Какви сметки за ток получихте за Януари месец?

Сега си правих преглед на колата и човека се оплаква - вика 300лв имам сметка за ток, брат, а съм бил само 10 дни в апартамента декмври. Явно всички са така.
Да, не са ни пропуснали въобще. Мисля, че е за всеки. Явно тази година сурвакането е по-осезаемо. :) Очакваме следващото преди лятото и така като всяка година от поне 10 години. Не е еврото, а е педалщината тук.

Да, не са ни пропуснали въобще. Мисля, че е за всеки. Явно тази година сурвакането е по-осезаемо. :) Очакваме следващото преди лятото и така като всяка година от поне 10 години. Не е еврото, а е педалщината тук.
Разбирам пристрастията ама вашето граничи с инат. Ясно е, че приемането на еврото им отваря вратички за подобни схеми....

Чакай сега да дойде време за дънците на недвижими имоти. 🤣

Аз не мога да разбера как така са по-високи цените, брат. Нали има електромер - правят нещо той да навърти повече, вдигат цената на к иловат или добавят някакви допълнителни такси, брат?

Разбирам пристрастията ама вашето граничи с инат. Ясно е, че приемането на еврото им отваря вратички за подобни схеми....

Чакай сега да дойде време за дънците на недвижими имоти. 🤣
Бате, като живееш в България, ще разбереш, че това е всяка година. По 2-3 пъти се случва да вдигнат цената в една календарна година. Няма общо с инат или там с каквото си мислиш. Данъците също не седят статични суми от години. ;)

Бате, като живееш в България, ще разбереш, че това е всяка година. По 2-3 пъти се случва да вдигнат цената в една календарна година. Няма общо с инат или там с каквото си мислиш. Данъците също не седят статични суми от години. ;)
На мен на колата миналата година данъка беше 250лв, а тази 275, брат. Всичко се вдига.

Тоест за теб е ок от 100 лв на 100 евро?

Точно това не знам къде го прочете. :) :) :)
И нека стане ясно в бъдеще - на никой не му е Ок да му вдигат цените при същото качество, да не кажа по-лошо. ;)
Колко данък плати тази година преди еврото на жилището си?

На мен на колата миналата година данъка беше 250лв, а тази 275, брат. Всичко се вдига.
То и прегледа беше 50 лв, сега е 40 ойро 🧐

Горе