Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Изкарвате ли се 1700 лв. чрез сайтове?

  • Да

    Votes: 17 24.6%
  • Не

    Votes: 52 75.4%

  • Общо гласове
    69
Статус
Not open for further replies.
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Скоро ще го ударите това ниво. Постоянстов и опоритост му е майката. ;) Но е хувабо и да има и последователност в развиването на нещата до дотигане на тази граница. Може да стане и с един сайт, може да стане и с десет сайта. Въпрос на виждане на нещата. Примерно ако единия стигне максимума си на 100$, не се колебайте следващия да е на конвейра за пускане и разработване.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Блинки, какво означава "скоро" ? Говориш като оня дядка дето беше обещал за 800 дни минималните заплати да станат 1700 лв. Та някой ще го докарат това ниво, ама много никога няма да ги видят тия пари за месец, това не са малко пари и не са за всеки. Ако познаваш работата на някой можеш да напишеш индивидуално за него че ще изкара 1700 лв, ама да пишеш в множествено число ... Пък с упоритост се ходи на фитнес, на никой няма да му дойде акъла с упоритост.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Дядката като говореше не му се разбираше много много (и сега не му е мръднало нивото), евалта че си хванал това с минамалната заплата. Аз за сефте го чувам. А скоро, просто ... по-скоро от колкото ще стигне със заплата до тях (разбирай предимно вдигане на заплатата). Нали уборваме момичето-програмист-брокер с 2-те бачкания? Да, знам че мозък се иска. Но ако не се и буташ (упорит) - все тая е че имаш мозък. Мързела си остава, нали?

Има едно момиче в този форум (лична приятелка), която не знаеше какво е блога преди месец. Сега си има блог, който си пълни и си го развива. Има и друг случай - мързи го - лапа п***а. :)

А пиша в мн. число защото всеки тук е потенциял. Самата мисъл че е тук и чете и пише говори за това, а дали ще иска да стигне там където си е поставил за цел си е вече перснонално. :)
 
От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Забравих да кажа, че това е само и единствено от адсенс - нямам нито един сайт за дроги, уголемяване на чурки и цици, виагри или разните му темподобни щуротии.

Незнаеш какво изпускаш, изкарвам повече от темподобни щуротии :wink:
 
От: От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Незнаеш какво изпускаш, изкарвам повече от темподобни щуротии :wink:

Колко повече? Предполагам изкарваш около 50,000-60,000$ ;) До тук от 9 страници постинги само 2-3ма са казали колко изкарват. Всички други са теоретици - колко можело да се изкара и колко хубаво било да си развиват сайтовете... ама такова то .. предприемачи :)
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Е, по яко е да седиш и да си чешеш топките (според половите органи). :) На никой не му е приятно да блъска всеки ден. И само да вмъкна - никой да си каже колко прави. Защото освен потребители тук има и хейтъри. Трябва да си яко зле за да разправяш наляво и надясно колко си велик и колко никти трупаш. :)

За мен лично адсенс е щуротия, в крайна сметка тези сайтове с щуротий пълнят адсенса на някой такъв сайт. Така че тези с адсенс печалбите малко по-скромно с коментарите. ОК? ;)
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Защо да не кажа, нали не живея в България, за да се притеснявам от хейтъри Блинки. Чисто изкарвам между три и пет хиляди долара. Казвам чисто защото разходите ми за реклама понякога надхвърлят две хиляди. Тук това не е голям доход, а е по-скоро среден. Фани това ти го казах защото плюеш по-нишата която е най-малко засегната от кризата. Както казах кризата си тече, а аз си развивам сайтовете и като свърши мисля че ще мина над десет хиляди.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Поклон пред Фани, задето знае как да изкарва прилични суми без да опира до хербалшитс, за разлика от велики сео гурута като бгкулинар, който опря до евтините дроги.

P.s.
И един философски въпрос: педал ли е тоя дето прави свирки за пари ?
 
От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Фани това ти го казах защото плюеш по-нишата която е най-малко засегната от кризата.

Цитирай ме къде съм "плюла по нишата" ви? Само казах че доходите които изкарвам са само и единствено от адсенс - без други ниши. А това че съм абсолютно против тази ниша в която сте е един съвсем отделен въпрос - едва ли някои от вас е опитвал от продуктите които продава! И дано вашите деца не станат един ден клиенти на собствените ви сайтове от които изкарвате "много пари"! Но това е съвсем друга тема която не искам да повдигам защото няма смисъл... парите са си пари!

ЕДИТ: AxCx .. благодаря за поклона но няма нужда ;) Един ден когато всеки от тях има дете (дай боже) ще разберат за какво говоря.
 
Последно редактирано:
2 дена ме няма работя по други проекти и се изпокарахте пак... направо сте супер...

rxboy могълси изкарал си за там средна класа ама тука толкова взимат големи шефове по чуждите фирми така че мога да се съглася донякъде с теб :)

fani7117 не му се нерви пича иска да се похвали отвътре му идва ;)... както и ти го направи :) билковите продукти си е хубава индустрия и се намира от няколко години в пик по света който чак сега го наблюдаваш в бг :) уринал, денокситал, онова за сън, гинкобилоба.... Нашата фирма като се ранкваше топ 10 в една о билковите ниши правеше печелеше добре като ни изхвърлиха (не справедливо защото спазвахме уебмастър гаидлаинса) паднахме надолу в прихода но в момента сме готови с няколко други сайта в различни ниши и като пак излезем пак ще има доста... иначе като му гледам ника на пича маи е виграджия те тези всичките са леко челнати (в добрият смисъл на думата)... най трудната ниша се води тяхната с най много кеш...

AxCx бате не храни както написах и на фани всички искат да живеят по здрвословно и тези продукти сега навлизат тук... а бгкулинара какво тие крив, пари се изкарват и от адсенс и от хербал продуктите и няма нищо незаконо в това важното е да се бачка... единствено от бг сайтове май не се изкарват или поне се изкарват смешни сравнено със няколко афилиейт продфажби или хубави адсенсърски сайтове

и ми е интересно как ще се надрусаш с уринал или с кофеин
 
И да добавя някои продукти са пробвани едни познати и работят точно както е описано става дума за уерба даиет (6 килограма свалени) и мор-спърм пилс (добър номер погоди на прителката си пича) и продуктите са били шипнати от англия за европа явно е така и ги продават и други регистриани англииски фирми някъде бях дал пример на АхСх за англииска фирма постнах и адреса и корпоративна регистрация която продава същите продукти като гб и другите програми

а маркет хелт са си американски производител на билкови продукти...
 
Последно редактирано от модератор:
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Не виждам никой да се е изпокарал ;) Нормално е да имаме различни гледни точки.

Coolice и защо винаги давате примери с ваши познати? Кажи ми колко продуктите които продаваш си ползвал ти лично?
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

По-скоро поклон пред тези, които си пускат мрежата като дават пари за кликове на такива адсенс сайтове. Айде малко уважение към всеки в интернет пространството, и аз като видя тема зна някой изкарал $50 от адсенс за един месец ме сърбят ръцете да напиша нещо.:)

И някой адсенсъри минават на афилиейт маркетинга не защото му е супер интересно. Просто ако имаш нещо незадоволително, ти мислиш алтернативи да компенсираш и с друго. Било то работа с афилиейт програми, продаване на линкове или ад спейс. Айде малко да се мисли, а? ;)

Ето нещо философско и от мен: ограничен ли е този, който не вижда по-далече от носа си? :) Въпроса е риторичен. ;)

И само да питам, какви деца, какви 5 лева бе Фани? :) Едва ли ще видиш някое дете да си купува хербалки. Няколко фактора има тук ( мился си че сама се сещаш: от кредитна карта до проблеми с доставката до фронт дор-а). Тук темата се изврати.
 
скарахте се даже и два лагера оформихте а нямаше смисъл

fani7117 ами повечето продукти ги има в бг аптеките и дрогриите на доста по изгодни цени затова така най хубава худиа (един от другите продукти за отслабвеане) струва 18 лв 1 опаковка (имало и по 1,80 ама имали съмнени че е фалшива) срещу $59 продавана от програмите :) та бих си взел от бг аптека по изгодное ... пича с морспърма 500% повече и работи:) ми е един от най добрите прители и не съм му продавал тои си купи през собствено аф ид да му излезе по тънко щото се притеснявал да попита продаватли ли нещо подобно тук ....

rxboy баце разпрах те какво правиш но в този форум не е като в затвора да трябва да влезеш и да "смачкаш фасона" на някои голям за да теуважаваме (нищо че е пълно с генгста рапъри :)) лично аз ще те уважаваме повече ако се доказваш като помогнеш на някои които не разбира по тема от която ти разбираш а не като се показваш колко си голям..... това важи и за останалите.... иначе все тая могъл си изкарал си похвалил си се имали смисъл като няма значение....
 
Последно редактирано от модератор:
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

coolice: пак ще те питам - колко от продуктите които продаваш по интернет си пробвал? Поне един има ли? А за аптека какво ми говориш - явно нямаш никаква представа какъв зверски контрол има за всички продукти които се продават в аптеките! Едно е да си го купиш аспирин от аптеката ( който е минал през 150 комисии и тестове ), а друго е да си го поръчаш от ГенБъкс или как беше там ...


Блинки: добре дошъл във форума за предприемачество и онлайн бизнес. Надявам се да ти помогнем с нещо и приятен престой във форума за предприемачество и онлайн бизнес. ;)
 
добре де тролиш и ще побруталея ХХХХ с които работим заедно си поръча мор спърм пилс за да се изхвърли върху прителката си мощо щото си пада по такива изпълнения ... добре я бил намазал не е мерил дали спер*ата е била е 500% процента повече но е била доста повече евекта бил ок (очи нос и спер... как и да е не сме го питали такалие било ти каза на караки свършил ама като знам какъв е бруталист не бих се учудил за лицето) така ставали.... така че поне един от фирмата е пробвал нищо че лично не съм не ми е трбвало ако ми потрябва ще си взема .... казахти продуктите си идват със сертификати и ги продават наи различни фирми ето ти една англииска кото продава същите продукти от примера за АхСх продукта е за мъже вторият за жени ако не вярваш на Гб купи си от англииската фирма ако ти трябва...

herbal health uk is a trading style of butler white limited, registered company: 05270165
58 high street birmingham, west midlands, b14 7jz, united kingdom

we are registered with the ico and comply with the data protection act88, registration number: Z9827628

eto i edin produkt poznahte li go :) koito se razrovi shte vidi i drugite :)

herbalhealthuk.co.uk/product.php?xprod=53&xsec=3

herbalhealthuk.co.uk/product.php?xprod=41&xsec=7
 
Последно редактирано от модератор:
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Фани, нещо не схващам, критикуваш хората, че промотират медикаменти, които не познават ли? А ти пробваш ли всички продукти, които се появяват в рекламите на адсенс по твоите сайтове?

Не съм от "другия лагер", напротив. При мене приходите от адсенс са между 70% и 90% от всичките ми приходи от сайтове. (Това не ми пречи да не харесвам адсенс особено) Но като цяло съм на мнение, че е добре да си диверсифицираш източниците на доходи, само адсенс е малко рисково. Не знам как е при тебе, но при мене и някои познати има кофти спад на ЦПМ-то от около месец насам (не знам от кризата ли или от какво). Никога не знаеш какво може да стане и какво ще им хрумне на ония от Г.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Не става въпрос за различни източници на доходи, а за това, че конкретно този източник поставя под съмнение бизнес-морала на печелещите от него. "Продаването" на виагри, циалиси, хапчета за удължаване на уя и други подобни щуротии онлайн освен, че генерира сума ти спам за нормалните хора без да печели нищо от тях (само им губи времето за все по-нови и нови спам-филтри и т.н.), но също така печели от частично недееспособни лица. Това е все едно да видиш на улицата некой луд и болен и да му пребъркаш джобовете за стотинки, защото не може да се защити, не може да мисли и е обсебен от фобии и комплекси. Като имат нужда - да одят в аптеките - там поне работят квалифицирани фармацевти, които са учили какво да правят с болните. Половината форум за "онлайн бизнес и предприемачи" кисне по цял ден по комповете да прави блогове за таблетки с цел да изкара стотина-двеста долара месечно вместо да се захване с нещо, което да му е интересно и със сигурност ще изкарва повече освен, че работата ще носи и удоволствие и удовлетворение. Някой задавал ли си е въпроса що за хора са тези, дето си купуват хапчета по интернет, и защо в страните от ЕС, включително и в България, продажбата онлайн на такъв вид лекарства и добавки е забранено?
 
Статус
Not open for further replies.

Горе