Избори за Народно събрание 02.04.2023 г.

Ще гласувам за

  • БСП

    Votes: 0 0.0%
  • ГЕРБ-СДС

    Votes: 6 10.5%
  • Възраждане

    Votes: 19 33.3%
  • Има такъв народ

    Votes: 3 5.3%
  • НДСВ

    Votes: 0 0.0%
  • ПП-ДБ

    Votes: 16 28.1%
  • ДПС

    Votes: 1 1.8%
  • Левицата!

    Votes: 2 3.5%
  • Български възход

    Votes: 0 0.0%
  • Ще гласувам за някоя друга партия

    Votes: 1 1.8%
  • Няма да гласувам

    Votes: 9 15.8%

  • Общо гласове
    57
На Веселина Томова от Афера.бг е с назначена охрана от Главна дирекция национална охрана.

Близки до ГЕРБ споделят, че Борисов е, меко казано, в паника и като плъх, опрян в стената, е готов на всичко, за да си спаси кожата. Планът му прозира – разчитайки на старите си работодатели, сега приятели, от ъндерграунда, Борисов е решен да разчисти всеки един.

Първо Гешев с бомбата до колата му. Вчера – Къро. Радостин Василев – той измежду големите опоненти изгоря също. Вие, г-жо Томова – също. По всяка вероятност Бойко се страхува от това да не бъде изобличен, но най-големият му страх са други хора и много скоро ще се чуе за показни акции по заличаване на истината. Опит в това Бойко има – първо като част от българския ъндърграунд, а след това като главен секретар на МВР.

А убийството на Къро има и друга цел, освен да елиминира опонент на „Банкята“, е също така ясен знак към Васил Божков. Стана вече ясно, че Черепа си идва от Дубай. Пристигайки на родна земя, какво смятате, че ще направи първо – ще свидетелства срещу Бойко Борисов. Еми то това на него му е основната мисия от тук нататък. А пък Васил Божков е наясно как работят тези мафиотски прийоми. А от приближени на Черепа научихме, че той планира да разкаже доста неща от дългата история на тяхното злополучно приятелство, чийто край, оказва се, ще доведе до сериозни промени вътре в държавата ни.

Така че, драги ми читателю, тепърва тази игра започва и тя определено се очертава да бъде мътна и кървава.
 
Кирил Петков и Асен Василев: Службите ще бъдат сменени изцяло, новите назначения са съгласувани с посoлствата

 
Кирил Петков и Асен Василев: Службите ще бъдат сменени изцяло, новите назначения са съгласувани с посoлствата

Е за това "роботите" от Възраждане ще ги дават на прокурор ;)
 
От Красимир Дончев Каракачанов, Ангел Чавдаров Джамбазки,

Александър Маиров Сиди и Карлос Арналдо Контрера



Уважаеми г-н главен прокурор,



Днес, 26.05.2023 г., на пресконференция на народния представител Радостин Василев, бяха представени звукозаписи от онлайн заседание на Националния съвет на ПП „Продължаваме промяната“. От тях се извеждат основателни предположения и признания за действия по договаряне между Кирил Петков и Асен Василев от една страна, и „посолствоТО”, както се изразяват те, от друга. От разговора става ясно, че лидерите на ПП „Продължаваме промяната“ са предложили смяна на шефовете на спец служби и кои да бъдат новите началниците на ДАНС, ДАР, ДАТО, Главен секретар на МВР в Република България, кои да бъдат имената на министрите и т.н.

Подобни и други действия за кадруване в службите за сигурност освен политическа намеса в работата им, представляват и заплаха за националната сигурност. Намесването на представители на чужди държави в начина на подбор и назначаване на ръководителите на държавни структури в сектор „Сигурност“ е недопустимо. В публикациите на средствата за осведомяване става дума за предварително консултиране, съгласуване, одобряване на евентуални кандидатури за началници на службите, които Кирил Петков и Асен Василев (не е ясно в какво качество и защо) определят като „наши хора“. Съгласно българското законодателство е абсолютно недопустимо по този ред и начин да се кадрува в службите за сигурност, нежели да се определя професионалното им ръководство. Открит е въпросът, имало ли е намеса, „съветване“, одобрение на определени лица за тези постове от чужди граждани, посолства, служители на институции на други държави.



Уважаеми господин Гешев, в качеството Ви на Главен прокурор, моля:



Считаме, че горното осъществява съставите на чл. 103 и 105 от НК и затова Ви призоваваме да образувате досъдебно производство, което да установи:



1. Да приемете звукозаписите от онлайн заседание на Националния съвет на ПП „Продължаваме промяната“, които да послужат като необходимия законен повод, съгласно чл. 208, т. 2 НПК, за започване на разследване от Ваша страна за наличие на престъпление извършено от посочените в записите български граждани Кирил Петков и Асен Василев, по чл. 103 и 105 от НК;

2. Да установите кое е цитираното в записите „посолство“, „посолства“?

3. Какво са договорили с това с „посолство“, „посолства“ цитираните две лица?





гр. София С уважение:





Красимир Дончев Каракачанов ……….

Ангел Чавдаров Джамбазки ……….

Александър Маиров Сиди ……….

Карлос Арналдо Контрера ……….
 
И каква стана тя? Те му искат оставката, ма той може да ги вкара в затвора..

Разбира се, това няма да се случи, защото и Гешев е кадър на посолствоТО. Дори в разгара на скандала с неговия пост, той беше привикан в държаваТА. ;)

Интересното в целия случай е: доколко е режисирано от посолствоТО на държаваТА и колко си е мила родна картинка, в която нищо не се получава както трябва. Дори за американците. :)
 
  • Like
Реакции: Vbb
Симо, дами и господа

1685114538429.png
 
1685120668438.png
 
Аз ви поватрях тези неща последните 2 години ама вие си вярвахте , видяхте ли че всичко което съм казал се оказал правилно.. как се чустват сега тези дето гласуваха за ПП?ДБ? .. надявам се да ви е яко и на следващите избори вече да знаете че трябва да гласувате за ДПС, пробвайте и тях може да се окажат точния избор..
 
Аз ви поватрях тези неща последните 2 години ама вие си вярвахте , видяхте ли че всичко което съм казал се оказал правилно.. как се чустват сега тези дето гласуваха за ПП?ДБ? .. надявам се да ви е яко и на следващите избори вече да знаете че трябва да гласувате за ДПС, пробвайте и тях може да се окажат точния избор..
Направо да даваме България на Ердоган и да му целуваме краката!
 
  • Haha
Реакции: Vbb
Какъв е тоя Къро, с какво е полезен на страната ни, че убийството му е топ новина?
Отговорът е "С нищо". Поредният мутраген, който ще ме извините, но е по-добре така. Дори са закъсняли.
 

Да очакваме ново включване, впрочем " размразяване"
 
Последно редактирано:
  • Haha
Реакции: Vbb
Тоя от ИТН за пак ги прецака всички.
Никой няма да го вземе в партията си вече.
а защо му е някой да го взима като в момента той създава партия
 
И кой ще влезе в тая партия ? Отпадъка от ИТН, ПП :D
кандидати бол... включително и на теб ако ти предложи ще влезеш на фона на едни 500К които може да вземеш
 

Горе