За мишките и апартаментИти...

И при 20 и 50 % избирателна активност, те ще си пеят песничките, които си знаят. А иначе - обещанията им са само докато спечелят изборите, след това - опъвай каиша.
 

Как ще ги стигнем с Тодор Колев...Ще минат БСП и ДПС взети заедно след още 149 мандата. Сарайте на Доган на черноморието за 15 млн.
 
Евала на Доган. Който може да играе системата, заслужава, деба, да си харчи парите и да живее във палат.
 
Да бе, не ме гледай мене, виж другите... Много тъпа герберска мантра, за съжаление фаща дикиш винаги :)

Как ще ги стигнем с Тодор Колев...Ще минат БСП и ДПС взети заедно след още 149 мандата. Сарайте на Доган на черноморието за 15 млн.
 
В мазето на къщата ми има мишка си е устроила хралупа и реално погледнато това е нейния апартаминт. Още малко ще я потърпя и ще се наложи да й поискам оставката:)
 
Не съм търсил специално, просто сега ми излезе във фейсбук това и смятам да го оставя тук, че да го видиш и да си помислиш, дали не са ги задминали. Не само са ги задминали, ами и доста са надградили :) Плащат си именията с евро пари! За какво да дават от тея под дюшека...

Обърни внимание от какво ниво са участниците в схемата... какво става на по-високите позиции, не е истина просто.

https://www.mediapool.bg/chastna-vi...-zam-ministar-manolev-otricha-news292122.html


Как ще ги стигнем с Тодор Колев...Ще минат БСП и ДПС взети заедно след още 149 мандата. Сарайте на Доган на черноморието за 15 млн.
 
Приатели.... ключаря от филма Матрицата ви дава достъп до много тайни.

Днес за 50 лв ме постригаха и ми махнаха брадата...

В кварталната фризиорска бакалия.

Отначало ми заявиха, че с брада на работят.

Цената е 12 лв за подстрижка... казах:

- Ето ви 50 лв. Вземете ми намалете и брадата.

- Добре..........................

Всичко е пари. За съжаление...
 
Баси патрона...

Единствено с пари не можеш да купиш светец... това е човек отказал се от човешкото.... отдал се е на бога.

Всички дето търкат билетчета и казват:

- Сега съм много по-щастлив не осъзнават ролята на Дявола. Заради това никога не играя тото или лотария. Моят татко обожаваше бинго....

Милият имаше лаф:

- Не ми давай акъл - дай ми пари.

Преживял съм какво ли не.... но от един ментор запомних:

- Лесното е от дявола.
- Трудното е от бога.
 
Борисов готов да подпомогне реставрацията на "Нотр Дам"

България има изключителни реставратори и живописци, сподели премиерът
Сутринта на нашия посланик в Париж му предадох да предаде на президента Макрон и на нашите колеги там освен, че съжаляваме и скърбим за тази светиня, каквато е "Нотр Дам", че сме готови и за подпомагане, както и финансово, но на първо място България да предложи, защото има изключителни реставратори и живописци
 
Борисов готов да подпомогне реставрацията на "Нотр Дам"

България има изключителни реставратори и живописци, сподели премиерът
Сутринта на нашия посланик в Париж му предадох да предаде на президента Макрон и на нашите колеги там освен, че съжаляваме и скърбим за тази светиня, каквато е "Нотр Дам", че сме готови и за подпомагане, както и финансово, но на първо място България да предложи, защото има изключителни реставратори и живописци

GP Group ще изпратиме.
 
Ква е тая драма не мога да си обясня аз, голяма работа... Макрон да се обади на китайците, ще му я дигнат за 3 дена абсолютно същата... Десетки години щели да възстановява, милиарди евро трябвали, ебаси... ще кажеш, че извънземните са я строили! Пак храна за масите...
 
https://www.marica.bg/restavraciqta-na-notr-dam-mozhe-da-otneme-30-40-godini-Article-202867.html

Ето тук например се споменават 30-40 години. :D

Тия хора са тотално изтряскали, ама честно направо са тотал щета, някоя тъпа чалмия е запалила пожара, 1000% убеден съм в това, но никой не смее да го каже, особено в гетото наречено Франция.

И какво се получава, вместо с тия пари да вдигнат Нотр Дам 3 пъти по-голяма от преди, та тези, които са запалили пожара и сега се радват, да вземат да пукнат от яд, поне мъничко мускули да покажат на тая сган франсетата, те ще правят всичко 1:1 с оригинала и защо? Защото е част от историята, и ето тук дами и господа се вижда, че днешната много "напреднала" цивилизация не произвежда абсолютно нищо, освен боклук. Всичко е римейк на вече направеното, а за бъдещите поколения оставяме само тонове пластмаса и оголени полета, над които някога са се издигали вековни гори.

Да не говорим, че явно в днешно време да се строят църкви е отживелица и просто сега им се налага, но имам чувството, че преди Коледа ще пламне още някоя катедрала пак случайно..
 
Ей така го правят в чужбина: https://www.economic.bg/bg/news/11/pravitelstvoto-v-avstriya-padna-zaradi-ruskite-videozapisi.html
И там има корумпета, ама тук са направо освинени и нагли. Сигурно за нашите тук има специален казан за тях в ада, който ги чака. :)
Тук са много по добре, поне не се женят още за кучетата си.
 
Проблема е че системата е така направена, че все едни и същи си идват на власт.
Нали не се заблуждавате, че има разлика между всички свине в парламента, само може би това, че са слуги на различни големи сили.

При сегашната система как да изберем свестни хора, а дори и да изберем по някаква случайност системата ще ги смачка, ако един краде и другите трябва да крадът.

Един италиянски журналист и писател сега не си спомням името беше казал: "всяка държава има мафия, но в България мафията си има държава" нещи от този род.
Това обяснява, защо няма никой в затвора:), така, че няма какво да се заблуждаваме.
 
Последно редактирано:
Да, и не става по-добре. Пищят хората, ама те комунистите не знам си какво, не знам защо, после дойде и демокрацията, сега тия псевдо управляващи и какво. Като теглиш чертата, на практика нещата не стават по-добре. ;)

То е ясно, че е мафиотска паплач. Но и още по-лошото е, че са ги избирали с конкурс. Без никакви морални, човешки и безскрупулни принципи. И за това всеки се прави каквото иска. Всяко звено е слабо - от здравеоопазването, като минеш през спорта, и стигнеш чак то правосъдието. И няма да се получат нещата може би още много дълго време. Ще гледаме само сеир, клепане, издънка след издънка и куриози, на които щя ни се присмива целия свят.
 
Виж, че им спускат задачи отгоре и те се ръфат като гладни кучета, топат се взаимно здраво.
Тя едната Меркел за кинти сдуха цял континент, ти мислиш, че тук няма да се продадат за да съсипят тази държавица. Никой не се кефи на държава с такава история и народ, преживял толкова много и оцелял. За някой това си е заплаха от всякъде. А нека ми обясняват некви държавици с история по 500 години, че са спасителите на света и пръскат мир де стъпят. Така, че тенденцията е да се слагат хора, на които интереса им е само един - пари и власт, като на тези, които им дърпат конците е да държат държавата в пълна мизерия, страх, несигурност и отчаяние. И успяват тия изроди. Само, че в историята влизам само успелите и подпринеслите, другите ще ги ядат червеите като всички останали, никой с нищо няма да е запомнил съществуването на някой от нашите политици....а не е като да не са имали шанс да се докажат. Но явно предпочитат живота на отрепки и безгръбначни.

И съм го казвал не веднъж - човек за да направи истински неща за света, трябва да надрасне над посредственото и елементарното, осъзнавайки какъв е смисъл на всичко. Но за жалост като им гледам астропитетските муцуни, няма такива и в това и предишните правителства. За жалост май няма да има и в следващите.
 

Горе