Какво е бъдещето на България?!

От: Какво е бъдещето на България?!

Ти въобще не знаеш на кой свят живееш, сериозно. Ето ти само едно заглавие, което трябва да те светне, че в Китай има много, много богати хора. С много пари и много на брой.

„Бентли“ се продава най-много в Китай

Това ти го пиша, за да ти покажа, че времето на оста комунизъм/демокрация е отдавна отминало.
 
От: От: Какво е бъдещето на България?!

@dintronix - от кой интерес сме се отрекли бре шиле, дето тия 30 страни да не са се отрекли от него и въпреки това сега са богати и успели ?


Или ти си по-голям патриот от обикновения германец ?



Има причина да сме най-бедната страна в Европа и това са хората дето все мислят, че някой друг им е виновен, че не са си оправили бакиите.


Ей тва ни е наследството от комунизма - невежество и мързел.

Че кво ме интересува германеца, бе промит либераст
Кат искаш да носиш европейски дрехи втора ръка, ама маркови и да пийш кафе втора цедка, за кво ти е национален интерес
То на мастията и да и теглят шут в задника не и дреме, щом ще и хвърлят някой кокалче и ще и позволят да спи до вратата на ЕС
Жалък си, Макс трагедия си направо в изказването и либерасткото мислене
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Оууу, пак се плъзнахте по плоскостта на противоречията и преперните. Абе какво имате да делите бе хора когато целта е да прокопсаме.
Всички тук са прагматично мислещи хора и да поставим нещата на тази основа.
Идеята ми е да разработим "ПРОЕКТ БЪЛГАРИЯ"
 
От: Какво е бъдещето на България?!

@dintronix - ми не те интересува и за тва тая страна е в лайнато до шия.

Щото такива умници не ви интересува, как успелите страни са успели. За вас има проста логика - щом те са богати очевидно са го откраднали от някой. Тва е простата логика на простака.

Моя национален интерес е България да стане една богата и свободна държава от Европейски тип. Твоя национален интерес е да се затворим като Северна Корея и да се бием в гърдите колко танкове и цървули сме произвели докато се чудим какво да ядем.

Твоя национален интерес е да търсиш вината вечно другаде и да оправдаваш собствените ни проблеми с всякакви конспиративни теории - ЕС ни е виновен, евреите са ни виновни, турците са ни виновни, Сорос ни е виновен, Костов ни е виновен, САЩ са виновни за всичко и тн...

Чехия може, България не може. Словакия може, България не може. Унгария може, България не може.


Е бах мааму за другите страни няма ли конспирации ? Или всички са се наговорили точно срещу България.




После аз съм бил либераст, понеже искам да правим това, което е направило белите страни богати и свободни, а ти си патриот, понеже искаш да правим това, което са правили всички страни преди да затънат в лайната до шия.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Чехия: човекът който вкарва Чехия в съюза, икономист човек, явно е глупав и не може да разбере кое е добро за държавата му:

Бившият чешки президент Вацлав Клаус поиска Чехия да напусне ЕС

Ей как Вацлав Клаус излезе по-глупав от нашия Макс :lol: Максе ТИ СИ КОМСОМОЛЕЦ. Ще ми дава Унгария за пример, държавата която си промени конституцията и вече е само Унгария (без република отпред). Която изправи на нокти евроболшевишките бюрократи. Смях в залата.

А тоя коментар от медияпул описва всичко:

Забележително е как българи с комплекс за малоценност са се вкопчили в европейския съюз, правят се на слепи за слугинската ни роля в него, вероятно с надеждата да се хванат там на каквато и да е работа. Нещастници, за които унижението не е проблем, могат да преглътнат всичко, ако им платят по някое евро. Европейският съюз е изгоден единствено за политиците, чиновниците и онези, които са успели да измъкнат нещо по европейските програми.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

С кое е по-различна Англия?

5 милиона англичани са напуснали родината си , от които 3,6 милиона само за последните 10 години (2,5 в трудоспособна възраст, а останалите са деца и пенсионери). Тази цифра представлява 6% от населението на държавата.

imigEN_thumb.jpg
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Всъщност като се замисля България и Китай имат доста общи черти

1. В Китай бизнеса е в ръцете на партийни кадри, тука също на бивши партийни кадри.
2. В Китай трудно можеш да почнеш бизнес без разрешение от партията - тука в някои райони и градове е същата работа.
3. В Китай имаш малко на брой но много богати хора и тука е така. Имаш малко богаташи и много бедни.
4. В Китай бачкаторите бачкат за малко кинти и живеят в мизерни условия (общежития). То и тука е така.
5. Повечето китайци искат да емигрират на Запад или в САЩ или в Австралия. Даже в България идват. То и тука е така - повечето българи искат да емигрират към по-добри места за живот.
6. И в двете държави средната класа е много малко.


Та аз не виждам кой знае какви разлики м/у Китай и днешното положение в България.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Ама разбира се, разлики няма. Само дето Китай са една от най-силните икономически империи, а ние сме цигански резерват през изчезване. Искрено ме разсмя факта, че повечето китайци искали да избягат от Китай. Китайците са навсякъде и подпомагат китайската икономика, като разнасят китайските стоки по цял свят. Чудиш се вече каква глупост да измислиш. Ще ми обясниш ли защо англичаните бягат от Англия? Да изгубиш 6% от населението си за 10 години въобще не е малко.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Бъдещето на България е само едно
Като независима и суверенна държава, ръководена само от културните си и национални интереси, а според тях сме по-близки до православната култура и славяноговорящите страни. Както се казва кръвта вода не става, така че е трудно да приемем чужди ценности и идеологии за свои, защото всеки човек и държава има история и култура :mrgreen:
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Това ще стане, когато хората осъзнаят, че да се защитиш и да браниш това, което е тове, не е престъпление.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

То за това, което е лично твое и либерастите са за това, за личната собственост
НО либерастите, също като комунистите се опитват да заличат националната идентичност и да омаловажат културата и религията
А пък аз мисля, че щом искам да си защитя личната собственост, искам да си защитя и културата и религията и всички традиции, защото са мои и си ги обичам
Но глобалисти, космополити, либерасти и всекви други пидерасти това не могат да го усетят, па камо ли да го осъзнаят
 
Последно редактирано:
От: Какво е бъдещето на България?!

Културни ценности, идеологии, традиции - айде стига празни приказки и заучени лозунги.

Чалгата културна ценност ли е? :lol: :lol: :lol:

Или може би само народната музика и естрадата са културни ценности?


Традициите не са това, което бяха. Преди 20 години по селата масово гледаха прасета и ги колеха на Коледа, сега повечето отиват в магазина и си купуват мръвка. :lol: :lol: :lol:

Светът се променя - ако искаш да живееш добре, трябва да се нагаждаш към него. Ако се опиташ да нагодиш Света към себе си няма да се получи, особено ако си малка държава.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Ще ме извиняваш, но в народната музика има много повече смисъл и ценности, отколкото в "европейските" "ценности" на "евроатлантическите ни партньори".

Това, че сме се откъснали от бита си е вследствие на системата и не е нещо хубаво. Личи си по състоянието на обществото ни и по изчезващия ни народ. Много хора го осъзнават и се опитва до колкото могат да се върнат назад, защото много от нещата, на които гледаш с насмешка са в пъти по-полезни за теб и здравето ти - физическото и психическото.

Много от старите традиции носят в себе си ценности, които либералният ти мозък трудно ще проумее. Това да имаш семейство (от мъж и жена), да имаш деца, да си даваш живота за тях, да почиташ родителите и предците си, да помниш историята на народа си и на рода си и т.н.

Това как се променя светът зависи и от теб самия и не си мисли, че нещата които пропагандират тия на които се кланяш днес, утре ще са такива. И като спрат да бъдат такива, ти ще се обърнеш като фурнаджийска лопата. За пореден път се убеждавам, че си човек без идеали, сиреч - нагаждач.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Я в чалгата има ли повече смисъл и ценности, отколкото в "европейските" "ценности" на "евроатлантическите ни партньори"? :lol: :lol: :lol:

Или само за народната музика става въпрос. :lol: :lol: :lol:



Много от старите традиции носят в себе си ценности, които либералният ти мозък трудно ще проумее. Това да имаш семейство (от мъж и жена), да имаш деца, да си даваш живота за тях, да почиташ родителите и предците си, да помниш историята на народа си и на рода си и т.н.

И що мислиш, че нашите "европейски и евроатлантически партньори" нямат семейства или може би щото тук там са разрешени еднополовите бракове ли?


Относно идеалите, революциите и лозунгите - проблемът е, че не стават за ядене. А хората искат да ядат. Иди ги обяснявай тези неща на някой мангал или на някой пенсионер с 200 лв пенсия.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Ако за теб чалгата е народна музика, значи си мангал.

Ако за теб сегашната система брани семейството, значи си слабоумен.

Относно "макроикономическата стабилност" и "стегнатата фискална политика" - да, не се ядат.

Просперитет за хората населяващи тая държава може да има само когато тя започне да се управлява от хора, които я обичат. Докато се управлява от такива, на които се кланяш - загубени сме.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

А да повредения националист Редрум и той си разтяга лукумимте и е толкова убедителен в своята заблуда, че чак и той си вярва донякъде:) На първо четене, бих казал че е пълен олигофрен, но като се замисля, всеки има нужда да вярва в нещо:) Ок, Редрум вярва и той в нещо:)
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Браво, пак изсра нещо, което е трудно да бъде идентифицирано.
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Браво, пак изсра нещо, което е трудно да бъде идентифицирано.
Колко скучно е да дубликираш със сърказъм на опонента. Надявах се да си креативен националист, а ти си било просто националист.... С това загубих всякакъв интерес да се правя и аз на интересен:)
 
От: Какво е бъдещето на България?!

Мисля,че поне малко нещата ще се оправят когато само и твърдо се спазват законите ни.ДА:!:
 

Горе