Ти ще се биеш ли срещу руснаците? Аз съм бил в армията и знам какво да правя и срещу кой ще се бия ако се наложи. Всъщност трябваше през 95-97 да си изиграем една гражданска война и сега нямаше да има европейски отпадъци да грабят и унищожават и пречейки на развитието на държавата.Така ли павиан? Що, ти ли ще ходиш да браниш фронта, от УК?
Ти, контрата и Турбалана на първа фронтова линия.
СССР бяха държавата, тъпако. Не ти трябват бази когато си подчинил с комунизъм всеки.
Нормално. Както Русия си купува коли и всичко от Европа. Повярвай ми, там дори не се и замислят да сменят Mercedes или BMW с техните боклуци.
Не бих. Но те биха, доказали са го през годните. И реално ще ни се наложи, ако трябва.Ти ще се биеш ли срещу руснаците? Аз съм бил в армията и знам какво да правя и срещу кой ще се бия ако се наложи. Всъщност трябваше през 95-97 да си изиграем една гражданска война и сега нямаше да има европейски отпадъци да грабят и унищожават и пречейки на развитието на държавата.
Жалко също, че нито един генерал нямаше топки да чуде думите на П. Младенов и наистина да вкара танковете през 89-та още по-добре щеше да стане веднага да се разчисти "дисидентската" сган
Допълни и това:Акумулаторният завод в Пазарджик спира работа и съкращава стотици
"Елхим-Искра" АД е правоприемник на Акумулаторен завод "Методи Шатoров", създаден през 1960 г. До 90-те години на миналия век е най-голямото предприятие за акумулатори на Балканския полуостров.
Прогреса в клуба на богатите...
От ръководството на "Елхим-Искра" обясняват, че проблемите са резултат от комбинация от фактори, включително загубата на пазарни позиции в Италия и Германия заради свитото индустриално производство там и конкуренцията на производители от Турция, Китай и Индия, които имат значително по-ниски разходи за труд и енергия.
От дружеството се оплакват също от административно наложения ежегоден ръст на минималната работна заплата и липсата на квалифицирани кадри
elhim-iskra.com
Момче мило, тъпо, недоклатено. Ако не си забелязал, ние сами се унищожаваме. ЕС не ни трябва, справяме се много добре и сами. От прехода насам е така. Казах ти, че си жалък емигрант, който грам идея няма какво точно се случва тук. Каква мафия управлява всичко и как всеки нов на власт няма абсолютно никакво самосъзнание и чест да застане зад интересите на хората и родината, всичко се прави единствено и само за собствена облага. Набий си го в тъпата емигрантска глава. Ако беше както го описваш, ЕС нямаше да ни бави, щеше да го направи за 1-2 дни. Както го направиха нашите "братя" руските орки с комунизма.Безполезен имбецил обясни това и ще се съглася с теб. Не са мой думи, но са верни до последната буква:
Що за съюз е Европейския съюз, в който, за да влезем, трябваше ДА СИ УНИЩОЖИМ ИКОНОМИКАТА - ИНДУСТРИЯТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ПАМЕТТА И КУЛТУРАTА!?!? Какво е това нещо, което, за да си в него, иска да УНИЩОЖАВАШ, вместо да СЪГРАЖДАШ? Как е възможно толкова тежко да е бил поразен човешкия разум в масовото съзнание в България и навсякъде, където този съюз е приет, за да бъде признато за ПРОГРЕС истински, чистокръвен, класически РЕГРЕС? Това е невероятно и ще ни остане завинаги, да го помним и да се чудим - Как нещо е прогресивно, щом те кара да се унищожаваш?
Не знам. Опни се на дивана, за да си посягаш цял ден, и април месец пак си задай този въпрос. Иначе като се замисля сега май Меркел и Урсула сложиха, царя, тиквата, чалгаря и сега чорапа.Такъв ли си се родил или на специален курс си ходил? Че кой ни назначава "елита".
За съжаление безполезнико ти тоя живеещ в паралелна вселена и си бая далче от реалните събития. Така наречената от теб мафия ( нямаш си идея какво е мафия де ) не може да бъде и един ден на власт без благословията на ЕС и посолството.Момче мило, тъпо, недоклатено. Ако не си забелязал, ние сами се унищожаваме. ЕС не ни трябва, справяме се много добре и сами. От прехода насам е така. Казах ти, че си жалък емигрант, който грам идея няма какво точно се случва тук. Каква мафия управлява всичко и как всеки нов на власт няма абсолютно никакво самосъзнание и чест да застане зад интересите на хората и родината, всичко се прави единствено и само за собствена облага. Набий си го в тъпата емигрантска глава. Ако беше както го описваш, ЕС нямаше да ни бави, щеше да го направи за 1-2 дни. Както го направиха нашите "братя" руските орки с комунизма.![]()