Игри на волята 2021 ще се гледа ли?

Шоубизнесът е като храната. Нали са го казали хората: Хляб и зрелища. Та идеята е, че се подбира според нужните на местния пазар правилният формат, прави се проучване какво ще върви и накрая се адаптира. Та за това имаме такива греди тук, това иска пазара. И като искат, хората му го дават. ;)

И аз съм гледал. Има много яки, фен съм на едно, в което купуват къщи с инвестиционна цел. Друго - някакви пичове, които правят сечива - мечове, брадви, ножове. И на мен ми се искаше да влязат малко по-полезни и образователни програми, ама на, не сме извадка на пазара, за това си гледаме каквото гледат другите. :)
 
МатрЯла е кофти
 
А, да, онези за къщите и складовете са много добри. За съжаление в България не се правят такива. Имаше едни други такива реалитита - купуват къща, ремонтират я и я продават. Или с автомобили такива формати има. В България няма. При нас са важни секса и скандалите. Простотия до шия.
 
А, да, онези за къщите и складовете са много добри. За съжаление в България не се правят такива. Имаше едни други такива реалитита - купуват къща, ремонтират я и я продават. Или с автомобили такива формати има. В България няма. При нас са важни секса и скандалите. Простотия до шия.
Да, и аз съм фен на тези. Има и за наемане на апартаменти в различни части на света, като се гледа цена, какво включва, локация, абе доста зарибяващо е. При нас си върви тъпотията. :) Ама какво пък толкова, това си иска пазара, както вече написах. :)
 
Основно трима продуценти взимат чужди продукции и ги правят в България сега - Иван и Анрей, Славчо и Магърдич.
Забравяш може би най-дъртия и най-основен: Н. Тупарев, който държеше Биг/Вип Брадър и го замени с Игри на Глада...на Волята да кажа.
Тъпото е, че не взимат формати, които освен интересни, са и полезни. Примерно с какво е полезен "Маскираният певец"?! С нищо. Ентъртеймънт. Обаче примерно по TLC гледам едно реалити "Моето 300 килограмово тяло" - взимат един човек с проблемни килограми и се опитват да му решат проблемите.
Според мен пък мисля друго: на мен и на колко още ни е полезно риалитито с разрешените проблеми на 300кг човек? Колко 300кг хора има? И след като се излъчва по риалити канала TLC, зрителите на който в 99% не са и 200кг, предаването е с цел да закове тях, задоволявайки редовно нуждата им от сеир. В случая - на гърба на 300-килограмовите клетници.

Ако са помогнали на някои от тях - добре. Но винаги ми изниква един ключов въпрос относно риалититата със заявка за социална полезност: а къде остават останалите хиляди/стотици хиляди/милиони, които не са избрани за участници? Показваме няколко от таргет групата, генерираме лайк и рейтинг, реализирани в повече рекламодатели навярно, а какво се случва с другите?

Дали това показно допринася за повишаване на осведомеността по дадения проблем, или по-скоро налага крива представа за "реална грижа за страдащите", което пълни нечии джобове - спорен въпрос. Остава вероятността в следствие на подобни тв формати да е възникнало някакво чутовно добротворство сред зрителската аудитория, което да е кулминирало в реални полезни действия. Ако е така - не съм разбрал; по-често виждам неангажирани социално гладници за зрелища на чужд гръб, консумиращи кола с пуканки пред тв.

В 300-килограмовият случай обикновено са тежки хормонални проблеми, де. Имам няколко познати с устойчиво наднормено тегло, голяма част от което е следствие от дълбока депресия, а и я поддържа на ниво; и знам ква мъка е. Помагам им редовно с добро настроение, та си върша моята работа; остава само да ме покажат по някое риалити, като част от спасителия екип:)

Или в щатите има реалити - хващат педофили и ги излъчват в ефир.
Това ми звучи като шега, за жалост - като черен хумор. Естествено, че ти не го казваш като шега, а насериозно, но да питам: А в това риалити колко висшестоящи педофила излъчиха в ефир?

Положителното: определен брой педофили ще се самоограничат от страх да не попаднат на мястото на излъчените. Отрицателното: обикновените педофили обикновено са в ниската част на кръгове, чийто връх отива толкова нависоко, че не може да се докосне дори от оторизираните за борба с проблема служби. Нещо повече става ясно от многобройни журналистически разследвания, извършени от дългогодишни разследващи журналисти (авторитетни и награждавани): тези служби, които трябва да разрешат проблема, всъщност го заглушават. А проблема отива в най-високите държавни, организационни и бизнес нива. Оттам надолу тръгва една мрежа, от която мнозинството "по-обикновени" педофили са част, като "ловци" за едрите търсачи, което ги прави и "защитени консуматори". (Много накратко казано.)

И кво се оказва: излъчването по тв на педофили създава чувство за реална справедливост у зрителя, като в същото време защитават педофилите, които са ниската част "събирачи на плячка" за едрите риби, и които няма да бъдат докоснати; щото ако бъдат и са хора на големите педофили, дали епизодът от смешното тв предаване ще бъде излъчен? Ще падне с едно позвъняване от където трябва. (Карбовчо като "хвана Кузов" накрая стигна до "Спрях разследването, щото се стигна до високо и няма как да продължа", само го каза. Имал и вече заснет материал, но не го излъчил.:) И случаят потъна...)

Така че, подобно тв предаване е полезно...за прикриване на проблема, който се корени там, където не може да се пипне от органи и съдилища. И не се пипа ДОРИ при налични за осъждане материали. Просто явно почти няма висшестоящи педофили, това се разбира. И проблемите отново са единствено в "деморализираните маси" - тях показват :)

Но нещата активно се променят с официализирането на все по-намаляваната "граница на съгласието за секс. акт". Това не идва от ниско. Отделно не спира да се говори за проблема от неправителствения сектор; имаше скоро по "ТЕД Толк" някаква вдъхновена млада лидерка, която обясняваше колко нормални били тези хора и как нищо лошо не правили, били с проблеми и трябвало да ги приемем, и да разберем защо го правят. (Май бързо свалиха видеото...:) )
Изобщо реалното риалити трябва да е "Налагане на "педофилия с човешко лице":). Не е смешно; смешното е, че е абсурдно.
 
Добре си беше ВИП Брадъра, И дори БИГ Брадъра. :) Не знам какви са тези формати сега, но класиката си беше това. Сега излязоха какви ли не, от които нищо не ми харесва. Може да е от мен. :)
Ми да - имаше си психологически сеирджлък. Не само за лошото. Не, че аз съм хейтър (то не, че не съм де:) ), ами просто недостатъците на поп-персоните изпъкваха и се чакаха, щото по тв предаванията основно ги канят да ги похвалят, и да си ходят.:) А в Брадърят малко сложно ставаше и изплуваха баш характерите под медийния грим. (Тъй де, да си заслужат хонорарите; имаше бая тлъсти.)

Във "Фермата на Волята" пак има, ама много съкратено. Повечето е концентрирано около бита и битките, и изпъкването на характери е свряно кажи-речи в тия граници. На ВипБрадърю "ваденето от медийните обувки" му беше основната идея.. А кой пръднал, направил се на интересен и т.н. - ми е било най-малко интересно.

Освен тва там си беше ясно и че е сеир, и че има сценарий, и участващите знаеха, че им готвят нон-стоп психо-капани, за които хем дебнеха, хем падаха в тях. А от др. стр. и зрителите си ги знаеха що за стока са.
Във ФермоВолята всички хем се барат, хем и ни ги пробутват допоследно за много "истински" - едните са "бойци с чест и доблест", другите - "истински радетели за бг-щината". Ама..не много де, даже ич:)

А като почнат 'безупречните символи на мъжеството' да се групират с/у лесните жертви с цел оцеляване, малиии...
Игрите на ФермоВолята показват, наред с другото, едно уникално явление: участници с твърди, последователни заявки за безапелационна мъжественост...И като дойдат номинации, или етапа на шоуто напредне - се групират над по-слабите като хиени около газела. Нищо ненормално - тв формата изисква постоянно отпадане на едни за сметка на други, и е нормално да стават коалиции. Ама по малко смущаващ начин се случват драстичните разминавки м/у заявки и реалност, с други думи: бах тва достойнство, бах таз чест, бах туй мъжество:) Някои ги забавляват точно тия изяви "момичешки души в мъжки тела", де. Демек: Сички са мъскари, ний тва си го знайхме, ма да го видим:)
(Абе, закачиха риалити-аудиторията на кока и пуснаха улична амфета рекламирана за "колумбийско":) )

Айде, издебнах края на предаването да оскверня темата с маса спам, както чакал дебне сетните издихания на умиращия.. Доволен съм!:)

Чакай тогава да надградя, че много 'чест, 'доблест и 'истински патриотизъм ми дойдоха от фермоволята:) Много мускули и мъжество, та да уравновесим с нещо улево от старите ленти. Ей така, нарочно. Тоя поне не се прави на мъж, умишлено преиграва, и като се прави на забавен чат-пат му се получава:

Не знам как ги прайте тия фокуси, да го фиксирам на забавното - от 1:50 до 4:15.
(От 2:30 до 2:33 Златка Блонд се среща с непознатата й дума "отправя", вероятно си е мислила за "оправя".:) )
И още едно:
-------------------------------------------------------
Тъй и тъй спам, да не пропусна да си прокарам основната линия: замениха "приемането на идеята за денонощно наблюдение на хора в уредена среда, борещи се за финал" (ВипБрадър) с тази за "наблюдението в неуредена среда, на хора борещи се за ляб, оцеляване и награда" (Във "Волята" даже има тристепенно кастово разделение според заслугите: 3.дивата река, 2.стопанството, 1.резиденцията. Идат кризи...;)

Иначе ич и не ги гледам, както се изясни.:):):)
 
Фен съм на Денди ама тия халатни сцени ми дойдоха малко в повече :(
Е тва ли гледа ти?:) Ми продукцията да каже що ги пущат, и аз също откланях смутено поглед на тях и се из..дразвах.:)
Ти гледай Златето, Златето гледай.
 
Кое от двете препоръчваш?
Гледката на убавото Злати с озвучаването на осмиването й от Денди.

Подозораш ли ме? (Знаех, че ще ми излезе име....) :(
 
Кой е Денди?
Ее, еее... Гледай го като каза на Джамбазки в едно друго студио: "Да не забравяме, че г-н евродепутата влезе в Европарламента след едно отвратително сношение с г-н Бареков, което е рядък пример за политическа педерастия" Забавно беше:)
 
Гледката на убавото Злати с озвучаването на осмиването й от Денди.

Подозораш ли ме? (Знаех, че ще ми излезе име....) :(
Денди да не беше онази принцеса, беше в един Биг Брадър. Малко от другия фронт е. Или се лъжа?
 
Денди да не беше онази принцеса, беше в един Биг Брадър. Малко от другия фронт е. Или се лъжа?
Абе изобщо не е малко на другия фронт.

За мен лично двата най-интересни сезона са този с Луна и този с Кулагин.
 
Абе изобщо не е малко на другия фронт.

За мен лично двата най-интересни сезона са този с Луна и този с Кулагин.
Да, наистина, бях забравил за Кулагин. Беше ми титуляр. Мъж така да говори за жени, точно като долното киснене и вадене на мръсни ризи. Беше големец. Ей това е, като ще е простотия, да вземат да върнат тези предавания с техните образи в тях.

Викаш, не е малко в другия фронт? :) Направо води първа линия на отряда. :)
 
Гледката на убавото Злати с озвучаването на осмиването й от Денди.

Подозораш ли ме? (Знаех, че ще ми излезе име....) :(

Не бе, това там не са ли и двете златки?

Коя точно те впечатли ми стана интересно.

ПП: не съм следил въпросния сезон.
 
Денди да не беше онази принцеса, беше в един Биг Брадър. Малко от другия фронт е. Или се лъжа?
Викаш, не е малко в другия фронт? :) Направо води първа линия на отряда. :)
Не знам за какъв фронт става дума, много сложни думи се използват тук. Денди е абсолютен гей, хич не се бъркаш.

А я да погледнем мнението на всички водещите бизнес организации; не само водещите, но и по-малките и всички, които търсят място под слънцето. Яааа, ами че те казвали в един глас:
- Пълно приемане в обществото на "другия фронт", и на почти всяка форма на извратения.
- За лесбо, геьо, транс и т.н. - САМО добро!
- За еднопольови бракове и осиновяване на деца от тях.
- За образоване на малки деца относно гейй ценностите И
- За СВОБОДЕН ИЗБОР на сексуална ориентацията на МАЛИКИ ДЕЦА
- За промяна в традиционните семейни ценности...

Да спра дотук, списъкът е въздълъг. Та, горните са активно налагани от Хамериканското правителство, от ЕС и кой се сетиш ключов фактор на силна позиция.
Е го и министъра Сандов, който подкрепя безрезервно това и все ходил по гей паради. (Денди е против гей парадите.)

Айде ся да дефинираме проблема, той е, че:
1. Денди е гей, или
2. Че ВСИЧКИ водещи фактори НАЛАГАТ АКТИВНО трансогей ценностите И ГИ ОФИЦИАЛИЗИРАТ скорострелно, или
3. Проблемът е, че в световен мащаб имаме цял отбор яки хетеро мъжаги, които се прехласват по бизнес възможностите, които им предлагат въпросните силни фактори, БЕЗ грам да обръщат внимание на споменатите отвратителни тенденции, които налагат? (Или само ги споменават негативно мимоходом, но никога не рипат с рогата непред, а се съгласяват с думата на важните фактори.)

Кой всъщност е проблемът? И м/у др. каква е точната дефиниция за последните от 3.? Те на кой фронт са?:) И кой всъщност е истинска принцеса?
 
Олеее, Блинкиту само се засмя (може би "присмя") без нищо да кеже. Дали не нагазих в опасни води и тоя май вече ше ме банва?...:):)

Чакай да добавя докато мога тогава: приликата м/у Денди и Кулагин е същата като тая м/у Айнщайн и Митьо Пищова - споделят еднаква сексуална ориентация.:)
Не бе, това там не са ли и двете златки?

Коя точно те впечатли ми стана интересно.
Ми и двете са по равно впечатляващи интелектуално, ма от Русата повече ми става, кво да то кажа...

p.s.: Не бе, глупости: 100% Русата. Тя освен симпатяга е и талантлива за актриса, а и пее много яко. Има и завладяваща усмивка, носи и на ирония. А хваща и по-тънки майтапи, тва е важно. В живия живот обожавам яко да разсмивам красавици, много ми се получава. (Но тва, че "разсмееш ли една жена си я вкарал с единия крак в леглото" не е точно така. По-често оставам на сухо с насладата от разсмиването...:( )

И като цяло сериозно мисля, че е Блонди Златиту е доста интелигентна. Просто красотата я е тласнала натам, където е. Бе, ше се борим с Благо Джизъса за нея, ше я разиграем на футбол (аз съм тренирал навремето)...:)
 
Последно редактирано:

Горе