Изчезват ми сайтове?

freefan

New Member
Първо да кажа, че съм начинаещ. Имам два домейна на един хостинг (icn), прехвърлих единия сайт (wordpress ) на друг човек и му изпратих папките и базата данни само на въпросния сайт, която бях свалил като бекъп в dropbox.

След това трих излишни тестови инсталации и вероятно по грешка съм изтрил и тази на главния домейн.

Бях забравил за това, като видях че сайтът го няма, писах на icn, казаха, че нямало връзка с базата данни. Опитах се инсталирам WP, изтрих папките, но не стана. Възстановиха го като във Фантастикото не се вижда да има инсталасция на главния домейн и не можаха да ми кажат от къде идва проблема.
Смених паролата на хостинга за всеки случей.

На другия ден ми изчезнаха и другите два сайта, възстановиха ги като пак не можаха да ми отговорят каква е причината. Смених и админ паролите на всички сайтове. След 8 часа пак изчезна основния сайт и се чудя какво да правя и къде е проблема.

Дали е хак и дали може да е от човека, на който прехвърлих сайта, по някакъв начин да влиза с информация от папките (wp-content, wp-admin, wp-includes) и базата данни?

Малко преди проблемите инсталирах Fillezila, дали е възможно да съм инсталирал прецакана версия и някой да влиза от там?
 
От: Изчезват ми сайтове?

нещо не мога да те разбера...
пиши им на [email protected] че искаш бекъп и готово
кка така не знаят дали са изтрити файловете ? :|

и това, че скоро си инсталирал filezilla ме навява на мисълта, че грешката е в теб и всичко е наред но ти не го виждаш или не рабираш

папката в която качваш файловете как се казва?
но това съвсем не е отговор на питането ти защо изчезват файловете...
 
От: Изчезват ми сайтове?

Пиша им доста от вчера, отзивчиви са, но се сменяват и все обяснявам едни и същи неща на различни хора. Не че не знаят дали са изтрити файловете, а не знаят защо изчезват сайтовете. Дали е от външна намеса или проблемът е при тях. Сега изчезна още един тестов и пак същия надпис - Error establishing a database connection.

Почти не съм използвал filezilla и не съм кавал папки, те си ги възстановяваха.
 
От: Изчезват ми сайтове?

аз не знам какъв е проблема
трябва да съм имал същият за да ти отговоря в този случай в който дори не ми става ясно нищо от ситуацията..

иначе според мне е нещо друго защото има log файлове и може да се види всичко_ трити файлове ип-та и т.н.
 
От: Изчезват ми сайтове?

Възможно ли е от папките (wp-content, wp-admin, wp-includes) и базата данни на един сайт, да се извлече някаква парола или достъп до хостинга?
 
От: Изчезват ми сайтове?

Не знам дали може, но след като си сменил паролите....???
С Фантастико и аз патих: инсталирах форум, почовърках, разбрах че така няма да стане това което искам и изтрих през фантастико форума.
Но се оказа , че е изтрит целия сайт. Та го качих отново от бекъпа. Повече проблеми не съм имал. Но не знам дали скоро ще се престраша да трия нещо през Фантастико.
 
От: Изчезват ми сайтове?

Възможно ли е от папките (wp-content, wp-admin, wp-includes) и базата данни на един сайт, да се извлече някаква парола или достъп до хостинга?

Не може. Пиши на горния мейл на ИЦН да ти направят бекъпи, истрий всичко и пробвай наново да ги създадеш сайтовете
 

Горе