Какво бихте си купили онлайн? Какво пазаруват българите през интернет?

webstil

Well-Known Member
Как мислите? Повечето колеги тук имат онлайн магазини и аз искам да си направя един може би скоро, но се чудя към коя ниша да се насоча, трябва да се проучи конкуренцията и най-вече какво би се продавало, много ми се иска да започна с дрехи, но не съм сигурен че хората си купуват ей така без да ги видят, само по снимки, разбира се има и изключения. Кое би се реализирало успешно на пазара, уникален продукт или по-скоро нещо на много добра цена? Може би е малко странно така да питам, но пък някой може и да даде мнение. В чужбина пазаруването онлайн е малко по-развито, тук нещата все още не са точно така.
 
От: Какво бихте си купили онлайн? Какво пазаруват българите през интернет?

Дрехи, обувки, часовници, аксесоари, парфюми, книги, бижута, телефони, калъфи, батерии, слънчеви очила, автомобили, авточасти, гуми, GPS системи, велосипеди, лаптопи, монитори, чанти, зарядни устройства, вендинг машини, мотоаксесоари, домашни любимци, оферти за почивки, медицински принадлежности, риболовни принадлежности, апартаменти под наем, поръчка на храни, разни подаръци(цветя, шоколад, вино, брандирани чаши и подобни - преди празниците) и много други... Виж колко ниши ти изброих. За 2013г. поне най-малко един път съм се възползвал/поръчвал изброените неща чрез интернет.
 
От: Какво бихте си купили онлайн? Какво пазаруват българите през интернет?

Нали си чувал, че в Българите караме коли за 1000 и имаме GSM за 2000 лв :D, всичко което е смарт и аксесоар към смарт си върви стабилно:), защото се сменя често за да сме в крак с модата, едно истинско смарт общество:mrgreen:
Проблема идва от това, че всички вносители от които можеш да вземеш телефони на супер цени не дават гаранция демек ти си я поемаш сам, може да изкараш и 200 кинта от некои по-скъп телефон, но с тея сервизи положението е плачевно, всичко е преценка риск.
 

Горе