И ти си за хапчета щом мислиш, че Крумов то говори истината. Да не говорим за неадекватното му влизане в всевъзможни линковете, които по някаква извратена логика успява да свърже с ЕС. Но често казано не съм изненадан, и за теб, и за него.Човек може да си изказва мнението, за съжаление на розовоочилатковците.. то не винаги е само добро. Виждаме, че трудно си прикриваш омразата.. докато Крумов коментира нещата, които се случват из света така както той ги вижда и разбира.. ти коментираш Крумов. Дано ти светне лампата сега що за човек си.....
Имаш опция да точиш и от двете, стига да имаш топченца.
Елементарен си и такива сравнения го доказват.
Глупакоооооо. Поне пусни някой с профил, който не подсказва психически проблеми. И то с платен профил, олигофрена. Това не е общата позиция на всички против агресията на джуджето, само да знаеш.Вижте се интелигенцията....Виж файлът 36452
Мислиш ли? Според мен тези, в които глави е само гейщината щом стане дума за ЕС, са малко по с фетиши към това.Отдаван се установи, че либерланата сган са феновете на този тип забавления както и на фекално-клозетните фетиши. Вероятно всеки от вас им ключодържател външна тоалетна.
Тоест не си съгласен с Тео Ушев едно то вашите либерстни величия?Глупакоооооо. Поне пусни някой с профил, който не подсказва психически проблеми. И то с платен профил, олигофрена. Това не е общата позиция на всички против агресията на джуджето, само да знаеш.
Нова, ето ти коментар по снимка.![]()
Никой не е застрахован от глупостта особено политиците. Нещо по темата дето ес ще ни ебва заради дефицита? Дето сами направиха измамата за да ни вкарат в Шенген и еврото а сега България е на пангараМое не е. Но все на някой е.
Та Русия малко ли е наказана, че и да им забраняваме и да ги има тук таме.
Виж файлът 36458
Опалаааа.
Истината ли? Казах, че си споделя мнението.. за хапчета си ти или за курс "четене с разбиране". Консултирай се.И ти си за хапчета щом мислиш, че Крумов то говори истината. Да не говорим за неадекватното му влизане в всевъзможни линковете, които по някаква извратена логика успява да свърже с ЕС. Но често казано не съм изненадан, и за теб, и за него.![]()
Последно в грешка ли съм или по ти допада? Или съм в грешка, че по ти допада...Колкото до розовите очила, нещо пак си в грешка. Честно казано по ми допада момента с розовите, отколкото с траурните. Нещастието, и то перманентното е лоши състояние на духа. Коментирам точно това, която пуска. Моля те, фокусирай се и ти.![]()
Говорим за твоята лампа.. но то елементарните, вероятно нямат. Каквно НЕ си.. пак е под въпрос.И на теб каква точно лампа и къде точно ти свети, или не свети, не ме интересува кой знае колко щом ти е ок емигранти да сипват за положението тук, възхвалявайки раша, живеещи на запада.
Може да съм елементарен, но поне не съм бавноразвиващ се лицемер, при това безтопков.