Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Леле леле... леле! o_O

 
Иво Мирчев: Един от най-високопоставените хора в България е руски шпионин (Румен Радев).
 
Иво Мирчев: Един от най-високопоставените хора в България е руски шпионин (Румен Радев).
Хем се ядосвам, хем се радвам, че такива торби с лайна говорят глупости и клеветят безразборно. Надявам се да продължат да го правят и в предизборната си кампания. Нищо не отблъсква избирателя така, както жалкия слугинаж към чужди държави и плоските лъжи.
 
articles__1770ea9683d069e0373aa83c237d014c.webp
 
Първото предателство – отказът от доставките на руски природен газ. Петков-Василев отказаха първи сред всички държави членки на ЕС да приложат предложената от руска страна формула за заплащане на доставките чрез откриване на разплащателни сметки в рубли. Така Продължаващите Промяната пласираха България в ролята на експериментален екземпляр, на чийто гръб да се види какво ще стане при такъв отказ.

И се видя – руската страна прекрати доставките! След което останалите страни от ЕС без особени затруднения и независимо от всички закани за „унищожителни санкции“, тихомълком се нагодиха към прилагания от Русия режим и продължават и до ден днешен да си получават газ на дългосрочно договорени цени и осигурени количества за предстоящия есенно-зимен сезон. Единствена без каквито остана употребената България!

В резултат на което, само българските компании се оказаха принудени да търсят контракти на спот пазара при цени, както се оказва, поне с 20 на сто по-високи. Което естествено води до десетки милиони лева повече ежемесечни разходи за доставки, в крайна сметка на същия този руски газ, само че през съседни страни и по вериги от по няколко посредника, които от своя страна с удоволствие инкасират добре дошли печалби.

Второто предателство – ударът по отношенията с Руската федерация с демонстративното експулсиране на рекордния брой 70 души дипломатически и технически персонал на руското посолството в София и консулските служби в страната. Нито премиерът Петков, нито другите подгласящи му от Продължаваме Промяната и от Демократична България успяха да докажат, че разполагат с необходимите за подобна крайна мярка безспорни доказателства за дейност във вреда на националната сигурност на страната. А що се отнася до въпроса за реципрочността на броя дипломатически персонал, то съвършено ясно е, че има предостатъчно възможности за намиране на общо решение по пътя на градивния диалог – към какъвто сега се заеха да призовават и Петков-Василев.

В този случай България отново е употребена, този път „отстреляна“ като „пушечно месо“, за да се види каква реакция следва да се очаква от страна на Русия при особено безпардонно отношение към нейни официални представители от държава членка не само на ЕС, но и на НАТО. Но не само – в случая целта е също и докрай да се изострят отношенията между Русия и България като страна, в която позитивните нагласи към Русия не спадат дори и в сегашния момент, с оглед да се пресекат всякакви възможности страната ни да играе конструктивнa роля в търсенето на пътя към мира и сигурността и в Черноморския регион, и в общоевропейски мащаб – за каквато очевидно има необходимите обективни предпоставки.

При това в момент, когато самият Североатлантически алианс в своята „Стратегическа концепция 2022“, току-що приета в Мадрид, наред със констатацията, че „.. не можем да разглеждаме Руската федерация като наш партньор“, същевременно заявява: „Но едновременно с това ние оставаме готови да поддържаме отворени канали на комуникация с Москва за управление и съкращаване на рискове, предотвратяване на ескалации и повишаване на прозрачността. Ние се стремим към стабилност и предсказуемост в Евроатлантическото пространство и между НАТО и Руската федерация.“

Именно в този момент България се оказва единствена сред държавите членки на Алианса с прекъснати дипломатически отношения с Русия! Наистина „забележително“ постижение, разбира се, не толкова на неадекватно държащия се премиер, колкото на „партньорите“ тук, които следвало да бъдат успокоени…

Третото предателство – на консенсусната българска позиция по началото на преговори на Европейския съюз за членство на Република Северна Македония в ЕС. Петков и ПП приеха безогледния натиск от страна Френското председателство на Съвета на ЕС за непременно приемане на предложената от него формула за откриване на преговорния процес задължително до 30 юни и нито ден по-късно! Без да са еднозначно фиксирани и сериозно обсъдени конкретните формулировки на това предложение и без да има каквато и да било яснота дали северомакедонската страна безусловно го приема.

Както се оказа, РСМ въобще не прие като фатална датата 30 юни и се зае да обсъжда и финализира своето становище по т.нар. френско предложение и след нея. В резултат на което, след бурния отказ за съгласие с първоначално направеното предложение, се оказа, че самото то подлежи на „модификации“, означаващи направо отпадане на някои от най-съществените положения, отчитащи българската позиция по спорните въпроси!

Пита се – къде е сега реакцията на правителството в оставка и какво всъщност става с решението на Народното събрание за откриване на преговорния процес именно въз основа на първоначалната френска формула? Единствено кандидат-премиерът Василев, на зададен в събота журналистически въпрос по развитието на казуса с променената френска формула и контактите с РСМ, пределно „обрано“ отговори със забележителната конструкция „ние си свършихме работата“!? Всъщност – каква работа, а и чия?
 
@deffnews , домейните вървят ли, продават ли се? Ено двайсе лева зе ли поне? (Че за Алфата търсим...)
 
@deffnews , домейните вървят ли, продават ли се? Ено двайсе лева зе ли поне? (Че за Алфата търсим...)
Не, не им се дават пет лева. Според теб 20, но всъщност пет.
 
@deffnews , домейните вървят ли, продават ли се? Ено двайсе лева зе ли поне? (Че за Алфата търсим...)
Искаш да кажеш АЛФА домеините вървят ли предполагам .

Самата дума не присъства ли в заглавието на обявата, конверсията е обречена на провал.

Виртуално елитна тайна алфа поговорка.
 
Искаш да кажеш АЛФА домеините вървят ли предполагам .

Самата дума не присъства ли в заглавието на обявата, конверсията е обречена на провал.

Виртуално елитна тайна алфа поговорка.
Алфа, разбира се, всичко е НАЙ. (Какви са тия сложни думи, МИ6 - конвер...даже не мога да я напиша. Прос човек съм, моля те уважавай го.)
------------------------

Абе кво стана бе: военните сводки по медиите намаляха -> интереса намаля -> войната свърши (за хората...тя не, че е почвала) -> темата ойде.

Сега и политиката свърши. Баси.
(Тва е за учебника "Влиянието на медиите".)
 
Чудя се какво щеше да стане ако БОЙКО Б. или ДПС звъняха на други депутати да ги уговарят.. ей така пред всички да заявяват.. чудно защо на тези ПП им се позволява и се прави че всичко е нормално.. никой и думичка не обелва..
 
Чудя се какво щеше да стане ако БОЙКО Б. или ДПС звъняха на други депутати да ги уговарят.. ей така пред всички да заявяват.. чудно защо на тези ПП им се позволява и се прави че всичко е нормално.. никой и думичка не обелва..
Недей така, де. Те са алтернатива на всичко лошо... Представлявайки нещо много по-лошо. Когато към глупост, наглост и некадърност добавиш комсомолски ентусиазъм, се получава страшно политическо извращение.
 
Гунчева "е 99% убедена, че ще гласува против кабинета на "Продължаваме промяната". Оставя си процент, защото:
Ше има ли цуни с Гуни, туй е въпроса...
 
"С оглед скорошни публикации, които се опитват да изкривят истината за Фондация „Америка за България“, бихме искали да изясним фактите:

Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация [...] не финансира политици, политически партии, политическа дейност или протести [...] не упражнява влияние, нито насочва възгледите на наети експерти, консултанти и организации, които финансира."
Объркали сте се нещо, хората са агънца...
 
Гунчева "е 99% убедена, че ще гласува против кабинета на "Продължаваме промяната". Оставя си процент, защото:
Ше има ли цуни с Гуни, туй е въпроса...
Тая ти е съгражданка, майна. Ся, дали е от Локо или от Ботев, не знам.
 
Новите мемета пуснаха..
Дано хората ги разберат правилно и гласуват ЗА ИСТИНСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ, ЧЕСТНИ, УМНИ И КАДЪРНИ ПП-йци, които така добре тръгнаха да оправят кочината на Баце и Родината живна!!!

(Сички са съставки от рецептата на гювеча, нема страшно. Кой да избереш - се тая.:))
 

Горе