Каквo правихте днес

deffnews

Active Member
Климатолог съм в случая.
Ама може и смешка да се намери ако се замислиш прекалено.
В момента демонстрираш, че си изпразнен от съдържание, тоест кух. Има един филм "Да убиеш присмехулник", ти това правиш.
 

Green Bars

Well-Known Member
Събудих се, и установх че за пореден път сутрин ми се мрежелее погледа.
Станах, рутината през санитарните помещения.
Работа до към обед.
Наложи се да отида до офиса на Спиди, от там наблизо има един зеленчуков, бяха ми останали 2 големи буркана празни и си взех 2кг корнишони да ги оползотворя по тайната ми рецепта.
След обеда разходка, минах през ЛК да ми даде направление за очен, после бири с приятели и така. /кофтито само е че на очен чак за 25-ти ми сложиха дата, ама поне ще е уж при много добър лекар/
 

slavchev

Well-Known Member
В Котел и във Влашко със закъснение се развиват творенията Божии... бях забравил.
Тази година даже по-бързо се развиват. Преди асмата беше готова края на октомври, началото на ноември, а сега края на септември.
 

$INeed$

Well-Known Member
Понапих се и евах една сервитьорка, ама не знам дали се брои, щот и друг път съм я евал. Проверих цената на биткойна и какво става из форума...
Брои се, ако не само по паспорт минава за жена. :)
 

deffnews

Active Member
Отворих си една кутия цигари от първата партида, когато Виктори стана Ротманс.
Може би това е последното истинско виктори, още с надписа "vicroty" на цигарата. Много по-мек и недразнещ е тютюна
 

$INeed$

Well-Known Member
Отворих си една кутия цигари от първата партида, когато Виктори стана Ротманс.
И аз открих една ротманс, която хартията беше се спихнала и мухлясала, та пушенето беше с премигване. ;)
 

deffnews

Active Member
И аз открих една ротманс, която хартията беше се спихнала и мухлясала, та пушенето беше с премигване. ;)
Все още може да се намери от стари партиди. Може да има и много. Който има време, пари и желание да търси. Това са неща, които на 90% могат да се намерят само на място.

Бялото Виктори го сменяха толкова пъти, че поне аз вече не им помня бройката и последователността, и ако до преди последната смяна наскоро все пак разликата в качеството не беше толкова огромна, то сега е лайна и доколкото знам повечето, които са пушили Бяло Виктори масово търсят с какви да го сменят.

Последното Бяло Виктори, което от 3 години се казва Ротманс и все още повечето хора го наричат Бяло Виктори и сега го правят в завода на американците в Румъния, доколкото знам със сигурност не е с български тютюн, отделно му смениха и филтъра и са отвратителни.

Кутията беше само една и прилагам снимка с последната цигара. Това са кутиите на които пише "Victory става" Rotmans. Партидата е от 2019-та и е последната партида на която на самата цигара/цигари беше изписано "victory" а на кутията Rotmans. И всъщност си я взех преди няколко дни от търговец. Че даже и бяха с 20 ст. по евтини май.

Днес пак случайно си взех шестте последни кутии от веднага последвалата партида (от друг търговец), която не съм абсолютно сигурен, че е точно със същия тютюн, преценям на вкус, но е максимално същия. Партидата е също с бандерол от 2019-та и е Rotmans premium cut, на която вече и на цигарите пише Rotmans.

Тук говорим за цигари с бандерол, продавани от лицензиран търговец, просто са останали бройки от стари партиди. Иначе има колекционерски, особено по чужди сайтове но и цените са колекционерски. Но има и по наши. Което би трябвало да е нелегално.

 
Последно редактирано:

Горе