Какво мислите за Исторически парк?

Blinky

Owner
Филтрирам съм всякакви такива тъпотии, само страници за котенца и бездомни кучета съм лайкнал. Не че и по тия страници не се спами де...
Хахаха, страни неща си лайкнал ти. :) На мен ми излизат някои видеа и от шерове на познати и съмишленици, които са коментирали мои познати. ;) Но си е пълно, не е като да са пасували там. И така е редно, Фейса си е в пъти по-голяма от която и да е друга медийка. ;)
 

alfa

Member
Как сте, хора, посетихте ли вече ИП :D
Споко, и аз не съм. Наскоро обаче ми попадна това клипче и се замислих - бутафория, бутафория, ама добре измислена, с усет към детайла. Като хубав филм - знаеш, че е илюзия, ама хубава, харесва ти, че даже я и препоръчваш (пу-пу, пепел ми на езика). И в търновския музей на восъчните фигури всичко е измислица, ама кешираш 10-15 лв за половин час, па след време преглъщаш парите и остава спомена че е било интересно. Та в тази връзка - мисля да направя една визита като турист, като се отмирише боята :D па каквото ще да прави Ивелин с моите 40-50 (или колкото е там входа) лева.
Акции няма да взимам, да не ме изядете сега, че казах една добра дума.
 

$INeed$

Well-Known Member
Да, пълна скръб. И този шибаняк Мирослав Стоянов или там какъвто е, е ебаси племпалото немлъкващо, борещо се за справедливост и не знам си какво още. Ужас пълна. И седи и мрънка за неповторимата си рожба, която е едно кално блато, взимащо на хората парите и водещи ги към купчина недовършени строителни катастрофи, кал и каква ли не гняс. :)
 

Горе