Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Това според теб е справедливо наказание? Аз мисля, че ще е справедливо ако стопанина отиде в затвора за някоя друга година. Явно имаме различни разбирания.

Никъде не съм казвал, че одобрявам бесенето или каквото и да е мъчение на животно. Точно обратното - твърдо съм против. Подкрепям и наказанията. Няма никакво извъртане на темата. Просто въпроса е твърде сложен и има много страни. Аз пък се чудя как може, някой, на който му пука повече за помиярите, от колкото за хората, да се опитва да определя кои е нормален и кой не е.
 
От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Когато куче нахапе дете го убиват. Аз съм за тая практика да я въведем и в обратния случай, изверги гадни!
И какво значи "Айде да не прекаляваме с прекалената си загриженост за животните" ???

Така ми се струва или с това мнения приравняваш човешкия живот с този на едно куче ? А за отговор на цитата ти - виж предишните няколко мнения на vaskoa.
 
От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Така ми се струва или с това мнения приравняваш човешкия живот с този на едно куче ?

Не ти се струва, а си е баш така. Твърдо вярвам, че човек който хваща невинно, дружелюбно куче (както пише че е това тука) и го беси в парка, където деца и майки да го гледат е ШИБАН ИЗВЕРГ и няма място в обществото. Единствения проблем, е че закона ги пази такива.

А за наказанието за оня доберман - твърдо съм за затвор за тъпия му стопанин, бих гласувал с 2 ръце, ако ме питат, щото има много такива случай и са супер нагли.
 
От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Разбира се, че трябва да се вземат мерки срещу глутниците с бездомни кучета, но аз досега не съм чул някой да е убил куче при самозащита. Винаги е е по особено мъчителен и грозен начин, което говори за чист садизъм. А какъв е случаят с тези, които по подобен начин убиват и осакатяват котки и други животинчета? И те ли се защитават?!? Не съм чул някой да е бил нападнат от глутница котки!

Истината е, че законите са неадекватни, а и тези, които ги има не се спазват. Освен това, сред нас е пълно с извратеняци, садисти, малоумници и дебили. Време е обществото ни да започне да се прочиства от тях, както и от бездомните кучета.
:twisted: :twisted: :twisted:
 
От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Болна работа, хора. Ето и репортажа по случая:

Ужас! Обесиха показно куче в София


Добре го казаха, че такива хора могат да минат утре над хора, да не е задоволително само с животните. Да му мислят тези с такива познати....може да се събудят някой ден без някой крайник или да ги виснат на некое дърво, ей така, защото е готино според тях. Много луди има на свобода и няма да е зле да се направят промени, за да изчистиме от кофти материалиа тук.
 
От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест

Но пък и тия, които са завели кучето на ветеринар и са го спасили са големи идиоти! Толкова ли не могат да се сетят, че трябва да го довършат, за да не страда повече!
 

Горе