Злобен хейт в коментари под статията

Re: От: Злобен хейт в коментари под статията

Във всяка има хейт, но от хейт до хейт има разлика. Аз лично много се радвам на креативни критики, а не една гола гранилка, личаща, че излиза от човек с кофти ден и може би живот. :)

Имаш правила, имаш си кадърни модератори и нещата ти се случват, това е. Всичко други е шит. И си личи до къде стига. Влизам в някоя сериозна медия и чета коментарите, защото ако има хейт, то е поднесен културно, в някой случаи аргументиран, от хора, на които сивото вещество не представлява аспирин, и силно повлияни от написаното и са помислили добре как да изразят себе си. За жалост малко медии държа това ниво, но нека се надяваме и молим да има поне няколко да дават пример. ;)

След като се зачетете след първите 10 коментари, не само разбирате за нивото на читателите, но и може да направите една равносметка какво е нивото и на администрацията. От тук натам вече правите и извод какъв имидж има сайта и дали си струва да черпите информация от него, независимо колко велик ви обясняват другите, че е. ;)
 
От: Злобен хейт в коментари под статията

В интерес на истината, мен ме интересува съдържанието на мнението, отколкото културата му. Т.е., нямам,нищо против в спор някой да ми тегли една например, но да се аргументира и да даде информация, нов поглед или знания, вместо някой да ми говори на вие, но да не казва нищо. За съжаление, втората комбинация преобладава, и е толерирана.
 

Горе