Какво стана с афилиейт маркетинга?

bgtifo

Well-Known Member
Здравейте колеги,

преди много години, когато се регистрирах в този форум, имаше десетки, та даже стотици теми посветени на афилиейт програмите и афилиейт маркетинга като цяло. В наши дни нещата се промениха и ми е интересно защо?

Тук се дискутираха теми свързани с най-известните програми, комисионните, методите за печелене от тези програми, трикове и така нататък. Сега гледам в специалната секция във форума посветена на афилейт програмите, няма нищо ново и интересно. Общо взето се споменават 2 -3 програми за туризъм и някакви БГ афилиейт програми, които честно казано са гола водица.

Модата у нас в момента се диктува от афилиейт програмите към бетинг сайтовете (препълнена ниша), но никой не споделя, дали играе на външния пазар с хербалки, техника, електронни цигари и прочие продукти. Наистина ли тази "мания" отшумя или просто потребителите нямат интерес от това да споделят във форума?

Моля, ако има хора, които използват афф програми извън България, да споделят как вървят нещата... Има ли свободни ниши, кои са топ програмите на пазара, какво може да се спечели от тях и така нататък. Въобще ще ми е интересно да възобновим темата за афилиейт маркетинга.
 

CryptoInvest

Active Member
Страхотна тема. Най-вероятно ще бъде полезна и на други хора. Аз съм на път да развивам сайт в тази ниша, но пък опитът ми свързан с афилиейт маркетинга клони към 0. Изчел съм поне 20 статии + 4 електронни книги. Интересна ниша, в която е намесена много психологията на човек. Ще се радвам да дискутираме по темата, защото съм сигурен че не само аз се опитвам да създам нещо в тази насока. Нишата, която съм избрал е електроника. Нека повече хора да споделят опита и мнението си, свързано в афилиейт маркетинга.
Поздрави
 

Горе