Име на домейн помогнете ми да измисля

petrov321

Well-Known Member
здравейте,
помогнете ми да измисля някакво име - оригинално,кратко, лесно и интересно за сайт в който ще има статии на всякаква тематика (главно наука, технологии и др.)

разширения - com, net, org, info (ако има някакво хубаво предложения с друго разширение нп)

Мерси :)
 
От: Име на домейн

Искам да ти кажа 2 неща, които се надявам ще приемеш сериозно и ще си вземеш поука:
1. Никой няма да ти каже подобно нещо. Повечето хора ако се сетят, просто ще го купят за себе си! Тук има хора със стотици домейни :D
2. Дори и някой да пише някакво читаво предложение тука, не можеш да си представиш хиените колко бързо ще го купят домейна, а ти ще скляпаш като лалугер :D

Т.е. тази тема е обречена в зародиш :D
 
От: Име на домейн

В тази ниша е почти невъзможно за нещо чиатво


каква е нишата ?

мисля, че не сте ме разбрали...

искам име на домейн за обикновен блог със статии на различна тематика...

не искам домейн за бранд например, че да го отнесет толкова бързо..нещо обикновено.. а пък ако някой ме изпредвари- здраве да е :wink:

Черпя този който ми измисли домейн със събмит в 50 соц. мрежи.

а и сайта няма да го правя с цел печалба :)
 
От: От: Име на домейн

Аз докато измисля свестен домейн за моя сайт съм си играл два дена да пиша отделни комбинаций,докато нацеля нещо което не е заето и същевремно да ми хареса.
 
От: Име на домейн

За кой пазар е сайта ти? Или ще бъде. Имахме едно време таква идея и ние за чуждия пазар и домейна беше нещо от сорта на alloftheweb.com. Но ако ни дадеш повечно инфо може и да се измисли нещо.

И е истина, че хубавите неща се мислят добре и отнемат време. Но аз съм навит да помогна на някой, имайки предвид, че не ми е проглем. А пък какъв проблем е да се дадат по едно две предложения. Не бъдете егоисти, помагайте. :)

Обречени сме ние ако не си помагаме. Имам един приятел, който яко го тресе гъзарията и нон стоп гледа да е на далавера, като в същото време няма да си мръден пръста за никой и да му помогне. И какво да кажа, на горкото копеле не му върви. Каквото и да прави се пада по гъз. Всичко е баланс.... :)
 
От: Име на домейн

не мислех, че го обясних толкова сложно :D

Обикновен блог, на бг
в него ще пиша интересни неща, филми музика и т.н.

Искам да си направя такъв блог в който да споделям интересни неща с други хора и да ги коментираме (писах наука - живо се интересувам от математика, физика и история, мнения за филми, песни и други интересни неща).

Мерси :)
 
От: Име на домейн

petrov321.com(Личен блог) :lol:

globalnainformaciq.com
interesnovneta.com
zavsekigoponeshto.com
infotozateb.com

Всичко е свободно с .ком в давайтате.ком

Успех!
 

Горе