Ти ще се биеш ли срещу руснаците? Аз съм бил в армията и знам какво да правя и срещу кой ще се бия ако се наложи. Всъщност трябваше през 95-97 да си изиграем една гражданска война и сега нямаше да има европейски отпадъци да грабят и унищожават и пречейки на развитието на държавата.Така ли павиан? Що, ти ли ще ходиш да браниш фронта, от УК?
Ти, контрата и Турбалана на първа фронтова линия.
СССР бяха държавата, тъпако. Не ти трябват бази когато си подчинил с комунизъм всеки.
Нормално. Както Русия си купува коли и всичко от Европа. Повярвай ми, там дори не се и замислят да сменят Mercedes или BMW с техните боклуци.
Не бих. Но те биха, доказали са го през годните. И реално ще ни се наложи, ако трябва.Ти ще се биеш ли срещу руснаците? Аз съм бил в армията и знам какво да правя и срещу кой ще се бия ако се наложи. Всъщност трябваше през 95-97 да си изиграем една гражданска война и сега нямаше да има европейски отпадъци да грабят и унищожават и пречейки на развитието на държавата.
Жалко също, че нито един генерал нямаше топки да чуде думите на П. Младенов и наистина да вкара танковете през 89-та още по-добре щеше да стане веднага да се разчисти "дисидентската" сган
Допълни и това:Акумулаторният завод в Пазарджик спира работа и съкращава стотици
"Елхим-Искра" АД е правоприемник на Акумулаторен завод "Методи Шатoров", създаден през 1960 г. До 90-те години на миналия век е най-голямото предприятие за акумулатори на Балканския полуостров.
Прогреса в клуба на богатите...
От ръководството на "Елхим-Искра" обясняват, че проблемите са резултат от комбинация от фактори, включително загубата на пазарни позиции в Италия и Германия заради свитото индустриално производство там и конкуренцията на производители от Турция, Китай и Индия, които имат значително по-ниски разходи за труд и енергия.
От дружеството се оплакват също от административно наложения ежегоден ръст на минималната работна заплата и липсата на квалифицирани кадри
elhim-iskra.com
Момче мило, тъпо, недоклатено. Ако не си забелязал, ние сами се унищожаваме. ЕС не ни трябва, справяме се много добре и сами. От прехода насам е така. Казах ти, че си жалък емигрант, който грам идея няма какво точно се случва тук. Каква мафия управлява всичко и как всеки нов на власт няма абсолютно никакво самосъзнание и чест да застане зад интересите на хората и родината, всичко се прави единствено и само за собствена облага. Набий си го в тъпата емигрантска глава. Ако беше както го описваш, ЕС нямаше да ни бави, щеше да го направи за 1-2 дни. Както го направиха нашите "братя" руските орки с комунизма.Безполезен имбецил обясни това и ще се съглася с теб. Не са мой думи, но са верни до последната буква:
Що за съюз е Европейския съюз, в който, за да влезем, трябваше ДА СИ УНИЩОЖИМ ИКОНОМИКАТА - ИНДУСТРИЯТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗЕМЕДЕЛИЕТО, ПАМЕТТА И КУЛТУРАTА!?!? Какво е това нещо, което, за да си в него, иска да УНИЩОЖАВАШ, вместо да СЪГРАЖДАШ? Как е възможно толкова тежко да е бил поразен човешкия разум в масовото съзнание в България и навсякъде, където този съюз е приет, за да бъде признато за ПРОГРЕС истински, чистокръвен, класически РЕГРЕС? Това е невероятно и ще ни остане завинаги, да го помним и да се чудим - Как нещо е прогресивно, щом те кара да се унищожаваш?
Не знам. Опни се на дивана, за да си посягаш цял ден, и април месец пак си задай този въпрос. Иначе като се замисля сега май Меркел и Урсула сложиха, царя, тиквата, чалгаря и сега чорапа.Такъв ли си се родил или на специален курс си ходил? Че кой ни назначава "елита".
За съжаление безполезнико ти тоя живеещ в паралелна вселена и си бая далче от реалните събития. Така наречената от теб мафия ( нямаш си идея какво е мафия де ) не може да бъде и един ден на власт без благословията на ЕС и посолството.Момче мило, тъпо, недоклатено. Ако не си забелязал, ние сами се унищожаваме. ЕС не ни трябва, справяме се много добре и сами. От прехода насам е така. Казах ти, че си жалък емигрант, който грам идея няма какво точно се случва тук. Каква мафия управлява всичко и как всеки нов на власт няма абсолютно никакво самосъзнание и чест да застане зад интересите на хората и родината, всичко се прави единствено и само за собствена облага. Набий си го в тъпата емигрантска глава. Ако беше както го описваш, ЕС нямаше да ни бави, щеше да го направи за 1-2 дни. Както го направиха нашите "братя" руските орки с комунизма.![]()
Глупако, явно си смотан емигрант от много време. Нека ти кажа за мафията....всичко идва от след разпадането на комунизма и ДС-то, което създават групировките. Благодарения на оня изрод, който го ядат червеите - Луканов имаме мутренските времена, в които се видя голямо грабене и унищожаване на всичко:За съжаление безполезнико ти тоя живеещ в паралелна вселена и си бая далче от реалните събития. Така наречената от теб мафия ( нямаш си идея какво е мафия де ) не може да бъде и един ден на власт без благословията на ЕС и посолството.
Доказаха ви го 100 пъти ама няма кой да гледа и слуша. Понеже си тъпичък и не хващаш нюансите ще ти дам жокер. Следи кой минитър или държаваен служител къде ходи и кога. След това обърни внимание на държавен вестник.
ЕС не работи по-този начин. Вкарва ви го бавно. Разбира се, че никой няма да застане зад интересите на хората не е това идеята на ЕС.
Аха сега вече стана ясно. Спрял си умственото си развитие някъде началото на 90-те и още си мислиш, че сме там някъде. Милия, чак ми става жал за теб. Ще се постарая в бъдеще да съм по внимателен с теб. Не знаех, че си със специални нужди....Глупако, явно си смотан емигрант от много време. Нека ти кажа за мафията....всичко идва от след разпадането на комунизма и ДС-то, което създават групировките. Благодарения на оня изрод, който го ядат червеите - Луканов имаме мутренските времена, в които се видя голямо грабене и унищожаване на всичко:
След това пак се продължи да се назначават ДС-та по ключови позиции на всякъде. А това е продукт на комунистическата свинщина, идваща от майка Раша, ТИМ, СИК, ВИС, и други боклуци. Като започнахме да гледаме пак към ЕС, пак ни управлява един кадър-продукт на този шит - Бойко, Пеевски - на ДПС, който има снимка с Илия Павлов, сещай се тъпако. Мафията се е закотвила още много преди ние да помиришем ЕС. И все още е така....и силно се съмнявам, че точно такава мафия иска ЕС.
Да, корупция има, имаше я и преди под други форми, сега я има по демократичен модел.
И някакъв дрисльо да ми обяснява какво е мафия е меко казано странно. Знам повече, мои близки са работи в органи, събиращи им безпомощните тела от заведения и улици, когато се вихреха в онези години.
Като те слушам не са те искали много вашите, а?Аха сега вече стана ясно. Спрял си умственото си развитие някъде началото на 90-те и още си мислиш, че сме там някъде. Милия, чак ми става жал за теб. Ще се постарая в бъдеще да съм по внимателен с теб. Не знаех, че си със специални нужди....
Голям кеф ти прави да се излагаш, определено. Смятай щом даваш пропагдано клипче за да защитиш тезата си или да покажеш на някого нещо колко ниска топка си... Ама то видимо не зависи от теб, божа абоата са казали хората. А медицината е безсилна в това случай за съжаление.
Да се знае.
Freedom for security.![]()