Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

Статус
Not open for further replies.
От: Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

Да, наистина, аз също уважавам ICN, нака мненията бъдат преместени!
 
От: От: Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

@kemparata, чакам си да....и ми харесва, че чакането ми се оправдава така силно. :) Дано улавяш сърказъма, защото в момента нищо друго не пиша.

Мен законите за този тип материали са ми ясни, може да си сигурен, че е това е част от причината защо тук никога няма да правя такъв тип бизнес. Обиколил съм много хостинг компании и тук, и в чужбина. Повече ме дразни факта, че хостинг услугите тук са на едно доста добро ниво, а българина пак му е крив света. Преди няколко дни имах качен някакси скрипт на VPS-а си, открих си го аз и добре, че имах бек ъп. Не получих кой знае какво обслужване. Говоря за една голяма хостинг компания, които не знам какво общо намират между сървъри и крокодили, но е факт. ;)

За това ако искате нещо да ви се свърши или си намерете професионалист или си плащайте. Другите опции са мижем да те лажем. ;)
 
От: Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

@$INeed$ наистина добър коментар като искаш нещо ще си плащаш а не да искаш все тънкото, само не разбрах от къде го извади това "хостинг услугите тук са на едно доста добро ниво, а Българина пак му е крив света"
 
От: Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

От КЗП ни вест ни кост
 
От: Какво стана с ICN и "ситуацията се разследва"?

freebsd,
Много червени точки си събрал, а имаш само 18 мнения.
Това е талант, според мен. :)

На добро ниво за тукашните хостинг компании, защото клиентите им са малко по-претенциозни. Мислиш ли, че на шер в godaddy така ще ти тичат след задника. Пробвай и разбери сам, после ме питай от къде съм го извадил това. Или някой от хостгатор да ти инсталира SSL сертификат. Тук ще ти го направят междудругото, там имат fee. За това, айде малко събери информация и после питай.

Ти още си чакаш, нали? :) Ама и онези нещо Луната спи. На теб толкова ли искаш да ти го нахака някоя комисия, че така се пънеш? :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе