Какво се случва със форума?

Какво се случва със форума?

• Всичко е наред, форума се развива.

Votes: 7 25.0%
  • Копае дъното, със всяка нова тема.

Votes: 17 60.7%
  • Нямам идея и много не ме интересува.

Votes: 2 7.1%
  • Не знам, администатора диктува.

Votes: 2 7.1%

• Общо гласове
    28
Факт, една от причините да не влизам в нито една българска социална група. Ако не броя този форум.
Ще се оправим.

Ще гледам да взема нещата в ръце. С @coolice ще прегледаме да:

1. Намерим читав модул за репутации.
2. Да спрем напълно с някой трик или нов модул спама, включително и болтовете.
3. Да моделираме малко повече, коментари, които не са по темата, обиди, или са доста извън правилата и нормалния тон. Тук ще се радвам наистина на репортерите - да се дават. Физически не можем да обиколим всички теми и да прегледаме всеки един пост.
4. Да вкараме адсенс. :) Тестово. Да видим качеството на трафика.

Ще се оправим.

3. Да моделираме малко повече, коментари, които не са по темата, обиди, или са доста извън правилата и нормалния тон. Тук ще се радвам наистина на репортерите - да се дават. Физически не можем да обиколим всички теми и да прегледаме всеки един пост.
Грехота е да има такъв трафик форума и да няма адсенс.. :D

Аз бих препоръчал да оставите идеята за адсенс и да помислите за директна реклама и други по-креативни методи за монетизация.

Аз бих препоръчал да оставите идеята за адсенс и да помислите за директна реклама и други по-креативни методи за монетизация.
Мне. Това не става. Щом реално до сега не се натискат.

Рекламната тук е: лични проекти и бартерни сделки.

Според мен личните проекти лесно могат да се проследят в подписа, футъра, тема. И честно казано ще е експеримент преди всичко. ;)

Мне. Това не става. Щом реално до сега не се натискат.

Рекламната тук е: лични проекти и бартерни сделки.

Според мен личните проекти лесно могат да се проследят в подписа, футъра, тема. И честно казано ще е експеримент преди всичко. ;)

Очакваш някой сам да те потърси да се натиска? :)

Директната реклама е само един вертикал. Има супер много начини за монетизация, които не включват адсенс. От спонсорирано съдържание до AMA и платени премиум секции. Естествено трябва качеството на съдържанието и трафика да са на ниво.

Малко разводняваме ама да речем, че искам да пусна реклама тук - какви средните метрики на рекламната кампания във форума? UR, CTR, CPA, CVR, ROAS и т.н. И как се представят спрямо алтернативи? Т.е. защо да рекламирам тук имайки предвид публикациите, които виждам?

Не забравяй, че никой потребител с техническа насоченост не вижда адсенс.

Ще се оправим.

С Адсенс най-вероятно ще ви баннат :)

И направете една секция за ИИ, че нещата загрубяват. Там да се обменят опит, успехи, проблеми и т.н.

И направете една секция за ИИ, че нещата загрубяват. Там да се обменят опит, успехи, проблеми и т.н.
Да. Но за да не седи празна е нужно поне едно 30 теми да има, за да не седи празна. За две ае сещам само. ;)

Горе