Избор на интернет доставчик

shelby

Member
Искам да си си сменя досегашния интернет доставчик БТК с някои по-добър .Така важно е да кажа ,че съм от Варна . Бих ви помоли за съвет да ми препоръчате някои доставчик от , който сте доволни . Може и някой пакет интернет с телевизия .
 
От: Избор на интернет доставчик

Относно интернет+телевизия мога да ти кажа,че аз лично не съм особено доволен.Може би във Варна имате някой такъв добър доставчик,но като цяло не ми правят добро впечатление.При комбинираните все нещо куца.
 
От: Избор на интернет доставчик

Обаче като цена е по-добре!
 
От: Избор на интернет доставчик

Аз съм от Пловдив и също искам да си сменя доставчика. От 1 година съм на Blizoo и са много зле. Интернета като цяло не е лош, но ако стане някой проблем техниците са толкова прости, че работа която може да се свърши за 20мин. им отнема 2-3 дена.

Например, щяха да ми пускат лан интернет (понеже аз ползвам кабелен, с модем) и като дойдоха да прокарват кабела се оказа, че няма как да стане (да не се впускам сега в подробности) и съответно техниците се обадиха да кажат, че си оставам на кабелния. При което същата вече нета ми спира, аз им се обаждам, обяснявам каква е ситуацията и на другия ден по обяд ми се обаждат да ми кажат, че са разбрали какъв е проблема и до половин час ще имам нет. 3 часа по-късно, аз им звъня да ми кажат какво става, а те не знаят какъв е проблема. Не не.. много са прости. Накрая се оказа, че са ми затрили мака на модема. Една смяна на мака не могат да направят!
 
От: Избор на интернет доставчик

Аз съм от 8-9 години на МНЕТ и съм доволен, верно скоростите на са много големи, но затова пък за всичките години нета е спирал не повече от 20-30 пъти и то за кратко. То зависи и за какво ти трябва, ако ти трябва за даунлоад търси спектрумнет, ако ти трябва супер стабилен интернет с реално ИП и добър съпорт МНЕТ. Другите не ги знам. То всъщност какво остана... БТК и Интербилт .... не мерси.
 
От: Избор на интернет доставчик

Бях се навил за близо , но сега се отказах като прочетох коментара !
 
От: Избор на интернет доставчик

близу да не ти е наблизо. съпорта е пълна скръб - освен "ще предам на колегите" друго практически не знаят. нета пада постоянно. преди ползвах рутер за двата компютъра обаче близу просто ме принудиха да сключа договор с втори паралелен доставчик за другия компютър. ако не бях предплатил за месеци напред просто щях да им навия кабела на спагети и да им го пратя по пощата
 
От: Избор на интернет доставчик

Мисля да избера спектор нет с телевизия в пакет !
 
От: Избор на интернет доставчик

АДСЛ-а явно зависи от точната локация. Аз съм от три години с тях и скоро преподписах пак, супер доволна съм, постоянна скорост, за целия период нета да е спирал 3-4 пъти, единствено ъплоада им е кофти.
Интербилд - в никакъв случай, освен кирливия им съпорт и пряката зависимост от атмосферните условия, по едно време по-рядко имаше интернет отколкото да има.
 
От: Избор на интернет доставчик

аз пък ползвам мтел ,в началото преди година имаха доста проблеми,но сега всичко е ок
кеф ти у дома, кеф ти на вилата все мога да изтърся някоя глупост във форума 8)
 
От: Избор на интернет доставчик

Мойте -United Net, бяха купени от БулсатКом и първоначално си помислих, че ще се сдуха качеството. Като го казвам имам предвид качеството на съпорта, защото големите не само са тромави, но къдърните кадри покриват некадърните в една голяма фирма, което е срещано явление особедно в интернет доставчиците. Но се оказах в грешка. Запази се това, което бяха. единствения минус, който донесе тази промяна бе, че се плаща в края на месеца (само тогава) за следващия или следващите (според периода) и пред офис 5 кв. м. се извива опашка около 50 души, което не знам как са решили, че е умно. НО с това се живее, ако се прави 2 пъти в годината - плаща се на куп.

Радвам се, че никой не прави реклама тук, а споделя реални клиентски мнения. Това трябва да се гледа преди подписването на дългосрони договори и плащане на n месеци на някой провайдър. Важното за задържането на клиента, както си е в нормалните бизнес климати, качеството на предоставяната услуга / продукт, както и обратната връзка с клиента. Това е ключа към успеха на всеки един бизнес. Мисля, че скоро ще стане факт това. А другите ще изчезнат. ;)
 
От: Избор на интернет доставчик

Малко по-адекватно бе братче. За Варна става въпрос...
 
От: Избор на интернет доставчик

Аз иползвам rutil.net нямам проблеми, но мисля че не предлагат телевизия.
 

Горе