Да, глупакоооооо, Европа ти е набила маслото по магазините. Нищо, важно е, че ги разбираш нещата. Време е за буркани аплодисменти и от другите зеленчуци от твоя отбор. Тъпи сте на гъз.Виж файлът 36669
Продължава да ми е европейско. Според нашите европеизирани макаци в евробско няма корупция, няма измами, няма схеми те са чисти като детски сълзи....
Ало, имбецила провери хубаво конкретно това за контрола на курса. Напълно е възможно и икономическо издържано. Има няколко начина. Разбира се само ако държавата не е нагъзена към ес и европизираните макаци са в зоопарка в Белене.
Икономически инвалиде. Взеха на хората спрента. Ходи си на работа, не се занимавай със сложните теми като форекс и бизнес.Ало, имбецила провери хубаво конкретно това за контрола на курса. Напълно е възможно и икономическо издържано. Има няколко начина. Разбира се само ако държавата не е нагъзена към ес и европизираните макаци са в зоопарка в Белене.

Като опция ABS започва да се предлага в края на 80-те години, като става много популярен основно високия клас автомобили. Основно Mercedes-Benz (S-Class). Понеже не разбираш и от елементарна физика и инерция на телата да те светна, че няма никакво значение какъв клас безопасност има колата когато удара със скорост над 80 км. Мозъка и доста вътрешни органи стават на пюре, но ти няма какво да се притесняваш в главата ти отдавна няма нищо. Единствената качествена система за сигурност на автомобил е нормлане водач. От друга страна кефи, че дебилите харесвате "сигурни" автомобили.За двуклетъчните амеби, със силна носталгия към руския ботуш пак да им е отзад и мразещи всичко, с което се обслужват всеки ден. Да си знаят.
Виж файлът 36673
@Krumov, некадърник, пусни пак някой "релевантен" линк за лошата Европа. Да се посмеем тук всичко отново, а твоите отборни маймуни да подскачат щастливо около прогнилата ти личност.
Човече, едно време Гьобелс като Министър на пропагандата не се и надявал, че след 80 години ще е създател на нов човешки вид. Хомо пропагандикус - Абажур Ненужников. Лесен за манипулации, мозъка му работи основно с мемета в картинки и кратки тесктове поради придобитите с течение на времето дислексия и личностно разтройство. Често има и случай на клозетно-фекален фетиш и някаква остра форма хомосексуална обсесия. Мисля да говоря с една позната психоложка да и предложа товя случай за книга ще станем богати...Икономически инвалиде. Взеха на хората спрента. Ходи си на работа, не се занимавай със сложните теми като форекс и бизнес.
Да ти мажат дилдото от 9 до 5, остави ги тези неща на разбиращите. Виж, ако решиш - присъедини се към групичката овални мозъци във фейса и си подмятайте смешки.![]()
Глупако, какви глупости пишеш. Поредните.Човече, едно време Гьобелс като Министър на пропагандата не се и надявал, че след 80 години ще е създател на нов човешки вид. Хомо пропагандикус - Абажур Ненужников. Лесен за манипулации, мозъка му работи основно с мемета в картинки и кратки тесктове поради придобитите с течение на времето дислексия и личностно разтройство. Често има и случай на клозетно-фекален фетиш и някаква остра форма хомосексуална обсесия. Мисля да говоря с една позната психоложка да и предложа товя случай за книга ще станем богати...
Дай им време.
Да знаем в историческия план къде какво е било.
Виж файлът 36688
Специално за соц. носталгиците, дето били яли добра храна. Добра, ама радиоактивна.![]()
Да, разходи се из Москва да видиш кочина.![]()
14 хил. гледания · 682 реакции | 🚨🇷🇺 Хаос по улиците на Москва, все повече бездомни хора заливат града, който се е превърнал в сметище след пакета от 21 санкции на ЕС! ШЕГУВАМ СЕ! - това е Франкфурт, Германия - страна, която е унищожена от ционисткот
🚨🇷🇺 Хаос по улиците на Москва, все повече бездомни хора заливат града, който се е превърнал в сметище след пакета от 21 санкции на ЕС! ШЕГУВАМ СЕ! - това е Франкфурт, Германия - страна, която е...www.facebook.com
Друго си е дебил, който не е стъпвал там да ми обяснява.Да, разходи се из Москва
Няма и да стъпя, тъпако. Там е за екстремистите с мириз на водка и сушена риба.Друго си е дебил, който не е стъпвал там да ми обяснява.
Еднопистов промит мозък, който прави сравнения без да е виждал каквото и да е. Казвал съм го и друг път, за разлика от теб имам впечатления първа ръка. Въпреки, че не си падам по живота в мегаполис само мога да си мечтая милата ни София да се доближи то тази "кочина".Няма и да стъпя, тъпако. Там е за екстремистите с мириз на водка и сушена риба.Важното е, че и вие много не се гласите за натам.
![]()
Тоя пък София сравнява. Да си бил в Дания, Ирландия, Шотландия, Прага. Нашата столица има да яде много.Еднопистов промит мозък, който прави сравнения без да е виждал каквото и да е. Казвал съм го и друг път, за разлика от теб имам впечатления първа ръка. Въпреки, че не си падам по живота в мегаполис само мога да си мечтая милата ни София да се доближи то тази "кочина".
Абе, ти изобщо вдяваш ли когато някой напише нещо какъв е смисъла на написаното?Тоя пък София сравнява. Да си бил в Дания, Ирландия, Шотландия, Прага. Нашата столица има да яде много.