Има ли редактори в dmoz

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Здравейте,

Имаме ли редактори от форума в dmoz ,понеже ако има такива могат да помогнат да се включим в директорията..
П.С. А може да има и в други директории.. малко помощ няма да е зле
 
От: Има ли редактори в dmoz

Ако става въпрос за сайтовете в подписа ти, не се и надявай някога да влезнат в dmoz. А редактори има, но и на тях не се надявай, няма и да се обадят.
 
От: Има ли редактори в dmoz

Здравейте,

Имаме ли редактори от форума в dmoz ,понеже ако има такива могат да помогнат да се включим в директорията..
П.С. А може да има и в други директории.. малко помощ няма да е зле
Колко плащаш?
 
От: Има ли редактори в dmoz

И това ли се комерсиализира???? А аз си чаааакам.... от умрял писмо.... Я кажи как вървят тарифите тогава :)
Е яз па отде да знам? :)
Само питам щот ми е интересно доколко е мотивиран.
 
Re: От: Има ли редактори в dmoz

И това ли се комерсиализира???? А аз си чаааакам.... от умрял писмо.... Я кажи как вървят тарифите тогава :)
Хахаха, това ме подсеща как предложих на един админ сумичка да ме включи, че ми писна да чакам. Не отговори гадината. Може да се е обидил или да е честен.

И да има и да няма, важното е, че за английски сайтове чакаш, а дали ще те включат не се знае. Аз лично не познавам някой с такъв късмет. Там ако видиш какво има по категориите, ще си кажеш, че отдавна са спрели с едита. НО дано да греша. :)
 
От: Има ли редактори в dmoz

той има хиляда категории свободни за редактори и за тях не приемат,какви изисквания имат вече незнам...
 
От: Има ли редактори в dmoz

Тея ако почна да ги псувам тука, от канадския хостинг ще спрат форума за достигнат лимит на базата данни... Как за 10 години не можах да прекарам нито един български сайт там? Днес погледнах... че там има сайтове далеч по-смотани от тези с които аз съм кандидатствал. Деба тяхното мами.. явно са групичка от хора дето само техните си сайтове пускат...
 
Последно редактирано:
От: Има ли редактори в dmoz

Отдавна си ги държат тези сайтове. Има сайтове, които ги гледаш и се чудиш що за произведение на изкуството са, други са на правени със затворени очи, а трети са на някакви фри платформи, като freeweb.com или нещо такова, не се сещам, нещо с web беше. Както Гугъл не може да се оправи със спама, така и тяхната директория не може да се отърве от кофти спамарийки, а пък на нас ни обесняват колко добър алгоритъм и усещане за качествени сайтове имат. Разгледайте някоя категория, и вижте за какво иде реч.

Не и изключено това с техниоте сайтове, като се има предвид от кога не съм виждал нещо читаво. Има няма 6+ години.
 
От: Има ли редактори в dmoz

Аз в яда си стигнах до там да кандидатствам за редактор за една от категориите. Много исках да ги видя от вътре какви ла*на са забъркали... Писах два часа обоснова, изтъквах колко съм вещ в нишата и тн. И не ме харесаха:) Направо са непробиваеми:)
 
От: Има ли редактори в dmoz

И аз съм кандидатствал, но пускат хора само с гадни сайтове. Не се опитвайте да кандидатствате - не си струва. Тя и директирията нещо ме съмнява вече да има същото аторъти, както едно време без тези безмислени сайтове. Ти за БГ категория ли кандидатства? Аз за ЕН, но и там дърво. Имат форум, в който може да видиш едити повече от нормални мнения. Бях попаднал на един пост (но в последствие го едитнаха), как един хранеше администраторите (доброволците) на една подкатегория, в която са се набутали всичките му конкуренти, но него не са го включили. Малко е гадно, но това е съдбата - лапаш и пак лапаш. Особедно когато става дума за нагласени неща. Има и голям шанс да не си попаднал на едитор или още да си в "чакалнята" на тази деректория. Някои казаха, че са чакали с години преди да ги одобрят. Но малко ми е чдуно пък да е толкова голям наплива за БГ, и то в една категория.

В този ред на мисли искам да поздравя БГ едиторите, които преди време одобриха форума ни и по този начин ни помогнаха да се листнем там. Знам кой е едитора на тази категория, и ако чете това, нека се чувства лично поздравен от мен и другите админи. ;)
 
От: Има ли редактори в dmoz

За бг категория кандидатствах... Не е възможно да не са разгледали молбата, защото беше преди години. Ако беше за енг да, ама за бг едва ли са зарити от работа, че не са могли досега да видят за какво става въпрос. Тъпото е, че същия сайт, само че на английски го одобриха само за няколко седмици в енг категорията без проблеми. Наще тука обаче явно са с по високи критерии... да ги е... Това ми говори, че имат малко по други съображения....
 
От: Има ли редактори в dmoz

В уебмастър-а имаше някои, който беше редактор там за българските сайтове. Не се сещам, обаче за ника му. Иначе имам сайт там. В английският вариант. Но това е късмета на начинаещия. Нито сложих хубаво описание, нито тайтъл. И събмитнах не глваната страница, а фийда на сайта. :lol:
 
От: Има ли редактори в dmoz

Не ми се вярва да са заринати от работа. А получи ли отказ, или май пак не са си направили процесите такива, да не карат хората да си мсилят, че някой ден и те ще се видят в категорията си. И при мен е така - одобравят сайтове със съмнителен произход и визия, да не говорим за съдържание, а аз се чудя къде ми е на мен проблема. Но тотално съм пас за тази директория, правя веднъж опит и токова. Не знам, но е редно като те реджекват да ти дадат причина - даже да е автоматизиран отговор, както е практика в Google - и после след подобрения и промени пак да се пробва. Това е логичното решение. Знам, че много сайтове кандидатстват за листване, но те и много кандидатстват за платени реклами, там реално не ги протакват - гледат да им вземат паричките.

Реално може да издириш твоя редактор и да му пишеш. Все пак сме наши хора тук, сигурно и той се завърта насам натап по бг пространството. Но според мен е много труд за нищо. За това и леко съм се отказал от това да инклудвам там. ;)
 
От: Има ли редактори в dmoz

Но според мен е много труд за нищо. За това и леко съм се отказал от това да инклудвам там. ;)

То всъщност... някой забелязал ли е рязък скок в серпа след като са го листнали там?
 
От: Има ли редактори в dmoz

Аз съм редактор в DMOZ, ама честно да ти кажа, нещо не одобрявам поста ти!?
Какво значи да ти помогне? Ако дадения edit-тор реши, ще ти одобри сайта!

Иначе аз преглеждам и одобрявам всеки нормален сайт и дропя всеки дето е просто junk, а такива има много!!!
И напоследък всички директории са яко наспамени, та чесно казано им се губи смисъла :(

Отделно като одобрявам някой сайт, го преглеждам подробно и ако видя, че е поредния
сайт с copy&paste тъпотии или наблъскан с ключови думи и линкове, директно го трия :D

Проблема основния е, че примерно аз не влизам много често да edit-вам, пък и не съм само аз :D :D :D
 
От: Има ли редактори в dmoz

За съжаление голяма част от категориите се нуждаят от редактор и си правя извода, че просто няма кой да ти одобри сайта. Но какво очаквате като сме последна дупка на кавала.
 
От: Има ли редактори в dmoz

Има и друго. Голяма част от редакторите са оте.али, защото тия директории вече никой
не ги ползва и карат на батерии.....
 

Горе