Илон Мъск си купи Twitter

EASYSURVIVOR

Well-Known Member

Мъск купи Twitter за 44 млрд. долара​


Според мен човека има някакво виждане и идея за напредването на мрежата, очаквам да изскочи с нещо супер ново да видим какво ще направи ахха
 

Мъск купи Twitter за 44 млрд. долара​


Според мен човека има някакво виждане и идея за напредването на мрежата, очаквам да изскочи с нещо супер ново да видим какво ще направи ахха

Основната му идея е (уж) да освободи платформата от тоталната цензура, която се развилня в мрежата през последните години. Да видим! :)

Интересно е дали либерастите ще му позволят, а и дали той самият ще изпълни обещанието си. В момента як страх тресе кочинката, дано не е напразно.

Най-смешното е, че от американец, с когото се гордееха, за либерастите Мъск внезапно се превърна в ''афро-американец'', понеже е роден в ЮАР. :D
 
Да си знаете ;)

278777360_5259005450827203_5291074607188901849_n.jpg
 
За пореден път се убеждавам, че българските "медии" не стават. Какво да се прави...

Сделката е далеч от финализирана и идните месеци ще се решава. Борда се принуди да се съгласи, защото не получиха друг бид и нямаха избор. След "отровното хапче", което пуснаха щяха да завалят съдебни дела ако не се появи купувач.

Има два основни риска, които хич не са малко:
- Тепърва FTC трябва да даде зелена светлина. Някой политик може да се намеси.
- Трябва да се гласува и от акционерите на компанията - нужно е 67% съгласие, което е много голям процент, а много от хората са против. Ако някой от форума има акции може да гласува. ;)

Също следейки Илон от дълги години бих казал, че има и някакъв минимален риск да се отметне.
 
 
Що не???
Няма човек на тая планета, който да може да си позволи лукса да има нецензурирана медия от такъв мащаб. Дори не е въпрос на добро желание. Ти си свидетел, че вече трета година медиите се използват като оръжие. С това оръжие затваряха градове и държави, направиха хората на овце, обявиха милиарди хора за конспиратори/антиваксъри/неверници, а сега насъскват всички срещу най-голямата държава на планетата. Като нищо това оръжие би могло да бъде насочено срещу собственика на нецензурирана медия от мащаба на Твитър, независимо кой е той.
 
Може да бъде насочено медийното оръжие срещу него...за "шоуто на доброто ченге", "спасителят в ръжта" и други такива. Срещу един от топ трансхуманистите и топ милиардери. Като съм размишлявал кой може да донесе свобода на словото, все за него съм се сещал първом.

Звучи като виц, но, отново, както и по другите горещи теми - не неговата свободоречева заявка, а надеждите, които му възлагат зрителите и които нарастват спрямо шоу-квиченето на "обезпокоените" либерали, леви, или както им викат. Колкото повече квичат срещу Мъск(арата), толкова повече той изглежда истински свободолюбец и отдясно го възлюбват още повече. Почти да кажеш, че това е поредното шоу по изпитана схема. Като приказка.

В театъра нали имат "царят се играе от всички останали на сцената". Тука е нeщо като "доброто ченге се играе от злата опозиция". Мен първо ме спаси добрият герой Тръмп, който се оказа много положителен на фона на покварените либерал-демократи. Сега в момента добрият Путин ме спасява от злите американци, а щом и Елонката се задава, извадил меч срещу цензурата, ще спя като къпан. И големият коз в ръката на верующите: ако са лоши (Тръмп, Путин, Мъск), защо тези гнусни, покварени до ушите лъжливи медии, така им скачат? А де... Следователно наистина са истински. Всъщност това е единственото им "удостоверение" за истинност.:D

(Иначе в България много са ме спасявали де: та СДС от комунистите, после кво беше, че им забравих реда...Тройната коалиция от СДС? После царя от тройната, така ли бяха? Бойко от царя, и най-последно - Кирчо от Бойко.)

Но нали не бива да очакваме/искаме много като наивни идеалисти. Достатъчно е добрият герой малко да е по-различен, абе..поне на думи така, за камерата.

Забавно е много.:)
(Може да се задръсти 10 страници с материали кое е това момче, какво е правил, какво прави и какво иска да прави. Но иначе изглежда много истински, ама истински истински.:))
 
Последно редактирано:
 
Абе как успявате да извъртите всяка новина по света в конспираторска простотия?

Докато си губите времето в глупости никога няма да имате пари. Предприемачи... :)
 
Точно така, както ти успяваш да загладиш всичко, да го окастриш, за да ти влезе безпрепятствено в мозъчната кутия с утвърдени повърхностни разбирания.

Аз си имам достатъчно пари бе, Методи, мен не ме мисли. Оставям усилията за достъп до свободните пари на теб, халал да са ти. Инвеститор... :)
 
Майкрософт си купи Активижън / Blizzard Entertainment за 70-тина милиарда. С туитъра ще видим какво ще излезе, все ми е тая, ползвам туитър, но не ми пука изобщо.
 
 
Blinky няма да се задейства преди Илън да дойде и да клеймне темата.

Както стана с оная за кпд.бг - и тя беше в Офтопик, обаче набързо дигна ранк като се появи официален представител от големия бизнес :)

Пуснете Амбър.
Това не е по твоята част и съответно не си разбрал.
 
Това ли е каратеката? :D
Това пеленаче не познава каратеката, неговото сигурно е от тия грозните, смешни, съвременни игри, които са заредили и римайндини с допълнителна доза гняв и тъпота (и които фаст_и_незнамсикъв_никакъв все още играе, бас ловя).
 
Актьорската част е точно моята част (и по-общо за изкуството), но не се знаем и не знаеш. Няма и нужда.
Беше реплика към мен, но кво от тва. Аз на свой ред репликирах и всичко е точно, какъв е проблема.:)
Нищо общо с актьорството и каква реплика - ако беше реплика щях да цитирам.
Към темата като цяло беше релевантна Амбър.

Много докачливи всичките в тоя форум вече човек да не смее да постне нещо...
 
Това ли е каратеката? :D
М/у другото - докато чакаме фастиото да извести светата истина за Мъск - да ти кажа, че усещам едно кофти движение, което може скоро да ескалира/да ескалирам. Така че ако нещо - с теб ми беше драго, че се запознахме (горе-долу) и си побъбрихме. Предварително да кажа.:)
 

Горе