deskadobreva
New Member
Здравейте,моля ако някой е запознат с партньорството с изипей ,как стоят нещата и какви са условията !?
Май някъде имаше тема по този случай.Здравейте,моля ако някой е запознат с партньорството с изипей ,как стоят нещата и какви са условията !?
www.predpriemach.com
Това е доста старо от 2016 г. Исках за днешна дата !Май някъде имаше тема по този случай.
Здравейте, колеги!
Предварително се извинявам - ако темата не е в подходящия раздел.
Някой от вас занимавал ли се е с Easypay каса? Имате ли познати, които притежават такава?
Интересувам се, тъй като получаването на одобрение от Изипей за откриване на каса не е лесно и НЕ винаги отговорът на молбите е "да", а изготвянето на необходимите документи не е съвсем лесна процедура, защото са доста, а аз получих такова одобрение и и всички необходими документи и договори за започване са готови - остава само да започна.
Притеснявам се (обаче) - дали има смисъл едно такова начинание и струва...
- kaiba_corp
- Отговори: 122
- Форум: Инвестиции / Офлайн Бизнес / Икономика
![]()
easypay
www.predpriemach.com
Еми ако някой има повече информация тези дни какво ново. Надявам се някой да се включи.Това е доста старо от 2016 г. Исках за днешна дата !
Да Express One с пратки от китай, продажба на каквото се сетиш. Ама ако говорим за easypay като единствена услуга не го виждам в днешно време. Но и с Express One пак не е кои знае какво 0.70-0.80 цента с ддс на пратка. Преди беше най-важен човекопотока през определеното място. Сега вече това не е голям фактор защото по-големия процент от този човекопоток не използва тази услуга.Повечето не ги ли комбинираха тези офиси с още нещо? Някакви други такива услуги - куриерски или нещо друго - за да излязат сметките.![]()
Да, в квартала има точно такава комбинация от има няма 5 години и още цъка. Не знам дали е на печалба и каква, но знам, че си има хора от време на време, а е доста забито. Комбинира Express One - идеално за пратки от Алиекспес + easypay каза. Не знам още дали има нещо. Но ако сложат още нещо, ще е супер. Ще има може би по-голям смисъл.Да Express One с пратки от китай, продажба на каквото се сетиш. Ама ако говорим за easypay като единствена услуга не го виждам в днешно време. Но и с Express One пак не е кои знае какво 0.70-0.80 цента с ддс на пратка. Преди беше най-важен човекопотока през определеното място. Сега вече това не е голям фактор защото по-големия процент от този човекопоток не използва тази услуга.
А и за битовите сметки и 10к да плащаш пак е 0.10 цента комисионната. Най-големи печалби имаш от преводи и получаваме на преводи там е вече такса + процент от сумата.
Виж че се принудиха да направят плащания с карти във всеки easypay иначе хептем щяха да замрат. До преди 3г. самите easypay си имаха много собствени каси особено на най-ключовите места където има най-голям човекопоток. Големи магазини и тн. Сега вече масово всичко е на партньори, те дори не знам дали оставиха нещо като собствени офиси но ако има ще се броят на пръсти.Да, в квартала има точно такава комбинация от има няма 5 години и още цъка. Не знам дали е на печалба и каква, но знам, че си има хора от време на време, а е доста забито. Комбинира Express One - идеално за пратки от Алиекспес + easypay каза. Не знам още дали има нещо. Но ако сложат още нещо, ще е супер. Ще има може би по-голям смисъл.![]()
копирам си коментара от друга тема относно Express One ......Да Express One с пратки от китай, продажба на каквото се сетиш. Ама ако говорим за easypay като единствена услуга не го виждам в днешно време. Но и с Express One пак не е кои знае какво 0.70-0.80 цента с ддс на пратка. Преди беше най-важен човекопотока през определеното място. Сега вече това не е голям фактор защото по-големия процент от този човекопоток не използва тази услуга.
А и за битовите сметки и 10к да плащаш пак е 0.10 цента комисионната. Най-големи печалби имаш от преводи и получаваме на преводи там е вече такса + процент от сумата.