Какви сметки за ток получихте за Януари месец?

Значи последно цените скачат, ти не си ОК ама свиваш уши щото тренда е такъв и така трябвало защото това било естествения процес за да се дигне стандарта ама пък в България били изтървали работа щото политиците били смотани и не сме фактор.... Нали нямаше инфлация?

Поне си се научил да говориш като политиците :)

Някой стоки са над 200-300% от една година насам
Виж. Ако ще мислиш да си правиш реплики , да взема да те оставя сам да си говориш. То няма голяма ползва от комуникацията ни. :)

Знам къде живея. Знам какво се случва и знам как да го разбирам. Малко не си на място да видиш. За това като давам съвети и мнения за Великобритания, спри ме. :)

Някои може и да са, но пак нещо си далеч от реалността.

Виж. Ако ще мислиш да си правиш реплики , да взема да те оставя сам да си говориш. То няма голяма ползва от комуникацията ни. :)

Знам къде живея. Знам какво се случва и знам как да го разбирам. Малко не си на място да видиш. За това като давам съвети и мнения за Великобритания, спри ме. :)

Някои може и да са, но пак нещо си далеч от реалността.
Брат, ако гледаш официалната инфлация, тя не е толкова голяма. Но, аз не и вярвам и знам, че за последните няколко години цените се удвоиха най-малкото. Преди една вафла струваше 50-60ст, а сега е 1.50лв. Да не говорим, че ги помня и на 20ст. Колкото и да си мислите, че заради увеличаването на заплатите хората забогатяват, реалността е съвсем друга. Заплатите се опитват да догонят инфлацията, но никога не я стигат, брат.

Брат, ако гледаш официалната инфлация, тя не е толкова голяма. Но, аз не и вярвам и знам, че за последните няколко години цените се удвоиха най-малкото. Преди една вафла струваше 50-60ст, а сега е 1.50лв. Да не говорим, че ги помня и на 20ст. Колкото и да си мислите, че заради увеличаването на заплатите хората забогатяват, реалността е съвсем друга. Заплатите се опитват да догонят инфлацията, но никога не я стигат, брат.
Аз ги помня на 6 ст. :)
Значи някои неща, може би. Като тези зони за паркиране примерно. Или нещо изпускам или аз не се сещам за нещо да е с 200-300% отгоре от една година насам. Нещо изпускам но държа Крумов да ни каже. :D

Аз ги помня на 6 ст. :)
Значи някои неща, може би. Като тези зони за паркиране примерно. Или нещо изпускам или аз не се сещам за нещо да е с 200-300% отгоре от една година насам. Нещо изпускам но държа Крумов да ни каже. :D
Казвах го и в другата тема мляко Олимпус 1.5 л във Враца е 6.80 още от лятото. От момента в който казаха, че 2026 ще се приеме еврото цените започнаха да скачат без връзка с инфлацията. Реално се получи точно това което мнго хора поргнозираха цените х2 за перидое от една годин и сега още къде 50% къде 100 %.

Да не съм в БГ, но родителите ми са там. Пазаруват, плащат сметки и т.н. Кой според теб праща пари за тези работи? След като усещам разликата от тук сам си прави изводите.

Сега ще се прави ремонт на покрива на входа където живеят. Преди нова година им искаха 13 хиляди лева, а вчера има казали 22 хиляди евро. Не, бате цените са ок, инфлация немя, не е заради леврото...

Знам там София сте друга държава, умни, разбирачи. Само, че България не е София.

Последно редактирано:
Ама кой е казал, че няма инфлация бе човек. :) Не четеш ли какво пиша, и другите.
Къде е 6.80 за Олимпус

:) Както ти казах, нещо в различни държави живеем с твоите родители. :) А може да отиват в други направления тези пращани пари ... знам ли. :) Всеки ден съм в магазина почти. Има ръст, и то сериозен, но това е от има няма 2-3 години насам, а някъде да има 200-300%, такова не съм видял.

Хахаха, и какви са тия измамници които от 13К лева им искат 22К евро. :) Това е за гинес. Дори аз не съм чувал такова нещо. Но явно някакви други паралелни светове има.

Ама кой е казал, че няма инфлация бе човек. :) Не четеш ли какво пиша, и другите.
Къде е 6.80 за Олимпус

:) Както ти казах, нещо в различни държави живеем с твоите родители. :) А може да отиват в други направления тези пращани пари ... знам ли. :) Всеки ден съм в магазина почти. Има ръст, и то сериозен, но това е от има няма 2-3 години насам, а някъде да има 200-300%, такова не съм видял.

Хахаха, и какви са тия измамници които от 13К лева им искат 22К евро. :) Това е за гинес. Дори аз не съм чувал такова нещо. Но явно някакви други паралелни светове има.
София казах не е България. Ясно ез ащо не сте в час там живеете в балон вече 25 години. Нищо, тъкмо ще боли повече когато реалността удари.

Горе