Какво значи да си хеитър

coolice

Owner
Един от потребителите на форма беше си направил линковете в подписа скрити. Предполагам и рипорт до гугъл е пратил а ние сме малък форм и мож е да го отнесем затова му ги махнахме но ето ви доказателсвото:twisted:

По този начин ни цака не само нас ами всички които ползват линкчета от форума така че ако видите нещо подобноо репортваите го моля
 

Прикачени файлове

  • heitar1.JPG
    heitar1.JPG
    24.5 KB · Преглеждания: 54
  • heitar2.JPG
    heitar2.JPG
    32.8 KB · Преглеждания: 55
Които има цветен подпис си му остава засега но ако тръгне да го променя не м позволява да го сеивне цветен


поне затова нетрябва да се притесняваме а подписите на всички ще бъдат прегледани8)
 
... Предполагам и рипорт до гугъл е пратил а ние сме малък форм и мож е да го отнесем затова му ги махнахме но ето ви доказателсвото:twisted:
...

Това не го разбрах за рипорта, да ви прецака че на форума има скрити линкове ? Недейте параноясва ;) Просто човека не е искал да му се виждат линковете, аз го разбирам напълно.
 
наистина не исках да се виждат, не се усетих че може да е проблем. мисля, че щеше да е добре първо да го обсъдим с PM, а не да решаваш, че съм хейтър. В другия форум съм от повече време и затова не се притеснявам да ги пусна.
P.S. - на мен форума ми харесва
P.S (2) - AxCx, благодаря за разбирането (
 
Последно редактирано:
със сигурност грешката е моя (първо не бях прочел за hidden links http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=66353 )- просто сега навлизам в бранша и много четох за конкурентните зложелатели ( и аз съм параноик понякога :( ) . Само два дена са седяли такива текстовете. Мисля вече нищо да не крия па каквото стане. Сега даже съм си оправил подписа без color тагове. Надявам се с coolice да можем да изгладим отношенията (ако трябва и бири ще се купуват и пият, но много държа отново да имаме открити и добри взаимотношения).
 
Последно редактирано:
Бате, аз съм сигурен вече че не си искал да се получи така, но много сайтове олетяха заради скрити линкове и тарикатски изпълнения. Но това определено не е такова, и за да видиш че сме готини и не сме цербери, а просто се пазиме зая да оцелееме дълго, ще ти се реванширам лично.:)

Имаш обещанието ми. Гледам да се загладят нещата. :)
 
идеята е, че ако имаш скрити линкове правиш сайта да изглежда по един начин за потребителя и по друг начин за търсачките. Това е против google design guidelines и може да те изкара от индекса.
 
явно човека не е знаел... може би трябва да го напишете в ТОС-а... ама щом няма ббкоде вече нп :p
 
явно човека не е знаел... може би трябва да го напишете в ТОС-а... ама щом няма ббкоде вече нп :p
Съгласен, но след като си уебмастър, би трябвало да знаеш за някои правила, които нарушават условията на търсачките. Но всичко е Ок сега. :) Отиде ми готиният подпис. :)
 
е аз това го знам че се води black seo или спамене с кейуърди... но не всеки знае какво е сео даже пък да не говорим за някои правила...

Piece!
 

Горе