Изипей

deskadobreva

New Member
Здравейте,моля ако някой е запознат с партньорството с изипей ,как стоят нещата и какви са условията !?

Здравейте,моля ако някой е запознат с партньорството с изипей ,как стоят нещата и какви са условията !?
Май някъде имаше тема по този случай.

Май някъде имаше тема по този случай.

Това е доста старо от 2016 г. Исках за днешна дата !

Аз ще ти кажа че не си струва! Имам 3 ма приятели единия има 5 офиса, другия има 3 а третия 9. Нито един не прави пари всички са на минус.

Това имаше смисъл до преди 4г. Между 2016-2022 се изкарваше нещо.
Сега масово всеки плаща онлайн дори и пенсионерите, всяко банкиране предлага плащане на битови сметки, да не говорим за ePay което си е на easypay и каквото можеш да платиш в easypay го има и там.

Преди се редяха на опашки пред офисите сега можеш да видиш само пенсионери, наркомани, хазартно зависими и тук там някои объркал се.

Ако си работиш сам и имаш късмета да си на локация в която ще имаш поне по 100+ операции на ден ще изкарваш една заплата 700-800 евро макс. И тук говорим ако помещението е до 300-400 евро на месц. Фирми, данъци осигуровки и тн.

Ако ти работи работник смятай че ще си на голям минус.
Условията са кофти като цяло, няма вдигане на комисионни за партньорите, разправяш се с всякаква сган нон стоп неграмотници влизат.

Това е което аз съм чул, видял и бил свидетел.

Ако говорим за Ипей / Изипей като доставчик на разплащателни услуги за онлайн магазин - наскоро минах съвсем сам цялата процедура за woocommerce онлайн магазин.
Сертифицирането на сайта, активацията на услугите и подписването на документите направих изцяло онлайн без проблем - доволен съм към този момент. Към сметката ти после може да си извадиш и дебитна карта на Изипей и да си теглиш парите когато поискаш.

Повечето не ги ли комбинираха тези офиси с още нещо? Някакви други такива услуги - куриерски или нещо друго - за да излязат сметките. :)
Да Express One с пратки от китай, продажба на каквото се сетиш. Ама ако говорим за easypay като единствена услуга не го виждам в днешно време. Но и с Express One пак не е кои знае какво 0.70-0.80 цента с ддс на пратка. Преди беше най-важен човекопотока през определеното място. Сега вече това не е голям фактор защото по-големия процент от този човекопоток не използва тази услуга.

А и за битовите сметки и 10к да плащаш пак е 0.10 цента комисионната. Най-големи печалби имаш от преводи и получаваме на преводи там е вече такса + процент от сумата.

Да Express One с пратки от китай, продажба на каквото се сетиш. Ама ако говорим за easypay като единствена услуга не го виждам в днешно време. Но и с Express One пак не е кои знае какво 0.70-0.80 цента с ддс на пратка. Преди беше най-важен човекопотока през определеното място. Сега вече това не е голям фактор защото по-големия процент от този човекопоток не използва тази услуга.

А и за битовите сметки и 10к да плащаш пак е 0.10 цента комисионната. Най-големи печалби имаш от преводи и получаваме на преводи там е вече такса + процент от сумата.
Да, в квартала има точно такава комбинация от има няма 5 години и още цъка. Не знам дали е на печалба и каква, но знам, че си има хора от време на време, а е доста забито. Комбинира Express One - идеално за пратки от Алиекспес + easypay каза. Не знам още дали има нещо. Но ако сложат още нещо, ще е супер. Ще има може би по-голям смисъл. :)

Да, в квартала има точно такава комбинация от има няма 5 години и още цъка. Не знам дали е на печалба и каква, но знам, че си има хора от време на време, а е доста забито. Комбинира Express One - идеално за пратки от Алиекспес + easypay каза. Не знам още дали има нещо. Но ако сложат още нещо, ще е супер. Ще има може би по-голям смисъл. :)
Виж че се принудиха да направят плащания с карти във всеки easypay иначе хептем щяха да замрат. До преди 3г. самите easypay си имаха много собствени каси особено на най-ключовите места където има най-голям човекопоток. Големи магазини и тн. Сега вече масово всичко е на партньори, те дори не знам дали оставиха нещо като собствени офиси но ако има ще се броят на пръсти.

Другото им изискване преди беше че на 500м в посока не трябва да има друг easypay за да ти дадат да отвориш, гледаха мястото какво е какво има наблизо и всевъзможни неща едва ли не си беше мъка да отвориш офис. Сега вече са един до друг буквално на места има такива които нямат 50 метра разстояние един от друг. Като Minimart магазините станаха :D бавно и славно ще изчезнат ми се струва.

Горе