Имейл от Google

Wellco

Active Member
Здравейте, имам едно питане към вас.

Току-що видях, че съм получил имейл от Goolge за някаква рекламна кампания. Никога не съм създавал рекламни кампании през този акаунт. Какво трябва да направя при този случай?

Прилагам екранна снимка.

Благодаря предварително!
IZTEGLEN-FAIL5b1fd5d0dc2c1cb7.png
 

jair

Well-Known Member
Логваш се в ads.google.com (без да кликаш на линка в имейла) с този акаунт и виждаш там какво пише.
 

Wellco

Active Member
В акаунта положението е такова. Или аз издавам багажа или акаунта ми е хакнат.
Но нека да питам и на вас дали правилно разбирам. През този акаунт е създадена рекламна кампания през януари месец 2021 година към grabo.bg и разхода е 74,46 лв и трябва аз да го плате?
IZTEGLEN-FAIL-1c1b8256e6071c899.png
 

jair

Well-Known Member
Еми изглежда, че грабо са рекламирани за твоя сметка, да. Как, кога и защо, трудно някой може да отговори. Не помня съвсем интерфейса на адс-а, ама поразцъкай из менютата да видиш каква точно реклама е правена.
 

Wellco

Active Member
Една просташка реклама. За което, съм сигурен, че не съм я създал аз. Какво мога да направя ? Ако не го платя :D ще мине ли номера
IZTEGLEN-FAIL-2.png
 

Blinky

Owner
Виж някакви логове за влизане в акаунта ти през този период. Мисля, че имаше. Карам по спомени, разбира се. И виж кой реално може да е направил мизерията. Иначе няма да се измъкнеш, поне не и с този акаунт за жалост. ;)
 

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
там не трябваше да внесеш тези пари предварително..? поне при мен като исках да рекламирам внасях парите и чак тогава можех.. така да рекламирам и да плащам после нямаше при мен.. според мен да ти кажа ти си се регистрирал някъде и си свързал акаунтите и от там някак си се получило че автоматично си създал реклама.. иначе защо да рекламират такова нещо дори акаунта да е хакнат..
 

Blinky

Owner
Всъщност е вкарване на карта и те чарджват след като вече мине период. И тези как точно са одобрили такава реклама? В смисъл доста крива изглежда като описание, заглавие. Не знам какви маймуни ги преглеждат, но определено не е нормална и бих я сложил на пендинг с коментар, ама при теб индийската маймуна си е казала "браво, момко, ще ги смачкаш с тази кампания"
 

pepo_999

Well-Known Member
първо внасяш парите и почват да теглят при кликове, като свършат парите рекламите спират, няма такова нещо като първо рекламата и после да платиш
 

bnice

Active Member
първо внасяш парите и почват да теглят при кликове, като свършат парите рекламите спират, няма такова нещо като първо рекламата и после да платиш

Можеш да си пуснеш реклама без да зареждаш бюджет, ако си избрал автоматични плащания. При достигане на лимита или първо число на месеца ти дърпат парите. Ако си избереш ръчни плащания, зареждаш преди да пуснеш рекламата.
 

Горе