NovaPS
Well-Known Member
Плюенето беше по друг поводПреди два месеца плюехте .ею домейните , сега казвате, че няма значение

Плюенето беше по друг поводПреди два месеца плюехте .ею домейните , сега казвате, че няма значение
И като брандинг е по добре според мен. А другото което е, че може да се прави мултиезичен сайт някак по логично....не, че на други не може, но по подредено изглежда.Едно от основните предимства е може би по-голямата разпознаваемост.
От моят скромен опит мога да кажа, че домейна няма никакво значение info, net, org, com, co.uk, bg...
И аз смятам, че има значение.Има значение, разбира се.
net, info, biz не са ли логични за мултиезичен...да се прави мултиезичен сайт някак по логично...
Абе друго си е да ти е световен бранд с .com официален сайт. По-добре е. На практика всичко е логично, но все нещо е по-логично....net, info, biz не са ли логични за мултиезиченcom е съкратено на commercial, което го прави малко по-подходящ за магазин да кажем. Надали на търсчаката много и дреме на зъбния механизъм
какво ти е разширението. Обаче друго звучи да дадеш хххх $ само за домейн. Па после и Уордпрес с 13 поста да сложиш пак ще те изстреля в класирането. Хубаво е да се съобразяваме с домейните и това, което те означават, .tv не звучи да сложиш сайт за здравословно хранене. Хората са го измислили (дейност-домейн), ама като се юрнат всички към едно единствено и цени скачат.
Да знам, че е дручко да си на комама точно логиката ми убягва не мене.