Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

Мен ме кефи дизайнът на тази:

acme1795506.jpg
 
Дизайн на кредитни и дебитни карти - банкови карти - АТМ карти

Мен ме кефи дизайнът на тази:

acme1795506.jpg
Брутал е, признавам си. :)

Мен ме грабнаха:

firefox-card.jpg

и

linux-credit-card.jpg

А тази мога да я гледам и само са си се хипнотизирам. :)

a97651_g232_11-optical-ilusion.jpg

Реално дизайна на кредитната или дебитната карта си е нещо забавно. Не е важно, но е определено бенефит. Банките дано пуснат нещо такова. Ще има какви ли не щуротии. Даже могат да си го включват като таксичка. И без това имат какви ли не. Ще е по изобр на клиента.
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

За някои хора от форума, вече направиха дизайн:

images
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

А от тези имате ли? Нямате!

ppete.jpg


ppete2.jpg


star_wars_credit_card_z3.jpg


star-wars-credit-card-logo-154645-400-491.jpg
 
дизайна на дебитните карти - дизайнерски кредитни карти за банкомати

Тази дебитна карта с дизайна на Дарт Вейдър ми стана любима. :)

Аз намерих и една малко еротик дебитна карта:

wharford.jpg

И още една:

FWH9RW1F3ETRWY1.MEDIUM.jpg

Ако някой ще циклиш по порно сайтове с платен мембършип, това е неговата дизайнерска дебитна / кредитна карта.
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

Бре, какви красоти сте публикували. Не че сън не ме хваща, обаче ... друго си е да видиш някоя гъзарска карта. Сегашната ми на ПИБ ми харесва, обаче тия новите им със зеленото ... ала шреки изпълнение :|
 
На кой му пука как му изглежда картата всъщност? Единственото, което казва картата е - вземи ми парите. В този ред на мисли, най-доброто решение за общ облик би било следното:

ShutUpAndTakeMyMoneyCard.png
 
дизайна на дебитните карти за банкомати - пари в дебитна карта

Това е сигурно в зората на дебитните и кредитните карти. Като и гледам дизайна, не са били много иновативни и изобретателни. :)

Абе като бях леко на запад там почти не плащаха с кеш, сега се сетих да го спомена. Та ако ще я използваш насам-натам по магазините, мисля, че тогава има леко значение дали ти е уникална и красива или скучна и обикновенна.

Поради тази причина и там са по-развити в това отношение, ако се чуди автора на темата. Имат пост терминали навсякъде, пазаруват много през интернет, плащат им по карта, не са изложени на риса от обир, по-защитени са, могат да се следят през интернет банкирането. Абе предимство си е и то голямо. Тук караме с един и същ дизайн на картите, защото не сме се развили достатъчно. И само за допълнение баката беше SG, която предлагаше интересни дизайни.

Ако си променим начина на мислене и станем малко по-практични, токувиж и нас ни угрее да имаме избор на дизайн на дебитните ни карти. Дебитните карти там са по-използваеми и едното определя другото. Да не се чудим защо е така, има причина. Както казваше един преподавател по икономика "пазара определя потреблението и обратното, винаги има симбиоза, и почти никога вакум". Хитро, хитро. :)
 
Ъ? За момент се зачудих аз ли живея в село или ти?
От 14ти Януари до момента съм теглил само веднъж пари от банкомат. Всичките ми плащания ги правя с карта - в кафето, в магазина, интернета, телефона. В общи линии по-голямата част от ежедневните, а и належащите разходи ми минават през картата.
Без да се майтапя - в кварталното ми кафе ако имаше билярдна маса, нямаше и да мърдам на повече от 3 минути от удома.

Не сме толкова изостанали, колкото се представя. По-голямата част от магазините/кафенетата вече си поставят посттерминали, защото виждат, че клиентите им имат желание да ползват тази услуга.

И да се върна на темата - на кой му пука как ще изглежда картата ти, ако има пари в нея?
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

Blinky май прави SEO на темата за различни комбинации от думи и това ме провокира да попрочета малко SEO теми, щото съм назад с материала :)
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

Сега се сетих да питам (и без това пуснах два поста и не разбрах как го направих). Има опция вместо има да пише поздрав или каквото си избереш. Ако да кажем пишеш "Bill Gates" и платиш в някой магазин с такава карта, какъв е шанса тия от магазина да повикат полиция заради "името на картата" ?!?
 

Прикачени файлове

  • 6.jpg
    6.jpg
    59.8 KB · Преглеждания: 5
  • 7.jpg
    7.jpg
    48.5 KB · Преглеждания: 4
  • 8.jpg
    8.jpg
    58 KB · Преглеждания: 2
  • 9.jpg
    9.jpg
    54.1 KB · Преглеждания: 2
  • 10.jpg
    10.jpg
    51.6 KB · Преглеждания: 3
Последно редактирано:
дизайна на дебитните карти от банки - банкомати и дебитни карти

@ktomov, това ти говоря и аз. :) Но сме малцина с такова възпитание. Попитай ня улицата колко плаюат през пост терминал и интернет и колко кеш, ще разбереш какво реално имам предвид. Еквивалент на това е популярността на интернет тук и това колко рекламодателите наливат в такива реклами. Има какво да учим. :)

@voic4e, мда малко оптимизация не е излишна, хареса ми темата и реших малко да се полигавя. :)
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

062507_credit_card_ta_back.jpg
062507_credit_card_ta_front.jpg
ето такива
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

Тролфейсът ме грабна. Ако някоя банка пусне такава услуга, има голяма вероятност да си изкарам къстъм карта.

memes-trollface-a-la-card.jpg
 
От: Какво мислите за дизайна на дебитните карти ?

За съжаление, банките в България са толкова тромави и задръстени, че невярвам скоро да излезе така услуга. Тук се гледа всичко да е най-евтино и да има макс печалба. Иначе могат да се постараят поне да има избор от няколко дизайна примерно. + и повечето банки в у нас са чужди и всички решения ги взимат от централата на банката.
Бих си направил банкова карта - копие на личната ми карта :)
 
уникален дизайн на дебитните карти - банкови дебитни карти с дизайн

Да, тук отдавана се наблюдава този бизнес модел, този, в който печалбите са добри, да не кажа големи, а стоката е много далеч от стандартите на нормалните държави. Тук може винаги да се добави някаква такса за това да си къстамизира самата карта. Малко си е разправия, но не е ли идеята да си с уникални за пазара услуги? Ако сме в нормална икономика, това нямаше да го говорим сега. Всички продукти и услуги щяха да са на макс и всеки ден конкурентите на пазара щяха да се надспреварват един друг. Сега е великата летаргия. :)

Аз бих направил някаква семейна снимка на дебитната си карта, за да си нося навсякъде с мен и да има символика. На друга дебитна карта бих сложил нещата, в които вярвам. На трета....нещо, което да ме разсмива. Дизайнът на дебитните карти би било една много добра услуга прибавена към сегашните, които банките предлагат. Да пазара ни е малък и никой не си дава зор да прави нещо мащабно, но тази логика няма да доведе никой до добро. ;)
 
забавен дизайн на дебитните карти - кредитни карти с готин дизайн

Ето нещо, което изрових, за почитателите на култоватра анимация:

credit-card.jpg

И за истинските мъже, които се кефят на самобраснача си:

card-art-cool.jpg

Някой да сподели нещо друго. Аз се чудя, ако случайно някой има интересна дебитна карта, а не от скучните, нека сподели тук.
 

Горе