Какви жени - мъже харесвате?

От: Какви жени - мъже харесвате?

+1 Абе поне да е хубава и умна е предостатъчно за мен като дойде онази любоФ
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Изисквания:

1. Да има убаво лице.
2. Да има убав г*з и големи цици.
3.Да не е повече от 70 кила.
4. Да не е по-ниска от 1.60м.
5. Да се къпе редовно.
6. Да е от европеидна раса (демек да е бела). Може да има лек загар, обаче да е придобит, а не предаден по наследство.
7. Да слуша музика - от пънк го дет метъл.
8. Да ме аресва.
9. Да е верна.
10. Да е нимфоманка.
11. Да не е много умна, за да ме слуша.
12. Да е склонна на 3-ки, 4-ки, 5-ци и масови оргии.
13. Да държи на бой.
14. Да държи на пиенье.
15. Да зима заплата.
16. Да си има дом, в който да се пренеса и аз (да не живее с родителите си).
17. Да ми готви к'вото поискам, и то добре.
18. Да ми купува пиенье.
19. Да ми подари кола за рождения ден.
20. Да не се оплаква от т'ва к'во прасе съм и да чисти без мрънкане.
21. Да ми пере дрехите.
22. Да не клюкарства.

хехеехе, че то няма лошо, но ти за какво си й? Като гледам списъка, тя момата ще е имотна и може да си поръча, който мен иска ... който плаща, той поръчва музиката :)
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

всеки търси да е добра и да носи на запой/бой/!Но убавите моми и момци прасетата ги ядат!Въй колко ергени има пък момите търсят принцо на белийо кон с голем хомот и имот,оти нейната птичка е златна!
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

По принцип брюнетки. Никога не са ми харесвали русите - даже са ми антипатични. Брюнетка с права коса, а може и чуплива но да не е прекалено къдрява. В секса да няма приказки от рода: "Боли ме глава", "Ама сега не искам", "Ама аз такива работи не правя"... Разбира се и да е вярна. Бившата ми беше готвачка, работеше в кухня и все нямаше време за нас двамата. Лятото бачкаше за по 3 месеца, като оставаше да спи по курортите, а зимата в къщи без работа. Не ми пречеше това че цяла зима аз я издържах, за мен е важно да е до мен. Най много се дразнех лятото че цели 3 месеца не я виждах. Е накрая след 7 години съвместно съжителство всеки по пътя си.

Някой споменаха за различен етнос и националност в по предните постове. За мен не е така. Щом се обичат двама - за любовта граници няма. Какво да кажа за мене си когато през 2010 г. за малко да се подхлъзна и да се оженя за монголка ? И всичко тръгна от едно случайно запознанство. Да признавам си - бях хлътнал по нея, човешко си е, не ме е срам да си го призная че бях залитнал по азиатка. Ама и тя си беше хубава момата. Исках да я взема тука, но тя не искала да къса с тамошните традиции, и тя и родителите и много държаха аз да остана да живея там. Бях толкова объркан че направо на косъм бях да се оженя и да остана там. Хубавото беше че нейната тангристка религия нямало да ме задължи да приема тангризма, до като при будистите е по строго. Бях готов и да остана там след като се оженя, но се отказах в последния момент защото се страхувах от неизвестността, и не само - свикнал съм на бохемски живот, а тия хора там водят затворен и изолиран начин на живот и не се събират както тука да купонясват.

Така че оказва влияние средата от която е момичето, външния вид си е външен, а пък и красотата е до време. За това се гледат качествата на жените. Един авер се ожени преди 5 години за малайзийка и остана да живее в Кула Лумпур столицата на Малайзия. Каза ми че тази жена го прави щастлив, а бившата му съпруга му тровеше нервите - българката. Живее заврян зет там, но се чувства щастлив. Не е важно на къде си тръгнал, а дали си щастлив по пътя.

Сега с каката която съм отгваря на това което искам - брюнетка с дълга коса, и изпълнява всичките ми желания - и сексуални, и социални и всичко, и нямам проблем с нея. Някой мрънкат че била по голяма от мен с 8 години, и нашата връзка била извратена. Е аз на такива казвам само едно нещо - да одят у клузета, и да се напъхат в тоалетната чиния и да дръпнат синджира за сифона :) Каката не е ослепителна красота, но пък и не е грозна - нормална добре изглеждаща жена, дори не и дават годините, изглежда на по млада, не личи че е на 42. А Даласе ти питаше за професиите на жените - тази сега с която съм, и смятам да оставам за напред е магазинерка на дамско бельо. Няма сезонни работи по курорти, няма проблеми.

И пак ще повторя - външния вид, националност и етнос за мен не са от значение. След като двама души се харесват и си допадат и се разбират, то тогава няма никакъв проблем да се вземат. Стига всичко да е по взаимно съгласие. В Индия още се е запазила старата традиция родителите да избират мъжа на дъщерята без да я питат. Това не го одобрявам. Както всеки мъж е свободен да избира, така и всяка жена трябва да е свободна да избира мъжа си.

Когато бях в Бахрейн там пък е още по идиотско - жената се купува. Отиваш и я купуваш от бащата. Ама няма харесвам я - плащаш на бащата, и той ако те хареса ще ти я даде. Дъщерята там няма думата "ама този жених не го харесвам, ама аз харесвам друг". Няма такива работи там - бащата има думата, той избира на дъщеря си мъжа. Предполагам че и в другите арабски държави е така, но съм бил само в Бахрейн през 2007 г. и още веднъж 2008 г. Даже мъжа няма думата "ама харесвам дъщеря ти, ето имам парите плащам купувам я" - бащата ще ти я даде ако те одобри, той не гледа толкова парите колкото самия бъдещ зет каква стока е.

Радвайте се че тука не е така, и имаме възможност да избираме - както ние мъжете, така и жените. Всеки има право на избор, никой няма право да му забранява - даже и родител да е. Дано всеки намери това което мечтае. Пожелавам го от все сърце. Поздрави. :)
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Стига бе, монголка, поне успя ли да и удариш едно коляно? :-o
 
От: От: Какви жени - мъже харесвате?

Един авер се ожени преди 5 години за малайзийка и остана да живее в Кула Лумпур столицата на Малайзия. Каза ми че тази жена го прави щастлив, а бившата му съпруга му тровеше нервите - българката. Живее заврян зет там, но се чувства щастлив. Не е важно на къде си тръгнал, а дали си щастлив по пътя.

А аз бех най -щастлив с туркиня!Ама замина в Турция а мен ме достраша кат теб !
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

1. Да не мрънка (с което условие направо удрям в земята 99,999999% от жените на планетата) :D
2. Да е успяла, сиреч:
- да знае много добре какво иска от живота в дългосрочен план и да го постига, вместо да виси в сураттефтера и да поства цитати за смисъла на живота от Букай/Коелю и така да се мисли за много интелигентна и голяма работа. (удрям в земята 99,99% от пиклетата в диапазона 18-25 години)
- да си има готина работа (например стюардеса, даже тази професия нямам против дори да я обича супер много, аз съм си маниак на тема авиация) и да се гордее с нея.
- да има акъл (вижда се по очите и body language-ът), за да преценява и отсява моментално глупостите и лицемерието и да казва на хората в очите какво наистина мисли, а не да замазва положението с кифленски оправдания.
И едва сега идват:
4. Да е младичка
5. Да е брюнетка (падам си по такива), по възможност от европеидна раса.
6. Да е слаба (но не анорексичка)
7. С ръста да е ок, но да не е по-висока от мен (не че съм от ниските, ама иначе става малко тъпо)
8. Да е добра в "креватното джудо" :D (на кой му трябват пънове, толкова е скучно???)
9. Да можем да се разбираме без проблеми за неща като излизане с компания по мъжки/женски, без да се мръщим един на друг или да се следим.
10. Да ме уважава.
11. Да не кръшка (иначе става страшно...)
12. Да пие бира и да ми носи бира, когато ме мързи да се надигна :D

За тези се сещам.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Стига бе, монголка, поне успя ли да и удариш едно коляно? :-o

Ти луд ли си бре човек ? Монголия е една от малкото държави които все още се женят девствени. Ако бях направил подобно нещо... просто край, няма връщане назад. Даже и да спим без нищо да правим, никой няма да повярва че не е имало секс. Най много да изкочи татко-монголец с големия меч или някой нож и няма не искам, иначе главата ми хвърчи. Ако бях легнал с нея щеше да сподели с родителите си, и в момента нямаше да пиша тука. Изобщо си нямаш на представа че тия източни народи имат друга психика, други разбирания. При тях няма лабаво. Аз като ги гледах - там мъжете носят ножове на кръста ама от тия ловджийските ножове, и с едни дълги коси като индианци... Имай напредвид че монголците имат много дълбоки традиции и си ги спазват.

Запознахме се с момата на един пазар в Улан Батор. Беше и интересно че съм европеец и сама предложи да ми бъде като спътничка в града, искала да ме разхожда, да ми показва забележителности. И на мен ми беше интерсно, все пак за първи път имах възможност да имам отношения с такъв древен народ с толкова богата и антична история... И всеки ден излизахме, имахме уговорка за час. Даже накрая сама започна да идва до хотела в който бяхме отседнали с баща ми и да ме чака на фоайето, да ме събира и да тръгваме. И така всеки ден. До като не ми каза, че родителите и искали да ме видят, защото тя всичко им споделила още от първия ден как сме се запознали, и с подробности разказала на кои места сме ходили и т.н. Там момичетата всичко споделят с родителите си. И били ме поканили на вечеря, и много искали да видят кой е този европеец с който излиза всеки ден, а аз се дърпах защото не знам с какви намерения ме канят. Баща ми беше много притеснен, че питал там някакъв негов приятел местен монголец, той казал че няма проблем да приема вечерята, но да внимавам. Отидох в крайна сметка, те родителите и не знаеха нито английски, нито руски, тя момата превеждаше. Чувствах се много сконфузно, защото на моменти тримата говореха по между си, и аз не разбирам езика им, и не знам какво си говорят, и какво замислят. Все пак питах какво си говорят, момата ми казваше с усмивка че всичко било наред, и говорели че ме харесвали. Въпреки това през цялото време по време на тази вечеря се чувствах неловко. Както и да е - хапнахме и пихме и се прибрах в хотела, а баща ми се прибра след мен по късно, защото беше пътувал от едно далечно място и първите му думи бяха как е минала вечерята. Разбрах на следващия ден като се видяхме че ме харесали но... искали да остана там. А ако остана - то следва да ми наложат техните традиции и обичаи. Хората там са със стари разбирания. Успях да ги разбера, защото бяхме почти година там с баща ми. Имахме достатъчно свободно време да обикаляме много места там, и да разберем що за хора са. Не са като китайците, макар че южно граничат с Китай. Китайците са по отракани. Освен това в Монголия ми направи впечатление че има антикитайски настроения.

Дълга история братле. Няма нищо за чудене. Никой не е застрахован от подобни изживявания когато е на десетки хиляди километри от дома, независимо от каква раса е жената на среща. Моя авер който се ожени в Малайзия, нямаше намерение да ходи там с такава цел, момчето отиде просто на туризъм, и случайно се запознал с момата в някакъв мол. И сега е женен за нея. Така че това са напълно нормални неща - да хлътнеш по мома която е друг етнос и националност, когато си далеч на другия край на света. Няма едно момиче с кръгли очи - всичко около теб с дръпнати очи. Где ще идеш ? Няма къде братле. :) Азиатките по принцип са си красиви - поне за мен.

Хем бях готов да клъвна въдицата и да остана там, къде от любопитство, къде че бях хлътнал по тази мома, и хем се страхувах от неизвестното, непознатото. Накрая страхът надделя. Макар че от време на време си викам че ако бях останал там, надали щях да съжалявам в момента... :)

Видях по селата как по тяхната традиция мъж си избира жена. Всички бащи нареждат дъщерите си в една хоризонтална редица на мегдана. Може да 20 или дори 50 моми на брой, но мъжът е само един който ще избере жена. Минава и ги оглежда, а през това време бащите опънали едни маси с меса и вино, ама не смеят да проговорят до като мъжа минава и избира, гробна тишина, стоят и гледат. Накрая като избере жена, чак тогава започва купона. Има и друго - не е задължително като избере жена веднага да се ожени, може да отиде в града да следва висше, и след 5 години да дойде да се оженят, а през това време тя го чака. Тези традиции били още преди да се роди техния вожд Чингис хан, и се спазвали и до днес. Иначе са много интересен народ. :)
 
Последно редактирано:
От: От: Какви жени - мъже харесвате?

А аз бех най -щастлив с туркиня!Ама замина в Турция а мен ме достраша кат теб !

Е виж - за Турция е малко сложно. Там са мюсюлмани и мисля че ще те накарат да приемеш тяхната религия, а обичаите - със сигурност. Мой приятел от казармата живее в Бахрейн от 12 години вече, на когото съм бил на гости два пъти в Бахрейн, и там имало много индонезийски семейства, а те са мюсюлмани. Той пък имал авантюра с индонезийка и то изповядваща ислям, и когато го завела в кватирата при родителите и, те били съгласни да се оженят НО... да приеме тяхната религия да стане мюсюлманин и да се обрежел! Иначе не можело. И така и нищо не се получило. При хора изповядващи ислям е така. Всъщност можел да се ожени за нея, но да я вземе в Европа, но тя пък не трябвало в никакъв случай да се връща в Индонезия, нито в Бахрейн, защото там властите щели да я накажат че се е отрекла от религията си, и е заминала с европеец. Не съм сигурен дали и ако и ти си заминел за Турция е щяло да има подобно условие - да приемеш исляма и да се обрежеш... Но нищо чудно и там да е така - ислямсма държава, все пак е Турция, въпреки че се правят на европейци със сериалите си.

Виж за монголците изповядващи тангризъм нямало проблем да се оженели за европейци, но не знаех дали след годежа щяха да ми наложат тази религия, а обичаите им със сигурност без спор. Имаше и много будисти там, но ако искаш да се ожениш за будизтка - в самото начало ще ти постави условие да приемеш будизма и да минеш през ритуал в будизки храм, и чак тогава сватба, иначе не може.

Напълно разбирам страха ти, защото това са други народи, с друга психика, други разбирания, друг мироглед. Те не мислят като нас, и виждат живота от съвсем различен ъгъл. Имат си обичаи и традиции и даже и ги спазват. По същата причина и аз не останах в Монголия, а можех даже и работа ми се предлагаше, защото там нямали компютърни специалисти - били кът, и за това работата им я вършат предимно китайци. В компютърните им сервизи предимно китайци, по автомобилните сервизи пак китайци. Монголците не са по техниката, те са най вече по скотовъдството. Китайците им вкарват техника за мобилните им оператори, както и ISP-тата. Иначе имаха добър интернет там. Опитаха се да ме блазнят с това че ако съм се оженел, щял съм да имам коне и едър рогат добитък, а аз им обясних че нямам опит с такива животни, и отговора познай какъв беше - защо съм си мислел че аз ще ги гледам... щял съм да живея в града, а на село си имало хора които се грижели за животните, а само съм щял да наследя това от семейството на момичето. Е въпреки тия блага които ми обещаваха, пак не се подхлъзнах.

Друг е въпроса че в Монголия са повече жени от колкото мъже. Мъжете им са дефицит. Там на всеки мъж се пада по 5 ли или по 7 жени беше... не си спомням добре цифрата. За това нямали 3 милиона, а са 2 милиона и 800 000. За жената там е голям проблем да си намери мъж. Когато Русия цепи Монголия от Китай през 1921 г. част от територията на Монголия попада в северен Китай, и там в момента живеят 5 милиона монголци, а тази територия в северен Китай се нарича провинция Вътрешна Монголия. Поради недостиг на мъже, им вкарали от мъже от тази провинция Вътрешна Монголия, техни чисти сънародници останали там след политическите промени, но в никакъв случай китайци, защото имат много остри и дори агресивни настроения към китайците. Нещо не ги обичат. А самите китайци не са така настроени срещу монголците, но онези ги мразят много... имат си там някакви търкания, ама и гледах много-много да не се меся, и по малко ги питах по този въпрос, защото подхвана ли темата за китайците - веднага настроението им се променя, и говореха с пренебрежение и дори агресия.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Моя идеал за жена се изразява в следните критерии: брюнетка, умна, красива (patetic), свободомислеща с малки и перфектни гърди.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Абе за момент си помислих, че съм объркал форума да не съм в теенпроблем ??

Кви са тия теми вярно, че е лято и няма кой знае какво да се пише ама баш детински теми ли трябва да се пускат. Да се направи една категория 12- и там да се обсъждат теми от рода ИМАТЕ ЛИ СИ ГАДЖЕ; НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ СИ; ТЪРСЯ СИ ВИРТУАЛНО ГАДЖЕ ДА СЕ ОБВЪРЖЕМ ВЪВ ФБ ... и прочие ....
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Да, се включа и аз, мъжът когото бих харесала е:

1. Да е винаги чистоплътен, избръснат и имаш визия на мъж, а не някакво негово подобие с дълги коси, обеци и ред други дрънкулки;
2. Не понасям, мъж да ми задава въпроси от сорта: "Колко, пари взимаш? или "Колко получаваш на месец?", това ми звучи, като не мога да се издържам, ще може ли, да съм на отглеждане при теб;
3. Да пие, но да може да се контролира и да не прекалява, че изобщо не ми е по-вкуса да гледам и слушам пиянски изцепки и простотии;
4. Да работи и работата да му носи удоволствие;
5. Да обича да пътува
6.Служебните си проблеми да оставя там където са, аз не съм кошче за душевни отпадъци;
7. Може да кръшка, но стига да не разбера;
8. Да подрежда предметите и дрехите, които ползва, не съм камериерка;
9. Ако е чревоугодник, предварително да определя менюто, за да няма разочарования;
10. Да не се бърка в служебните ми ангажименти

За сега това се сещам, ако има друго дами допълвайте!
 
Последно редактирано:
От: Какви жени - мъже харесвате?

Абе за момент си помислих, че съм объркал форума да не съм в теенпроблем ??

Кви са тия теми вярно, че е лято и няма кой знае какво да се пише ама баш детински теми ли трябва да се пускат. Да се направи една категория 12- и там да се обсъждат теми от рода ИМАТЕ ЛИ СИ ГАДЖЕ; НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ СИ; ТЪРСЯ СИ ВИРТУАЛНО ГАДЖЕ ДА СЕ ОБВЪРЖЕМ ВЪВ ФБ ... и прочие ....

Нека да е весело, малко да разчупим ежедневието, ето и аз се включих хахаххахаа
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Даласе, дотук втора интересна тема пускаш с тази забележка, че темите ти са прекалено далечни от основната цел на Предприемач.

По темата:
1) Външност:
Не знам защо в повечето очаквания има изискване "висок/а". Аз харесвам ниски момичета, т.е. височина максимум 165cm. Във външността на едно момиче първо впечатление ми прави фигурата. Хилавите (не чак анорексичките) са си винаги на мода, но и леко пълничките не са голям проблем. Следващото, което ми прави впечатление е комбинацята от лице, очи и прическа. Какво лице и очи харесвам трудно ще го опиша (като го видя решавам, че е красиво). За цвят на косата и очите с предимство са кафевите очи и черната коса (дълга и желатено права), но тези неща не са от голямо значение за мен, т.е. може и да не са съвсем такива.
2) Друго:
Много важно е момичето да не е мрънкало/сръдливо. Едно от най-гадните качества у един човек е точно това (без значение от пола). Важно е жената да готви. Под "да готви" нямам предвид "да може да готви", а "да готви с желание". Тук уменията не чак толкова важни, а по-скоро желанието. Жените обичат да им подаряват цветя, а аз приемам с любов приготвена храна (ако ще и да не е съвсем както трябва направена). За мен е много важно момичето да има достатъчно мозъчни гънки за да може да води разумен разговор и да разсъждава за различните неща от живота. Все пак освен физическите нужди като мъж имам и емоционални. Това, че имам емоционални нужди, не означава само да ме слуша (т.е. ако трябва да каже нещо, не искам да ми се налага да и го вадя с ченгел от устата), защото тези дето прекалено много си говорят сами рано или късно ги прибират едни специализрани (лечебни) заведения. Предпочитам откритите хора (това важи и за обикновените приятели/познати), така че трудно ще се разбера с прекалено мълчалива жена. По характер съм доминантен персонаж, така че ако иска да е с мен трябва да го приеме. Нямам претенции да изкарва пари (и сам мога да го правя) и ако изкарва повече от мен дори би ми действало комплексиращо. Все пак трябва да се занимава с нещо смислено и полезно, защото човек трябва да има някакви цели и занимания в този живот. И като за край ще спомена най-важното - трябва да се обичаме. Под "обичане" нямам предвид само сърцебиене, пърхане с мигли и тем подбни. Да, любовта започва с това, но трябва да прерастне и в уважение и разбирателство. Дори в някакъв момент да изчезнат първите неща, те могат да се възрдят като феникс заради последните две, но ако последните две липсват, химията все някога се изхабява и няма какво да я възстанови.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Абе за момент си помислих, че съм объркал форума да не съм в теенпроблем ??

Кви са тия теми вярно, че е лято и няма кой знае какво да се пише ама баш детински теми ли трябва да се пускат. Да се направи една категория 12- и там да се обсъждат теми от рода ИМАТЕ ЛИ СИ ГАДЖЕ; НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ СИ; ТЪРСЯ СИ ВИРТУАЛНО ГАДЖЕ ДА СЕ ОБВЪРЖЕМ ВЪВ ФБ ... и прочие ....
Да не говорим за религиозните словесни диарии в последно време.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

Да не говорим за религиозните словесни диарии в последно време.

И някои интимни въпроси! :lol:
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

waldes, dalasweb се възползва от правото си на свобода на словото и тъй като не знам да има правило забраняващо тези теми, няма как да бъде наказан за колкото и идиотски/смислени теми да пусне. Ако админите не са доволни от темите му, могат просто да добавят специално правилно за случая, но явно са решили да не го правят (въпрос на избор). Който не го кефят темите, да не ги чете и да не пише в тях.

Като спомена (към uni-web) "интимни въпроси" се сещам за уникалната му тема за хемороидите.
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

waldes, dalasweb се възползва от правото си на свобода на словото и тъй като не знам да има правило забраняващо тези теми, няма как да бъде наказан за колкото и идиотски/смислени теми да пусне. Ако админите не са доволни от темите му, могат просто да добавят специално правилно за случая, но явно са решили да не го правят (въпрос на избор). Който не го кефят темите, да не ги чете и да не пише в тях.

Като спомена (към uni-web) "интимни въпроси" се сещам за уникалната му тема за хемороидите.

Аз имах предвид за тази от преди два дни мисля беше за "Зачеването по нестандартен начин", тази за хемороидите съм я пропуснал явно. :D
 
От: Какви жени - мъже харесвате?

waldes, dalasweb се възползва от правото си на свобода на словото и тъй като не знам да има правило забраняващо тези теми, няма как да бъде наказан за колкото и идиотски/смислени теми да пусне. Ако админите не са доволни от темите му, могат просто да добавят специално правилно за случая, но явно са решили да не го правят (въпрос на избор). Който не го кефят темите, да не ги чете и да не пише в тях.

Като спомена (към uni-web) "интимни въпроси" се сещам за уникалната му тема за хемороидите.
Ами, аз нямам нищо напротив тези теми. Даласа ме кефи - пита, разпитва за плъгини, това онова и си праи сайтове. Само не ме изкефи, когато Харкона му даде ряпа и той веднага изтича да се оплаче пред аудиторията като ощипана госпожица:)
 

Горе