Инвестиране в интернет сайт - помощ

От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

Пиша през телефона затова се обърквам
 
От: От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

Предлагам нещо,което струва много(както сами ще се убедите) -Google Page One In 30 Days,$700 Day With CPA,WP FB PHANTOM,Fast WSO Cash,Offline Cash Cow(+4videota),911 Money Method(+videos),Marketing in the Age of Google,The Automated Viral Commissions и много други-всичко по 1$ пейпал или пайза.Добавям бонус видео(субтитрите на български),което не е качвано в ютуба,а съм закупил за 7$+My Amazon Secret(със супер много подробни обяснения).Който поръча две неща-получава и Science-of-Getting-Rich
пишете ми лично съобщение при интерес!
 
От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

За 1000 лв спокойно ти правя 5 сайта,
които ще ти докарват минимум по 1 евро на ден.
5 бр. x 30 дни x 1 евро = 150 евро на месец.
Въпросът е дали ще имаш време да им обръщаш поне през ден внимание.:)
За мен интернет бизнеса не се състои само в това да можеш да се похвалиш с прекрасни проекти,
уникални статии и прочие, които обаче не ти носят печалба.
Или поне не е това, което трябва да носят...
А да си хвърлиш парите за един сайт, ако не е примерно бг мама, просто не си струва.
Здравейте!
Какво стана с това предложение? Започнахте ли бизнеса със stefan119? Питам съвсем сериозно, защото аз съм в същото положение като него. Иска ми се да инвестирам едни 1000 лв. в подобно начинание, но съм новобранец. Ако това, което предлагаш може да стане, ми изглежда много добър вариант. Все още не мога да пиша ЛС.
 
От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

Няма такъв бизнес на такива цени. Ориентирай се към нещо по-малко от което разбираш, защото няма и автоматични бизнеси, ще трябва да се работи.
 
От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

Какво стана с проекта за сайтове stefan119 ? Сайтовете налице ли са,вървят ли ?
 
От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

Да е инвестираш в сайт е все едно да си скъсаш парите. И в двата случая губиш, но при първия губиш и ценно време ;)
 
От: Инвестиране в интернет сайт - помощ

В началото е по-добре да се започне с малки суми. Човек е неопитен и се учи ден след ден. Така се навлиза в тази сфера. Какъв е смисъла да се плаща такава сума при положение, че собственикът не може да поддържа сайта си. Трябва да е наясно с възможните проблеми, които могат да изникнат и да може да ги разреши. Не става всичко наготово! :)
 
Пасивна инвестиция в сайт е невъзможна.Зад всеки успешен проект стоят големи екипи.Ако искаш пасивна инвестиция инвестирай в акции или имоти.Другият вариант е собствен бизнес и реклама на бизнеса в сайт.
 
Напротив, възможна е. Имам едно приятелче, което грам не го интересува на какво е писан сайта, какви канали за популяризация използва. Него го интересува за колко пари какъв дял ще придобие от бизнеса, каква е идеята, добър ли е продукта и реално има ли добра възвръщаемост. Това си е пасивен доход, ако не си част от работния процес, а си просто инвеститор. То, това е и идеята, нали?
 
В днешните времена ти трябват хора, които си разбират от работата и мъъъъничко късмет с рекламирането. Особнено при онлайн магазините..
 
Здравейте, имам нужда от помощ! Имам два сайта, но Google Adsense не ги одобрява. Ще съм брагодарен, ако някой се заеме с това! 0886433301 Константин
 

Горе