nandibandi
Well-Known Member
Искаш да дебатираме по същество, ама си като латерна - едно и също си мелиш.Не съм много съгласен. В момента съм в сфера, която изнася - софтуерни продукти. Мой приятел изнася вина, друг - консервени изделия. Примерите около мен много се различават от мнението ти. Колкото дали е по-зле от СССР, щом сме търкаляли едни и същи боклуци от съюза, говори колко е било по-добре. А западните стоки бяха табу. Май и ти не си живяла много в този период, или поне не си била много осъзната.
Аз съм ок с всичко, което би ни подобрило живота. Да, някои настъпват доста икономически интереси, други - не, дори дават възможност за подобряване на качеството на живот, а трети са простотия, която явно трудно ще се разбере от нормален човек. Да, едното е капачките, другото е за краставиците, има и още умопомрачаващи примери.
А ти Ок ли си всеки 2ри да има по 3 коли на по 15 години и децата ни да са астматици в ранна възраст? Ок ли син мафията да държи ВЕЦ-ове, които по някаква врътка ги минават като много екологични енергийни източници, Ок ли си на няма саниране без европейско финансиране (защото никой няма да си отдели пари), и куп други.
Кой пък точно на теб ти е бръкнал в спестяванията и какво точно ти е взел до момента?
Сравнявайки качеството на живот тук и в Русия, Индия, Китай, който са с най-замърсените градове в света, лесно може да се прецени къде има по-адекватни правила. И да, имаме нужда от такива, защото човека в своята си природа е свиня.![]()
Знам как беше със западните стоки и с много други неща, затова рипах по площадите (невръстно девойче) под команда ''кой не скача е червен''. Това не значи, че сегашния ЕС е по-добър от оня блок - същата дебилщина е, човек.
ЕС е замислен чудесно, но това, в което се изроди, е отврат. Глобяват Унгария за неправилни ЛГБТ политики - отнемат правото на самоуправление на суверенните държави. Соц. строя беше блок от самостоятелни държави, докато тия се мъчат да правят европейска федерация, в която уроди-сатанисти като урсуля да налагат волята си на суверенни държави.
Няма да ме разбереш, така или иначе... Жив и здрав.