Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Изкарвате ли се 1700 лв. чрез сайтове?

  • Да

    Votes: 17 24.6%
  • Не

    Votes: 52 75.4%

  • Общо гласове
    69
Статус
Not open for further replies.
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

:) :) :) Хохохох. Мистър мурал. :) :) :) И къде подяволите слагаш Бг в сравненията. Това че имаш само бг сайтове, не означава че интернет е само бг. Сори пич, ама по-добре да беше мълчал. Първо, в аптеките няма продукти за уголемяване на пениса, второ много по-скъпо е защото минава през 10 фирми посредници и лайнари от далвераджийките среди. Трето циалис е на бг пазара от 3 месеца, а съществува от няколко години. Сам си прави изводите колко сме ок тук.

Предпочитам да се занимавам с такива неща отколкото да се чудя къде да си бодна адсенса за да го кликат. Виждал съм много грозни неща, до събмит бутоните по директорийте; над хедъра. За скапана работа ли ще си говориме? Аре нема нужда. Пич ти ако имаш малко желание и едно 5-то място може да му измислиш на твоя адсенс.:) :) :) А това че ти генерира такъв спам и нямаш такива сайтове, говори само по себе си къде щъкаш из нета. Нали знаеш че и спама е таргетиран? Ако не, да знаеш. ;)

А какво да правят във форума, да пусне някой друг безмислен сайт на бг и да му плесне адсенса ли. Това е по-зле като алтернатива. Вервайте ми. И за какво ограбване говориш? Същото е и като при адсенса, точиш бедния рекламудател с рекламките. Кажи какъв трафик ще ми дойде на мен ако сайта ми е за аукциони, а ти си със сайта си за барове. Айде пак да не си говориме за ограбване.

И аз давам пари за ppc, и коментари че адсенса е по-чист бизнес си е направо лицемерно. Ако всеки тук се занимаваше с аф. програми освен/или с адсен пула щеше да е по-красив от сега. Не броя тези, които ги мързи.

И към дама, не се вкарвай и ти в некви филми. И адсенс няма да ти прати за коледа подарък, нали. При програмите е по-персонално и зачитат всеки един афилиейт, ти си бизнеса им. А не да седиш и да трепериш дали утре ще имаш още акаунт в скапаната система на Г.

Радвам се че съм в този бизнес. Като гледам мненията и агресията в думите тук медицината онлайн ще е с преспективи. Лекувайте се хора!!! Че не само е зле положението еми и сумата която е дадена в гласуването ще ви е далече.
 
Последно редактирано:
леко да е забраненио хранителните добавки в еу виж само колко англииски, немски испански... фирми ги селкат оналин и по пощата встелешоп дъвки за отслабване елакрнетин кла натурошоп.тв ли бяха едни от другите... само в бг са ни странни законите... по закон в евросъюза харанителните добавки памперсите дамскъти превръзки четките и пасти за зъби трябва да са забранени за продаване в аптеките там се продават само лекарства и нищо друго ама фармацефтичното лоби доста силно в бг закона го приеха и след това го отмениха защото голяма част от оборота им идва от такива неща. Плюс това пазарът на тези програми е сащ не е еу изключвам европеиските програми... в случая не говоря за лекарства там да обеснва rxboy но за хранителните добавки съм правил обстотино проучване как седят нещата...


fani7117 strana вие нещо маи ни подценявате като фирма участваме в бума на билковите продукти в сащ от самото му начало мислите ли че не сме се усетили че така ще стане и тук (гледаи някои мач или филм без да изгледаш реклама на билкови продукти) Преди няколко години още проучвах въпроса да внесем от чужбина и да ги дистрибутираме тук спря ни това че диркетно ни намекнаха че ако не платим ще чакаме поне две години да минат процедурите по удобрение на продуктите... така че поставяи под съмнение не англииските и американските фирми и техните дропшипъри а това което минало през системата в бг казах за худиата (кактус) хранителна добавака за отслабване я има по бг аптеките от 1,80 до 18 лева като братовчедми които е фармацевт я нахрани тази евтината че фалшива... скъпата е ок... та въпросамие как тези са минали процедурите и докарват цената на 1,80 плацибо пиеш нишесте и си мислиш че са добавки... цена на много едро на най качественият продукт е $6 на бутилка и тук трябва да сложиш печалба на всички по веригата и тогава имаш горе долу възможно най ниска цена за истински продукт... тези на ГБ ги селкат и регистрирани англииски фирми и тези на лендинг еидж кеш (тях ги промотира чичката с мустачките ако се сещаш за какво ти говоря ;)) и урднише също марект хелт са американски производител, морнише са англииска фирма

и кво като някои има един блог правещ $100 като си направи 10 блога ще прави повече от кои да е бг бизнес не прилапал реклами на импресии а като станат 20 -30 даже и повече от някои сайтове които са с импресии на 50:50 с някоя от групите...

нишата е във подем все още... правят се кинти... всичко е законно ама те някои могат да приеме че някакъв "смотан блог" с 5 статии уникален контент с 20 -50 униклани наден налинкван по най лемърският начин прави повече отколкото форуми с по 3000 потребители от изитреидър или много качествен бг сайт с 600 -900 уникални посетители на ден (без проблеми 4 пъти повече $100 визирам пикантно еу които се продаде тук и 30 те му лева на месец печалба)... ами всеки си избира пазара а този в сащ е достатъчно голям да ни поеме дори целият форум да си направим такива сайтове... ама вие си знаете аз съм ви казал къде е кеша... и не само с билкови продукти се правят... само да не е бг а да е за англоговорящият пазар от там май тръгна спора... направи си и ти няколко такива сайтове печели от тях и си прави бг сайтове за кеф....
 
Последно редактирано от модератор:
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Ти му говориш за бизнес-етика, а неграмотното глупендерче с докторското аватарче се чуди кво е тва и се блещи като костенурка. Това е проблемът, за това става въпрос, а не да си дърдорим за кво има разрешително, за кво няма и кога ще дойдат вогоните. И намери кого да заяжда за многообразие от българоезични сайтове, дето едва ли ще ги измъдря повече от петдесетина.

* * *

coolice, аз не подценявам фирмата на никого, нито те убеждавам теб - просто не е хубаво учениците да взимат това за пример, а гледам, че го правят дори и студенти. Отлично знаеш, че не става въпрос за натурални хранителни добавки в повечето блогчета. Това не е бизнес, а хамалогия, неприятна както в личен, така и в обществен план. Интернет дава хиляди други възможности. Мултиплицирането на блогчета за хапчета с неясен произход и здравословен ефект няма как да е успешен бизнес-модел, защото при достигане на ниво на разширяване, когато не можеш да управляваш съответния брой, ти ще си принуден да прибегнеш към услугите на наемни работници. Но на тези наемници ти ще предлагаш елементарна за копиране схема, която ще ги задържи на работа точно толкова време, колкото да я копират, защото дори и нормално заплащане няма как да получат. А дори да приемем, че са гениални в пробутването на блогчета как ще задържиш такъв гений да пробутва твоите блогчета, а не да се ориентира към свои? Към това добави и законите на Паркинсън. Това не е същото като да имаш аптека и да се разшириш като направиш верига от аптеки.

Вторият проблем е, че нормален пълнолетен човек (пак повтарям, че нямам предвид натурални безвредни хранителни добавки) няма да се занимава с това, защото то си е същото като да си наркопласьор, просто с по-малко вреда за пациентите, риск и наказателна отговорност, следователно трябва да разчиташ само на тези, които искат да изкарат някой лев за дискотека и като достигнат определената възраст (тя е преди всичко в мозъка) те или ще се откажат или ако продължат сами ще им стигне акъла да преминат към истински бизнес-модел. BTW, бизнес-моделите отдавна вече са систематизирани по учебниците и не са тайна за никого, който се заинтересува, но реален успех се постига най-вече с хубава идея, към която да приложиш подходящия модел на развитие. Иначе те очаква това, което правят над половината под тази тема - пишат колко малко им остава да изкарат хиляда и еди колко си долара, докато чакат заветния миг, когато ще си получат стотачката от WU, трупана от лятото.

За форума -щом и аз съм тук, значи ми носи някаква полза или настроение и наистина на лични чат-пат върша по нещо. Не го подценявам, а изказвам недоволството си, че във форум за онлайн бизнес половината говорят за хапчета и добавки, а още по-лошото е, че тази половина най-вече дава акъл на новодошлите. Кво има да обсъждаме всъщност като тукашната схема се вижда с просто око: идваш - регистрираш блогче, желателно англоезично - слагаш реклами на световнонеизвестните концерни и програми от САЩ, управлявани от руски и украински студенти, които вместо блогчета са си дали зор да пуснат по някоя Affiliate програмка, и почваш да се конкурираш с латиносите в борбата за пилсоманиаците. Скучно, неефективно, безперспективно... Ония се тровят, блогърите мизерстват, а аз си дудна във форума, щото от примерно 10 теми в 3 се обсъждат къде да се запишеш за хапчета, в 3 се продават домейни, собствениците на които не знаят за този факт, и в 3 е място за себеизтъкване, докато се чакат заветните $100 от WU, които да покрият интернета... C'est la vie.
 
От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Не става въпрос за различни източници на доходи, а за това, че конкретно този източник поставя под съмнение бизнес-морала на печелещите от него. "Продаването" на виагри, циалиси, хапчета за удължаване на уя и други подобни щуротии онлайн освен, че генерира сума ти спам за нормалните хора без да печели нищо от тях (само им губи времето за все по-нови и нови спам-филтри и т.н.), но също така печели от частично недееспособни лица. Това е все едно да видиш на улицата некой луд и болен и да му пребъркаш джобовете за стотинки, защото не може да се защити, не може да мисли и е обсебен от фобии и комплекси. Като имат нужда - да одят в аптеките - там поне работят квалифицирани фармацевти, които са учили какво да правят с болните. Половината форум за "онлайн бизнес и предприемачи" кисне по цял ден по комповете да прави блогове за таблетки с цел да изкара стотина-двеста долара месечно вместо да се захване с нещо, което да му е интересно и със сигурност ще изкарва повече освен, че работата ще носи и удоволствие и удовлетворение. Някой задавал ли си е въпроса що за хора са тези, дето си купуват хапчета по интернет, и защо в страните от ЕС, включително и в България, продажбата онлайн на такъв вид лекарства и добавки е забранено?

Имах предвид, че някой, който печели от адсенс не може да бъде кой знае какъв морален съдник на тези с добавките. Тъй като аз самият разчитам доста на адсенс, защото не мога да си позволя (или може би просто не ми стиска) да го махна, не си позволявам и да ги обвинявам тях за нишата, която са избрали.

Иначе в последното ти мнение (не цитираното, а това дето е точно над отговора ми) има много истина. И даже да забравиш за етичната страна на нещата, най тъпото е, че повечето хора изобщо не се и замислят как могат да направят нещо смислено и различно. Чуват, че в "хербалките има кинти" и почват да правят поредния weight loss или penis enlargement блог, пълен с преписани статии. Не знам, всеки си избира сам, но аз също не виждам как модела може да бъде успешен и добър. И честно казано не вярвам, че е успешен за повечето, най-вероятно с изключение на кулайс и няколкото по-светнати, другите драпат да съберат по десет долара месечно.
 
Списание Предприемач в сащ :) преди няколко месеца публикува тази статия 5 Perfect 'Spare-Time' Online Businesses общо взето тези спеар таим мъни за сащ тук са си доста прилична сума директорска заплата и нагоре ако си сериозен. Таванът на възможните доходи който аз съм виждал някои да изкарва от афилиейт програма (някога ГБ показваше приходите на топ 20 но заради хеитърите ги скри) до който ще достингнат по малко 1% от всички захванли се някога (че трудно трудно ама това незначи да спреш да опитваш*) те праща директно в топ 5 на уебгрупите в България. Миналата година около коледа ГБ създаде 6-я си милионер и това само с така наречените тук натурални хранителни добавки в отслабването, косопада итнт... (продуктите които създават лошо име на индустрията в момента се бяха появили едва няколко седмици преди това събитие... въпреки всичко и те са изцяло натурални могат да се рекламират свободно в адурдс за сащ например а Г са стрикнтни в това отношение какво може и какво неможе да се рекламира ) Имам впредвид че това си е наистина сериозен бизнес и ако не беше това деиндексиране на съобразени с уебмастър гаидлаинса сайтове тази година вероятно щяхме да видим номер 7 и 8...

Ситемата която проповядвам за начинаещи представялва комбинация на две от тези добри спеар таим бизнес практики проблогинг + афилиейт маркетинг... Това работи не само при билковите продукти а при всичко парите ги има ги навсякъде на англоговорящият пазар (просто всички продукти на Гб конвертират по добре от коя да е друга афилиейт програма която съм срещал) ... за пътищата за развитие съм написал още в началото на темата на първа страница ама май не сте го прочели така че ще го постна пак:
може ли да ги изкараш? може.
лесно ли е? ами няма да стане без работа.

Както доста хора тук се убедиха един развит малък афилейт блог / сайт в хербал съплементс нишите може да изкара без проблеми $$$ за месеца... когатго това ниво бъде достигнато има три пътя за развитие за да се достигне $$$$:

да правим блога / сайта по голям за да се ранкнем по-добре за повече киурди както и за повече лонгтеил киурди...

да развием още блогове / сайтове до същото ниво ( не е задължително в същата ниша)

и смесена стратегия в една ниша заповаме да доразвиваме някои един блог / сайт за да го направим голям и в същото време да развивае около него мрежа от сателитни блогове които да са КАЧЕСТВЕНИ ...

колко ще е трудно ами зависи от теб :)

за имотите смятам че има балониране и ще има корекция въпроса е тя как смята да печели от имоти ...


Отделно мога да говоря за опита който се натрупва докато се учиш да правиш сео/сем на сайт за чужбина...

*по трудное да създадеш бизнес тип платформа който да те направи милионер там още по малък процент успяват...
 
Последно редактирано от модератор:
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

В тоя форум когато стане на въпрос за афилиейт програми винаги се подразбира хербалшитс, когато стане въпрос за сайт се разбира блог с готов темплейт, когато стане въпрос за оптимизация се разбира яко събмитване по директории. Защо ?
Предполагам че защото хората които се занимават с това им е трудно да направят друго. Много е лесно да се направи блог с 4-5 страници, вместо да направиш голям афилиейт сайт на който да предлагаш 100 000 продукти, който пък има съответно 100 000 страници които изискват сериозни познания по програмиране и оптимизация, и когато имаш голям трафик печелиш добре и от адсенс. И това че съм голям противник на хербалнишата няма нищо общо с адсенс и приходите ми от адсенс, свързано е с ценностната ми система, и на строеж ако работех пак щях да съм противник, и наистина ако закъсам по-добре да мъкна тухли отколкото да продавам лайна на хората.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Яко забавно е тук, адсенс или "шитс". Направо ме резбивате. :) Така...така....първо искам да попитам защо да съм тъп, като strana, ти човек се изказа неподготвен. Личи си по мнението ти. А и какво можеме да учакваме от човек, който не се е занимавал с афилиейт програми. Да даде компетентен отговор ли? Как не.....:) В даскало бизнес етиката беше предмет, който претупахме набързо. Маркетинга и пазарите бяха по-засилени там. Сещаш се за какво ти дудна. И какви дилъри сънуваш? Пак се правиш на идиот.

И напратив, става дума имено за натурални продукти, а не некви синтетики. Освен ако не говориме за фарма афилиейтинга. Еми форума промотира афилиейт програми. Доста по-добре от някой тъп адсенс или гнусния изитрейтър. А кой какви продукти ще промотира си е негов избор, ние сме афилиейти, а не некви идиоти които имат морални дерзания със себе си, ито яко изкривени като гледам. Даже незнам за какъв морал говориш, братко.

И към великия АхСх: ства дума за тях, защото комисионата е 40-50%, поне да има смисътл от промотирането, нали? А не да се чудиш как да направиш пари с програми даващи 5-10% на продажба. Това е адски тъпо. Става дума за тях защото са по-популярни, и ако си обърнал внимание, което не си направил, има и други продукти и програми в интернет. Вземи разгледай малко и ти.;)

А хората, които не искат да направят друго са просто такива, които не виждат смисъл в него. Какво, баце да изплескам някакъв сайт за адсенс с дубликейт контент. Ако питаш, това е за мен по-голямата хамалогия, а не бизнес бил то етичен или морален. :) И грам не си прав. Ако има адсенс и афилиейт продукти, хората или ще купуват твойте продукти или ще бягат на другите подобни сайтове и ще купуват техните. А има разлика между $30+ и някакви си мизерни центове.

Ако закъсаш и мъкненето на тухли ти е по-голяма алтернатива. Успехи. Много ме кефят такива хора с принципи. Щял живот живеат под името "никой" защото имат изкривени морални схващания. И тези които се занимават сериозно с това изкарват доста повече от $10 на месец. Все пак ако не се занимаваш с това, е трудно да прецениш колко правят хората с добри сайтове и трафик благодарение на тези продукти.

Не е нужно да продаваш лайна на хората, вече го правиш с адсенса си. Или ги имаш на някоя страница или рекламудателя е яко вътрешно от безмислената статия с адсенс по средата й. Нали требва да кликне говедото за да не се ходи на строежа.:) :) :) Никаква умисъл, текст и рекламки...тук даже и за маркетинг неможе да става въпрос. Мамка му колко съм прав. ;)

И е адски коплексарско да говориш против нещо от което нямаш грам опит и не си наясно както проличава в всеки скапан пост от вас. Това е като да даваш идей на начинаещи как да свалят мадами, а в същото време да си падаш по пишки. ;)

Не съм на ничия страна, но когато се хранят афилиейт програмите от хора, които цял живот са и ще се занимават с адсенс ми е адски трудно да не се включа. Все пак защо храните? И вашият бизнес смърди, ама никой не пише за това.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Аз мисля че темата се отклони много. И да питам, защо тези, които не са се занимавали или имат нещо против афилиейт маркетинга винаги намират удобен случай да изкажат негативно мнение за продуктите на програмите. Какво ви е толкова на вас? Много е просто - има хора с проблеми в дадена област и твоят сайт е с решението на този техен проблем. Точка по въпроса. ;)

И да става дума за тези продукти бате, защото като стане дума за адсенс - Adsense, пък става дума за investing, financial, forex или други такива маркети, където Adsense е дащен. Както е и при тези комисионни. По някога не се мисли при писането тук, а това не е COOL.:)

И обикновенно статийте на тези блогове и сайтове не са преписани, а пренаписани. Има разлика. :) И продуктите си имат продуктова история, ама трябва да се четат ревютата. Което май не се прави. :)

Форума е място където се събират хора с една цел - да учат за онлайн макретинга, новости и други ценни неща за него. Всичко това е онлайн бизнес, пич. А кой какъв начин има за печелене от трафика си е отделен въпрос. И на мен не ми харесва някои неща в мрежата, но не съм тръгнал да храня и да изказвам мнение. Пиша само там където мога да дам нещо на форума, а не където мога да обиждам, все пак и качество трябва да има тук. Изключва гениялните постове за поредните PTC сайтове.;)
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

$INeed$, когато съм почнал да се занимавам с афилиейт програми вероятно не си чувал думата "компютър", така че недей да учиш дядо си да кашля и да ми казваш да ги търся в нета. Всеки си преценява за пари какво може да прави, някой правят за пари и свирки. Пък хората които имат принципи никога не остават с името "никой", обикновено това са хората които печелят уважение, а тези които печелят от продажба на лайна могат да спечелят само име в чалга-средите и да получат възхищението на кондукторки и сервитьорки. От една година насам 50% от постовете ми са на тая тема и вече ми писна да пиша, който го интересува какво мисля да чете.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Да, там ти е шибания проблем. Пишеш само против. И постовте ти са не са от най-образователните. Как да вярвам че си имал опит в афилиейт маркетинга като всеки пост и е нещо навъпреки? Кажи ми ти...:)

Въпроса е че никой не го интересува какво мислиш за афилиейт продуктите след като не се занимаваш с тяхното промотиране. Ама щем нещем четеме ти глупостите. :)

Влизаш тук, плюеш по продуктите, които са изкарали някакъв кеш на част от хората тук, цакаш и програмите с които по някакъв начин форума се опитва да събере кинти и да сглоби буджета за рекмалама, хостъинг и други разходи и после ми говориш за морал и уважение. Много си зле бате, вземи го спри този алкохол. ;)
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Наистина тук 50% и повече от постовете са за хапчета..и вече почти не взлизам тук защоото ми писва да чета едно и също.Влизам за да потърся услуга но вече по рядко.Някои вече спомена от миналите постове че се пише почти изцяло за хербашитс и то до втръсване..А защо никой не пише за copeac,NBA,market leverage,clickbooth и други подобни компании?Все си мисля че поне половината знаят тези компании с какво се занимават и че са доказани и плащат..Не се изтъквам но половината ми доходи които са 600-700$ от там идват.. другата полочина от адсенсе..
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Бате, имате свобода да пишете за каквото си искате всързано с онлйан маркетинга. Никой не е ограничил никой в постването на такива теми. Ето ти повод да започнеш тема в която имаш интерес. Аз примерно не пиша за програмиране, защото не съм на високо ниво в това.

А това че някой пита за определени продукти на дадена програма, какво - да му триеме постовете ли? А и тук в последните постове се храни ако не си забелязал, не дикотираме важното в темата.

Темите определяте предимно вие. Аз от време на врме поствам с най-актуалното и се включвам там където съм компетентен. Ето тази тема беше за изкарването на 1700 лева от интернет. Всеки си има начини, и по едно време "ама какви са тези шитове". Кажи ми - ние ли го започнахме това обсъждане?

И има доста добри теми днес, както и винаги тук. Както и винаги ще има.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

По конкретния въпрос
Така...така....първо искам да попитам защо да съм тъп, като strana, ти човек се изказа неподготвен.
1. Това не е нападка, а отговор на нападка, виж си мнението, провокирало този отговор.
2. Неграмотен си, защото си неграмотен (пак си виж мненията)
3. Глупендер си, защото не си сетил да направиш предварително проучване преди да характеризираш някого (или пък не ти е по силите)
4. Некомпетентен си в резултата на трите по-горни точки, което се основава на личен емпиричен опит. Когато реших, че ще се установя за постоянно в България взех и две-три интернет-зали, колкото да капе нещо преди да си преориентирам бизнеса. Залата се намираше в известна българска болница (може би най-известната в България). Не говоря за лекари, дори санитари нямаше с такава степен на неграмотност и всякаква липса на логика в изложението. А основните ми "пациенти" бяха водещите лекари от клиниката по токсикология, просто нямаше как да не прихвана нещо от информацията им. Което в никакъв начин не ме прави сведущ по медицински въпроси, но ми е напълно достатъчно да преценя невежеството на друг по същите тези въпроси. Бил "в бизнеса" той... съдейки по собствените ти мнения ти си компетентен да бъдеш у бизнеса като помощен персонал при изследването на дебело магарешко черво във ветеринарния в Стара Загора. Да не говорим, че този "бизнес" в нормалните страни приключи още през 97-98 на миналия век, малко след диференцирацията при порнобароните и още преди да се появи Гугъл (като търсачка).

За останалото не коментирам, вече си казах мнението за вредите от прекомерното лансиране на хапчета във форум за онлайн-бизнес, няма смисъл да се повтарям. Допитайте се до някого, който разбира разликата между хранителните добавки и тези лайна, за които посредничат повечето блогчета, е, Крика например.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Аз мисля че темата се отклони много.


отклони се я ...в яда си strana ни прати да се съветваме чак с Крика :lol:
 
Последно редактирано:
От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

По конкретния въпрос

1. Това не е нападка, а отговор на нападка, виж си мнението, провокирало този отговор.
2. Неграмотен си, защото си неграмотен (пак си виж мненията)
3. Глупендер си, защото не си сетил да направиш предварително проучване преди да характеризираш някого (или пък не ти е по силите)
4. Некомпетентен си в резултата на трите по-горни точки, което се основава на личен емпиричен опит.

Бате, духовит си като винтилатор, и си пълен с лафове като патка с лайна.;)

1. Видях. Е и?
2. Това пък що за несмислена простотия беше?
3. Тук съм подготвен и не говоря наизус, и за какви лекари ми говориш? За тези дето за 2 лева чакаш 4 часа за преглед, а като си платиш 30 веднага влизаш. И те яко са пиянствали в студенските си години. Така че примера ти е меко казано скапан.
4. Немога да повярвам че се повтаряш в 4 точки. Сега ми кажи кой е чукундура? :)

И къде видя лансиране тук? Хората които промотират опредлен продукт говорят за това което ги интересува. Все едно да говоря за чанти или обувки от секса и града. Некакси не върви нали? :)

Бизнеса бил свършил. :) :) :) Ти си готин бате. Не ми се обиждай, но тук хората защитаващи програмите от време на време си подсилват мненията с факти и статий, а другите просто си дрънкат ей така за спорта. И ако обичаш не ми паскай онази прочута снимка на Шоу Мъни с легендарния чек от адсенс. Всички сме я виждали вече. ;)

Истината е че колкото е по-близо до теб системата (всякаква програма), толкова по-лесно стават нещата и се чувстваш ценен както за нея така и за себе си. Знаеш че някой го е*е за теб. Докато големите 5 пари не дават кой акаунт са закрили и да не говориме че даже и името ти не знаят. Нищо че правиш добри пари с тях.

Персоналното отношение между бизнес и търговец е много важно за всяка система. И преди пак да изкажеш "докторски" виждания да кажа че тук се занимаваме с маркетинг, а не с глупости. И ти не знаеш що за фирми излизат на рекламките в адсенса, ама си ги имаш, нали?
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Кво нема да ви пратя при положение, че на некакъв тука вентилаторът му размахва винтове и гайки и бил говорел за маркетинг, разбираш ли. Ми аз, да кажем, съм завършил Финанси и имам следдипломна специализация като маркетолог, как да му обясня на тоя, дето дори не знае как се пишат окончанията на думите на родния си език, , че дрънка глупости?
И темата си има общо, тъй като двамата-тримата, които наистина са покрили посочения праг, не се занимат с онлайн pills и shits.

BTW, Крика наистина разбира от хранителни добавки :wink:
 
отклони се я ...strana ни прати да се съветваме с Крика :lol:
Явно Крика знае отговорите.:) А къв беше и другия ... Скалата бе. :)

Мисля че всеки трябва да прояви толерантност и уважение към другия. Всеки си защитава бизнеса и това е в правото му. Никой няма да позволи на другия да се базика с препитанието му. Така че ако не се спре, няма да има скоро край темата. Аз съм пас и всеки да си говори вече каквото си иска. :)

Обаче за едно съм доволен, много контент много чудо. Както и това че не съм виждал толкова дълги постове от страна на АхСх. Явно и провокацията е силен вид маркетинг, за това и след апостоловите статий имаше оща няколко страници коментари и мнения, да не говориме за кликове към сайтовете му от подписа.;)

Живота е прекалено труден за да спори с всеки кое най-доброто. Просто се приема, че всичко е въпрос на схващане и възприятие. И на мен не ми е приятно, че крадлювците на евофондове освен че си купуват коли за над $100К, цакат и държавата и в часност нас, но не съм тръгнал да ги опреквам. Могли -> направили. Последствията са за всички. Какво има да му се размишлява. :mrgreen: И което е най-зле - нищо неможе да се направи. :eek:
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

И крика ли ти е бил "пациент" в клубчето? :) Да ти имам и дребнавата закачка. Не знам как се пишат окончания. А ти като гледам стрит говора ти е на макс. :) Бате за мен тези дипломи и следдипломи са хартийки, питай го оня от лъскавата кола какво е завършил. Голям смях ще падне с теб.:)

Да. 2-3 ама тук са 17, пич:) Май тези финанси...някой е спал по лекцийте.:)

И Скалата, баце. И Скалата знае. :) :) :) ;)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе