Кажете, да дам ли гласност във социалните мрежи?

От: Кажете, да дам ли гласност във социалните мрежи?

Къде са го намерили? Сайт, форум, коментар? Какъв е скайпа? Напиши го... да го видим..

Намери ли са го в скайпа. В момента не го знам. Може да го видиш в клипа в първия пост.
 
От: От: Кажете, да дам ли гласност във социалните мрежи?

Основен закон в правото е, че всеки е виновен до доказване на противното. В клипа си ти я обвиняваш директно, което е клевета и е наказуемо по законите на тази държава. Гледай клип на това момиче, не мисля че е толкова просто ако изобщо тръгне да прави измами да ги прави със собственото си име. Това е първото за което е трябвало да се сетиш. Те нещата винаги следват логика, стига да има някой акъл да я види. Ти замисли ли се ако родителите на това момиче са хора без разбиране и не вникнат в нещата, то може да изгуби това което е изградило в момента или да бъде нарочена от журналя и да бъде наранена психически от това за цял живот. Вие сте изгубили 300лв, пари за семки, а вредата която ти може да нанесеш е за цял живот. Това, че си преценила нещо като най-добро за момента не значи, че си права. Пак ти казвам, ако бях аз вече да си получила призовка. Може да звуча лошо, но целта ми е да те изтрезвя и да ти покажа аспекти за които не си се сещала.

А относно за това как се чувства твоя си, аз нали съм бил на тая възраст и съм се нагледал на интервенции на малоумни родители, които и идея си нямат в какво точно се бъркат и как. Не забравяй, че той е и момче, питай мъжа си за тия неща.

И по темата. Дай гласност, но уточни че не знаеш кой се крие от другата страна на скайпа.

Относно СМС-ите нещата са много стриктни. За да имат такъв СМС номер те имат доставчик, нека се види коя е ключовата дума и доставчика и ще стигнеш до човека.

Благодаря ти!
 
От: Кажете, да дам ли гласност във социалните мрежи?

Не се опитвай да ми вменяваш вина. Към онзи момент съм направила най-доброто, което ми хрумнало, за да защитя детето си и всички други наивни деца или възрастни, които могат да пострадат на този принцип. Нели може да не е виновна, но може и да е. Няма как да знам това.
А, това че моето мнение не съвпада с твоето, не е мой проблем. Ако Нели не е виновна, цялата тази история ще бъде за нейно добро.
Гледай сина си, а не чуждите деца. Чуждите деца си имат родители, чието задължение е да ги защитят. Ако някой пострада, отговорността е на родителите му, не знам как очакваш някакви лапещаци да успеят да вникнат в предупреждението ти. Ако възрастен пострада, то той ще е толкова тъп, че не си заслужава да се опитваш да го спасяваш. Освен това не схващаш едно простичко нещо. Момичето което нападаш, е симпатично момиче, красавица е. Разгледай коментарите под клиповете, в които си показва лицето. Малките точат лиги по нея, да не казвам други неща ;) Аз като бяха на 12 бях опипал под блузките на момичетата в класа ни, които имаха нещо за пипане и хормонът ни тресеше яко. За това твоят убавец не само 300 лв., а 3000 лв. е щял даде, за да бъде забелязан от госпожицата. А ти направо го скопи след това. Резна му мъдурките. Ей това правят майките, които се намесват опитвайки се да защитят синовете си. За това, моята винаги съм я поставял на мястото й, като се е опитвала да се меши в живота ми, а защитата ми (като е имало нужда) е била от баща ми.
 
От: Кажете, да дам ли гласност във социалните мрежи?

По темата, ето един пример с игрален филм - Cyberbully.
 

Горе