Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Ся, знам, че ЕтерИум ще подръпне усмихвайки се мустак и ще каже ''тъй, тъй...'', ама все пак право е донякъде момичето.


1657110858666.png
 
Екшън

 
Ся, знам, че ЕтерИум ще подръпне усмихвайки се мустак и ще каже ''тъй, тъй...'', ама все пак право е донякъде момичето.


Виж файлът 24763
Е, що бе, тя си е права момичето, просто е объркала малко нещата:
- европейският елит изобщо не е скъсал с реалността, а е точно в нея и си изпълнява службата вярно;
- точно затова се занимават с всичките топ джендър, зелени, био и дигитални трендове, вместо да търсят "реални решения на проблемите на европейците"; що да търсят решения от проблемите, които нарочно сами са им създали? Това не е от реалността, която е: всички тия проблеми за европейците, водещи до озеленяване, джендъризиране, биодиги.. и те така.

И т.н., с две думи: всичко е целенасочено направено и върви съвсем по план. Но кво ти говоря, като знаеш...:)
 

Тва вече кой опит е незнам и тези хора не разбраха ли че каквото и да кажат главния прокурор е наистина един подготвен човек и знае законите и правилата.. А тези хорица изобщо си нямат понятие за какво говорят.. нито тази министърка, нито Х. ИВанов нито който и да е друг дето иска да го свали..
Даже бих казал че да седнат тези двамата заедно с учебници по правни науки, пак не могат да преборят главния прокурор.. квото и да кажат и да си мислят този човек са го подготвили да стане главен прокурор :) И да малко хорица хвана дето уж бяха големи бизнесмени, но се оказаха че са схемаджии, като винпроми , банчовци, маринели т.н.
 
що тей правиш, ма бульо...

 
ПаднА ли Борето, ве?

Аз предлагам да се хванат с КирКорчо и тримката дружно да се метнат от някоя много висока скала.
 
що тей правиш, ма бульо...

Аз гледах около 1 час на живо и ти казвам тия са супер зле хахаах имаше освен тая още 2 женички дето ясно си личаха че нарочно правят и задават едни и същи въпроси.. други съдии им казват че ясно по документите всичко е описано и тия продължават .. едната не била чела доклада искала главния прокурор да отговори ахахахах.. питаха тая министърка какво означава нахлуване и щурм... хаах щото това значи съвсем друго на юридически език.. това да не ти е медия да търсиш кликове хахаха
 
Екшън

Тоя екшън си го имаме и у форуму. Това там не е екшън, а цирк...АЛФА цирк..
 
Президентчето яко се кефи че не усяпаха от ПП ахахахах много яко им се усмихна.. ох малей какво ги чака тези при служебното правителство, това което направиха те на БОЙКО и ДПС ще им се стори като музика за душата...
 
Абе Воленчо здравата се е натряскал, хаха



Пълна версия намерих от тук:


 
Какъв е случаят с ''мижавия интерес''? Нещо съм пропуснала. :)

292096794_2332188920265214_3204901330528631641_n.jpg
 

Първите 2 минути - 6 пъти 'курва' за тая полицайка ( подкрепям ) . ама много алкохол е употребен, едва говори, да беше по-грамотно направено поне тая акция, иначе нека повече да има такива Волен - да разреди вота на русофилите. Пък и май е първата смислена акция на Волен, като се сетя какви глупости написа тая к*рва , че сме щяли да сърбаме попарата. После понеже Анелия ( русата репортерка на Алфа ) я познавам, не може да мълчиш като ПЪН един час, и да не знаеш какво да кажеш, и да затискаш вратите от другата страна. За ареста същата история - "ела да ти кажа нещо" - бахти малоумниците, че на всичкото отгоре 1 40 минути мълчат и не казват арестуван ли е, не е ли - лидер на партия, и директор на медия - и тез мълчат един час и гледат лошо - не знам и Анелия как не я набиха тея полицаи, искаше им се определено, баси грозните тъпи и глуповати горили.


За РПУ-то също е прав - нищо не става от тези там, пълни прошляци и далавераджии, типични ченгета с малко акъл.

(кратка версия на извеждането )




Абе закривайте тая кочина, това излезе вярно:

• Полицаи от 4-то РПУ отиват до автомивката на Семерджиев, от където взимат стълба, и я носят до дома му, за да може той да се прибере през прозореца (Семерджиев си губи ключовете при катастрофата)...



:mad:

:mad::mad::mad:
 
Последно редактирано:
1657351831515.png
 
Помните, когато радевата Комитова застана с голи гърди срещу машините (Русе - В. Търново) и спря строежите да чакат 2025г. когато е готова документацията.
 
 

Горе