Игри на волята 2021 ще се гледа ли?

Няколко неща са ми доста странни. Не съм гледал други сезони, но този ме грабна. Може би го отдавам на факта, че алтернативата е Фирмата на ония опосуми. И в това време няма какво да се гледа. От над 100 канала, нещо интересно и разпускащо. Иначе минах всички епизоди на ковачите по Дискавърито. :)

Та на нещата. Сценарият е яко не фиксиран, което пролича в много епизоди, и самата ротация подсказа, че сценаристите са много зле. Набили така, че едните да не могат да вземат победа, другите глупавички, и в началото беше ясно, че е продължи така без някаква смяна в отборите, така и ще свършат нещата.

Нямам на някой, на който да симпатизирам, но ме кефят драмите на Елвиса (шефчето на Broadway Clubs) и Гатьо.
 
На това явно разчитат. ..Ти не си наясно естествено, но по сценарий, този сезон, НИЩО ЧЕ НЕ Е ПО СЦЕНАРИЙ (за публиката) от тук идва интригата, а от там и гледаемостта, щото най-малкото и логиката на предходните сезони - има някакъв баланс и логика. Къде в елиминации, къде в изява на участиниците, къде чисто по юзер-соушул-рейтинг.. НО тие се сФетнаха, че СТАНДАРТА ни мое да е стандарт в мъни-строенето и заложиха на изненади, които изнедани са не просто изненади, а съществено отклонение от потребителските очаквания на база на това, което ДО СЕГА беше обявено за стандарт за предаването, по принцип, и за това, което се очакваше в крайна сметка. Така, на база ИЗНЕНАДИ, и на стандартни и типични за формата развития, къде в племената, къде в конкетни личности, ТИЕ ГЛАМАРИ (очаквано) спечелиха една торба, до сега - инактивни юзери, които се двуомяха между убити ферми и гласоспособности, като потенциални зяпачи (щото по-интересно в крайна сметка - нема!) НО трабъла, поне според мен е, че това ударно иноваторство ще окаже влиание още в следващият сезон, където вече ще сме запознати с екстрите и нови(те) такива ще бъде ужасно трудно да ни се предложат, що се касае конкретно до заложените в самото предаване :)
За ТУЙ, аз лично смятам, че Игри на волята или там какъвто и да е стимулът, всъщност, ще бъде особено тегав за представяне пред калабалъка, като уникален и още повече - отвличащ вниманието ни от действителността ;)

Иначе, Гатьо.. али иначе казано просто - Пеньо.. се виде, че без спасителна жЕлЕтка, е гола вода и кал по гърба 😆
 
Пеньо, Гатьо все тая. Човекът си живее в собствен балон, който скоро няма да се спука. Колко е грамотен си личи, но има някакъв чар - ръси бисери и лафчета, но някак ти е симпатичен. Нещо като Божинката, ама военен вариант. Марто е шеф и на Джанам веригите. Колко пари и откъде е стратирал е все тая, но показва някаква човечност и отношение. Виолета, от другата страна, която твърдеше, че е постигнала американската мечта, съска много. Колкото и да се опитва... не може да прикрие злобата. Румен е куче. Мускулите изчезнаха, ама негова муза още е в играта. Не вярвам сценаристите да не го "бутнат", ако не успее сам. Ще го вкарат само и само да има love story (подобно на предходния сезон). Дунев, Оряшкова и Ситнилска са за пример (ако има идея и за това в продукцията). И тримата са спортисти, и тримата са прославили България, и тримата са със сериозни първи седем години. Действат обрано, коментират с уважение и се раздават на арената. Гатьо през 10 минути го дават да коментира нещо, а Ситнилска вчера за втори или трети път я видях пред камера. Ако мнението на всеки е важно, ще следват някаква пропорция. Да, ама не. Важното е цирк да има и лафаджиите да пускат само.
 
Да, Оряшкова е топ. Наистина е страхотен човек и си личи само като я видиш. :)
Дунев също. Ситнилска - много радва и тя. Доста добри примери са, ще се съглася тук.

Как прави впечатления между fitness start wanna be-та и шампиони. Не само разликата в самата физическа и метнална подготовка, но и се наблюдава супер дисциплина и хъс за победа в тях.

Марто е пич и определено може да преценява хората. От къде са парите...няма нужда да се коментира. :) Всеки си има някакви негови размисли по въпроса. За Виолета.....там вече знам и лични истории, от които ме хвана погнус. Марто е прав, че е кофти човек. А какво е точно е изпълнила като мечта...само тя си знае.
 
Верно го пожалиха 😆
Той горкия и анемия беше развил.. Само да не земе некой да се капичне там, че заминаха и бъдещите сезони 🤣
 
Да промотираш, направо като слоган, че "в този сезон всичко може да се случи" и да си правиш каквото си искаш е гениална идея. Идея, която е толкова замаскирана за обикновения зомби зрител. До този момент видяхме травми, скандали, шегички, непознати стават приятели, а предстои и разгръщане на love story. So far so good. Сега очаквам да "върнат" и Виолета, за да се задълбочи скандалът с Марто. Дано връщането й не е за сметка на Никол или Михаил. Само да направят чистка, че не им се връзват бройките. Кой наистина се бори за 100-те бона не знам, ама този сезон все повече започва да прилича на някакъв нискобюджетен сериал по Нетфликс.
 
Ти ако мислиш, че тичането по терена и победите са целта на предаването, си в грешка. В такива предавания, най-важното е драмите и интригите. :) Това помпа рейтинга. Мартин и Виолета за това сигурно до последно ще седят в играта, както и Гатьо. :)

В края на играта реално трябва да остане един от всички, нещо като Squid Game, ама за по-малко пари и без жертви. :) И като стана дума вече и Squid Game риалити си има:


П.П: При търсенето за материали по темата Squid Game, попаднах и на това, че има и порно Squirt Games. :D
 
Тоя Мартин, дали се бъхти за стотях бимберона, по скоро би дал толкова, само и само да се махне от реката 😆
 
Тоя Мартин, дали се бъхти за стотях бимберона, по скоро би дал толкова, само и само да се махне от реката 😆
Марто е за славата и за по-голямата разпознаваемост сред "high life"-a. Има бизнес, прави кинти, 100-те бона са му все тая.
 
Газелката Виктория даде фира, ама това щото си беше повервала и ЯКО ПОДЦЕНИ антиполата - Теодора, която няма как да не я спука във всяко едно отношение.
Но няма драма, друго ми се ИЗЩЯ да ви светна 😆 и то е, че това предаване не кърти рейтинга само по себе си и по същество, а от чисто майсторство!
Не сте се замисляли, но аз съм абсолютише менияк, и даже като излезем на разходка и гледам всичко в детайли.. ВСИЧКО! Не мога да мина пет метра без да не видя 200 забележки у бордюра, асфалта, боята на пътеката... бабата със сламената шапка 😁

100% от успеха на продукцията се дължи, не на драмата и изтърканите битки, а: 50% на водещите и останалите 50% на операторско майсторство и талантливи монтажисти 😉

Гледайте за пример некадърниците от сървайвър и сверявайте часовниците.

Всичко е маркетинг и кадърни специалисти, пичоуе :) Мислете абаут дис, преди да започнете поредният си проект, мое па и да ви е в някаф + в крайна сметка 😇
 
Като за не нагласена работа, Димо много бързо взима решения в реално време :D . Учудващо добро представяне на Моника, изведнъж се контузва и Димо рЕзко го дава шефската, променяйки правилата. И Моника, и Виктория свършиха своето. Занапред в продукцията няма да допринесат с нищо, защо пък да не си ходят. Време за love story-то да се развие, скандалът - Марто/Вили - coming soon. При "мъжкарите" също ще има драматизми, ако малката почне със схемите. Силно се надявам примерите за подражание да останат до обединението на племената. Ако решат да ги шитнат, за да има повече цирк, ще е най-голямата простотия. Махаме добрите примери, за да ви покажем "поредното нормално".
 
Мен ми е интересно как всички са гладко епилирани и поддържани без никакви условия уж 😂
А си мислех, че само на мен ми прави впечатление как са със седмици на реката, но лек грим, оправени вежди, прилични коси и нокти… ще кажеш, че храна няма, ама подготовка преди лафче пред камера има.

Накратко за сезона. Доста уместен и адекватен контент по темата:
 
Мятам по едно око на Фермата.
Не знам какво стана с любовната двойка, щото пускам чат-пат. Но сякаш е добре, че май я няма, че беше станало Дързост и красота, с цялото ми уважение към сапунките.

Но, още от началото, каквото гледах, силно впечатление ми направи Теодора. Да, бих казал силно, не само добро. Като начин на мислене.
И Коко, бившия футболист, още в първото предаване, което гледах ми направи впечатление.

Но, има една особенност. В необичайна среда, хоратя проявяват част от себе си, която трудно биха разгърнали в обичайната си среда.
 
Като за "мятам по едно око", доста си в час със случващото се :D .

Тази продукция от години ми се струва адска тъпотия и простотия. Не че съм дал шанс да ме грабне, ама от тези продуценти не очаквам много. И те се опитват да скалъпят различни сюжети, които да се развият в увлекателни истории. За да се задържат на екран, явно имат някакъв рейтинг.
 
Като за "мятам по едно око", доста си в час със случващото се :D .

Тази продукция от години ми се струва адска тъпотия и простотия. Не че съм дал шанс да ме грабне, ама от тези продуценти не очаквам много. И те се опитват да скалъпят различни сюжети, които да се развият в увлекателни истории. За да се задържат на екран, явно имат някакъв рейтинг.
През две-три предавания.
Ами те се влачат някак си.
Действието се заби в онази любовна драма. Не знам какво е станало.
 

Горе