Зверската Възможност! СТИГА ДА Е ИСТИНА!!!

sm666

New Member
Здрасти на всички!
Преди време явно съм се записал към newsletter-а на ForexEnterprise, може би доста от вас са виждали този сайт. Та днес получих поща от там, че са пуснали някаква ножа АФФ програма. Реших да погледна и какво виждам.
Първо не е към Кликбанк (където не ни допускат) и второ предлага някаква адска възможност според мен.
Значи пича казва, че дава по $10 ако някой си вземе безплатното му DVD както и по $70 ако някой се регне към FREE WEBSITE офертата (става въпрос че вие получавате сумата защото сте АФФ на някоя от двете програми). Няма да обяснявам подробно ще видите сами. Та идеята е, че е прекалено добро за да е истина, все пак всеки си взима разни фрее неща особено като са направени добре на външен вид и обещават, че ще ти донесат пари.
Може би измамата е в това, че накрая не изплащат печалбите. Знае ли човек може пък и да е истина.
Немога да поствам все още линкове за това ще направя така:
Сайтът е superaffiliatelab(.)com а моето рефф ID е e77d4af6 - Които иска да се регне и да види за какво става дума. Може би експертите ще дадат най точна оценка на нещата. Моля ако се регвате ползваите рефф ID-то не бъдете зли :p
 
Да ама маи нещо не е на ред. Ти каза, че си се регнал през мен, но на мен не ми отчита нищо. А системата за рефф е няква бъгава ето какво предтавлява рефф кода ми:

www(.)superaffiliatelab(.)com/index(.)php?a_aid=e77d4af6&a_bid=2a24bb3c

Това "e77d4af6" се повтаря във всички кодове както и в рефф ID-то тъпото е, че в профила като влезна мога да го сменям, или не ми е рефф ID- то или не ми отчита че сте се регнали, което е доказателсвто, че има нещо гнило!!!
 
Ок явно сичко за сега си е както трябва. Вече имам един рефф. Благодаря на Велислав. Та започнах да промотирам вече в няколко форума да видим първоначално дали ще стане нещо. Ако някои има резултат да се похвали :)
 
че дава по $10 ако някой си вземе безплатното му DVD както и по $70 ако някой се регне към FREE WEBSITE офертата


Е това е да дава пари защото взимат от него :)
Оставете го това ,глупост е
 
Сега реших да пробвам и видях как седят нещата. Значи за двд-то то е фрее ама искат $8 за САЩ и $12 интернационална доставка. Това добре, обаче като реших да зимам сайт, избирам си домаин там попълвам една таблица и ШЛЯЯЯС какво гледам фрее ама не точно защото ти искат $197 и в краина сметка никой не ти казва защо ги иска. А преди да ти ги искат на всякъде пише ФРЕЕ. Така че може да се промотира ДВД-то защото има хора които ще го вземат, но тва със сайта не си е работа.
 

Горе