Какво ви е мнението за Румен Виста?

Taман гледам последната изцепка на Руменчо. Като последния селяндур си купи апартамент с огромен 35 годишен кредит за 90% от имота. С идеята да става рентиер.
На вас продава чалъмите за инвестиции.

п.с. Цените на имотите само се качвали, като на неговия апартамент. Все едно съм на селската кръчма и на третата ракия правим бизнес планове с тракториста.
Обсебен си нещо.
Или му направи предложение и се земете или поне си купи курса му и да се свършва с тая агония..
 
С интерес му изгледах видеото, тъй като се занимавам с това активно и ми беше интересно. Мисля, че пропуска няколко вяжни неща:
- разхода за ремонт и обзавеждане
- според мен активния му сезон няма да е 4 месеца, а 2,5 (два и половина) и то няма да е зает 30/30 в месеца - това е според мои проучвания и наблюдения
- щом ще го дава на нощувки на чужденци, то ще работи вероятно през airbnb и букинг, а там се спазват правилата и ше трябва част от наема да е разход за данъци
- разход за ремонти. 32г без ремонт?

Разбира се, аз съм от тия черногледите, дето не виждат нищо положително, а той е другата крайност - голям оптимист. Според мен след 32г ще излезе или на нулата, или по-скоро ще е вътре, но пък ще е с готин имот. Добре е направил, че го е взел без фронтална гледка, тъй като тя няма да му донесе кой знае колко пари отгоре. Страничната гледка е много добър баланс, за което браво. Имота е топ, знам го блока, мястото и особеностите - хубава, скъпа инвестиция. Браво за смелостта и дано е премерил риска, защото 32г е голям срок. Разбира се, винаги може да го направии да го продаде - дето се вика да излезе 0:0 и да се е намирал на работа.
 
Обсебен си нещо.
Или му направи предложение и се земете или поне си купи курса му и да се свършва с тая агония..
Майтап си мислиш. Видеото Румен го е пуснал някъде между 20 и 21 часа, а "най-големият му хейтър" в 22 и нещо вече го е гледал, макар и то да е 50 и няколко минути. :D
Включил си е събскрайб, камбанката - всичко. :D
 
Майтап си мислиш. Видеото Румен го е пуснал някъде между 20 и 21 часа, а "най-големият му хейтър" в 22 и нещо вече го е гледал, макар и то да е 50 и няколко минути. :D
Включил си е събскрайб, камбанката - всичко. :D
Верно е това. Руменчо демонстративно се подиграва с потенциалните си клиенти, и аз преднамерено му сипвам да не остане гладен. Имам абонамент с камбанка, верно е.
Да видим докъде ще я докараме. Аз нямам какво да загубя, ама като загуби някой друг шаран губи той. Нали голям го извади, като комина на ТЕЦ-а.

1000 лева вноска всеки месец за прословутата инвестиция. Дали нямаше и такса поддръжка отгоре. Няма зима няма лято, една средна заплата влиза гарантирано у банката. После ако искаш фотосинтезирай до другата вноска. Това 1/3 века, нямаш право да се разболяваш или фалираш.

Дано не съм прав, реално не му мисля злото, ама като си мъкнах багажа из София едни такива "инвеститори" като него ми носиха кашоните. Хапнаха го четвъртит от имоти, дето само поскъпвали. С 10% самоучастие, брокерът им напълнил главите с икономически лостове, и очите им станали на доларчета. Добре, че бяха яки момчета, пералнята си тежи доста. Докато ми я закарат дето искам се изпотиха.
 
Последно редактирано:
Аз също от известно време гледам няколко клипа на Румен, мой близък зад океана ми го прати и попита за мнение. Говори убедително като цяло.
Обаче детайлно.... малко последния му може би клип с имота на Дружба....сори ама, 250к за имота, 10к за разходи, още поне 100к за лукс обзавеждане с дизайнер, лихвата на банката и имота отива на 500 000 лв за 32 години, грубо 15 000лв годишно. Не знам дали в сезона юли и август ще напълни с 80% нощувки или 40 х 200лв = 8000лв. Оттам нагоре я събере още 40-50 нощувки на половин цена извън сезона или ще го докара до 10-11000лв. Другото е в минус. Отделно ток, вода, амортизация, задължитлно застраховка, данъци и комисионни и т.н. дребни разходи, чаршафи, пране, дезинфекция, гориво до и обратно... ала бала..... не знам с имоти занимавал ли се е, ама рентиерството е повече проблеми, колкото далавера. Отделно лято 2021 сезон няма има, кой купува преди нулев сезон. Да не говорим в тия имоти с голям процент руснаци собственици, селяни продали декарите, разни европейци, дето за аутсайдери в техните държави, тук там някой перя
пари или моряци.... салата голяма. Няма се очудя цялата измислица да е с рекламна цел, изобщо нищо да не е купил там.
Та, готино говори, пич е...... ама модерните инфлуенсъри са така....по-малко от кандидат милионерите.
 
Последно редактирано:
Всеки предприемач обича да рови назад и да анализира.
Отделих малко време, и до какъв извод стигнах:
Румен Иванов Симеонов има участие само в една фирма "Румен Виста" ООД , създадена на 15.04.2019г.
Това за мен значи, че никога не се е занимавал с търговия в България, или е работил държавна работа, или е работил и живял в чужбина.
Разгледах сайта му, и други места където се самопредставя - никакви данни за минало, образование, професионален опит и т.н.
Разгледах повече клипове - от авто-мото до инвестия в акции, до инвестиция в имоти, до инвестиция в онлайн магазини и т.н.

Попаднах и на профил на едно момче, което аз като бях на 18години вече голям :) , той беше дете на 12 години. Ама минали едни години, момчето учило, завършило, стотици публикации в български и европейски сайтове, десетки семинари, анализи, онлайн курсове, участия в тв предавания и т.н., той също "продава" знания, но зад гърба си има сериозна визитка!

Румен говори добре, интересно, занимателно... въпросът е до къде стига покритието. А това също е плюс, няма лоша реклама :)

Много време отделих, принципно не обичам хейта, заради Ковид напрежението нещо съм се променил.
Весели празници!
 
Според мен е легит.
Направил е дебелата кинта от дропшипинг в Юнайтед Статес и сега продава ноухауто на разни пропадняци (като мене).

Аз си закупих курса миналия месец и вече направих първите си $8294.27 през Shopify (по-късно ще кача шот).

Ето тука е курсът, ако се чудите:
https://www.rumenvista.com/dropshipping/affiliates?ref=Noke
 
Последно редактирано:
Румен има интесни видеа, като това как е лепил ламинат по стената на къщатата си ... ама да даваш пари за курса трябва да си тотално изпаткал!

Има един лаф, по-добре да продаваш карта за съкровище отколкото да го търсиш. Ем точно това прави румбата разпродал е дропшипинг бизнеса ако изобщо го е имал и последния месец е направил 15 палки от златотърсачи за което еваларка. Явно се е усетил какви шарани виреят по БГ-то.
 
Добре, че се регна от друг профил, Ванка, за да ни докладваш. И аз, ако видя на клип човек, който хвърля отровна змия извън къщата, не бих си купил курса. ;)
Аз като видя какъв да ми изкача от скъп джип, паркиран в луксозна къща ми става едно такова фейк. Поредният мултимилионен бизнес, на който ще ни научи, щото мрази бедните. :)

Такива, на които безнеса им е да обясняват колко са велики и как ще те направят богати е шит в ефира. Най-често трябва да се запишеш под него, за да захлеби. Нещо като шита с Орифлейм.
 
Пълно със завистници тука!

Айде, от мене да мине - ето ви един купон за 69% отстъпка:
PEPELQNKA69

Имам и един за 96% ама той е за по-наши хора...
 
Пълно със завистници тука!

Айде, от мене да мине - ето ви един купон за 69% отстъпка:
PEPELQNKA69

Имам и един за 96% ама той е за по-наши хора...
Може би не знаещ, но не си от най-близките хора на Румен Виста. Един мой познат например използва наскоро код за отстъпка, който му дава 110% такава! Така не само, че не плати за да получи курса, но и Виста му преведе 10% от цената на курса. Аз понеже не съм навит да тача "Румен Виста", то мога само да сънувам подобен код за отстъпка.
 
Единственото от което е правил пари по интернет е в това да продава курсовете си на балами........ Лошо няма да си тарикат, ама да набутваш хора с курсове и стари знания които няма да могат да ти изкарат пари да си избиеш курса, а какво остава да направиш пари от това което ще научиш. Винаги съм се чудил на клиентите на такива хора как вадят и плащат пари за такува курсове.
 
Което ми напомня Юли Тонкин и Кобилкина щяха да правят съвместен семинар намален от 5000 лв на 50лв... Ей това е промоция и криза с тоя Ковид...
Аз по-скоро бих инвестирал в семинар на Кобилкин и Тонкина...
Според мене биха имали доста по-интересни неща за споделяне.
 
Ех тоя Румен... Да бе мирно седяло, да не се бе дървил на потенциалните шаран, пардон, клиентите си! Дори защитниците му почнаха да го облайват. Верижна реакция!
 
Може и да е на печалба, но не знам дали ще си струва нервите цялото нещо. Коментарите в ут са доста забавни
 

Горе