Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Blinky Хубаво ли беше момичето :p

consultsoft Гуугъл може да ти предложи...
 
От: От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Здравейте,
Някой може ли да предложи някои сайтове които предлагат услугата продажба на линкове.
Благодаря ви.
TLA - има много такива провайдъри на линкове, так може да се купуват, както и продават линкове. Всичко е въпрос на това колко си навит да платиш. Също ако точно това искаш - може да се завъртиш из форумите за уебмастъри на лично да си купуваш от съответния сайт собственост на дадения човек.

Не уточни за кави сайтове (чуждестрани или бг) търсиш линкове, както и в коя нища. Какъв бъджет си готов да отделиш ... за да може опитните да те насочат към най-правилния отговр.

@Sobieski, тая нямаше вид на нищо. Беше с приятела си метъл. Сам се сещай за какво говориме. ;)
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Как мога да проверя колко о кои сайтове имат линк към моя страница (конкретна вътрешна от сайта).
Струва ми се че с Google link:http..... не ми дава адекватни резултати. Има ли по прецизен начин.
Искам да разбера колко от директориите, в които съм се регистрирал са ме удобрили и листнали.
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Чудя се, от гледна точка на ранкването, има ли значение еднопосочните линкове дали са от социални мрежи или от артикъл директории.
 
има значение куалитито на самия сайт соц мрежа, артикъл дир, etc...
Да, иначе отива в небитието като останалите. Доста сайта пробиха, други си циклят и може би никога няма да стигнат популярноста която са планували в началото - стартирането.

Като става дума за линк билдинг - линк байта е най-доброто решение по въпроса. Всеки би искал да води към сайтове, които определено имат смисъл да съществуват. Другите...Господ да им е напомощ....ако говориме за този начин на набиране на линкове - линк байт.;)
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Ако сайта ти е все още нов и няма никакъв PR би трябвало да стартираш с добавянето му с различни директории. Трудно е да накараш някой да сложи линк-а ти на главната си страница ако търсачките още не са чували нищо за теб.
Отностно 2-та вида размяна на линкове смятам, че 1-вия е по-добър. Моите сайтове са на спортна тематика и разчитам предимно на препратен трафик, който идва точно от директно разменени линкове.

Платени линкове може да си купите от text-link-ads и linkworth. Цените стартират от $15, като за нови клиенти имате 100% бонус и първите ви линкове ще излязат на половин цена. Повече от година продавам линкове и на 2-те компании на един от сайтовете ми.
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

[font=&quot]Интересуват ме сайтове, които предлагат продажба на линкове само за БГ насоченост в сферата на туризъм, хотели, екскурзии и рентакар. Първоначален бюджет 300 лв. след това ще му мисля пак[/font]
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Да попитам и аз. Неотдавна Гугъл не спря ли да зачита линковете от директории и да не им придава тежест при позиционирането на станицата. Или съм в Грешка.
Моля кажете има ли още смисъл да се събмитва в директории.
 
Re: От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Неотдавна Гугъл не спря ли да зачита линковете от директории и да не им придава тежест при позиционирането на станицата. Или съм в Грешка.
В последното изказване на Matt Cutts относно директориите се казваше, че в момента Google не игнорират линкове от директории, но може да решат да го направят в бъдеще. Струва ми се, че 1-2 качествени линка тежат колкото 200-500 директории.
 
От: Re: От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

В последното изказване на matt cutts относно директориите се казваше, че в момента google не игнорират линкове от директории, но може да решат да го направят в бъдеще. Струва ми се, че 1-2 качествени линка тежат колкото 200-500 директории.
Има нещо вярно в това. То за това се засилва трафика на линкове и писането по соц. мрежи. А съм забелязал, че и блог постовете се тавът много, хем линк от рилейтед контент, хем еднопосочен и тежък, ако блога се харесва от Г. А блоговете и соц. мрежите са от любимите ресурси в мрежата. ;)
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Добре де, Гугул, та Гугъл. Трафика не е задължително да идва само от там. Имах период в който 80% от трафика ми идваше от search.msm...

Иначе съм съгласен, че един хубав ПР5-6 линк е равен на линкове в 10000 директории.
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Леко встрани от темата, но скоро четох едно мнение на М.К. ако не бъркам, че Г се отнася по-добре към домейни регистрирани за 5 години напред например и "при равни други условия" той е с предимство пред домейн платен само за година напред....

Направих си лек тест и мисля, че може и да е верно. Доколкото ми позволява "да са равни другите условия"...

Просто "късо" платените домейни ги третира като "едва ли не спам" проект (донякъде)...краткосрочно мислене, не дълъг проект, вяра в проекта, планове.....времето ше покаже...
 
все тая е маи преди слуха беше за 2 години иначе домеин регистраторите усещат кризата и най вероятно такъв слух би ги зарадвал :) ама ако смяташ дълго да си в бизнеса изцяло уаит сайт лошо няма да си го регнеш за повече
 
Re: От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Леко встрани от темата, но скоро четох едно мнение на М.К. ако не бъркам, че Г се отнася по-добре към домейни регистрирани за 5 години напред например и "при равни други условия" той е с предимство пред домейн платен само за година напред.
Ако наистина Matt Cutts беше казал такова нещо, в този момент нямаше да намериш домейни регистрирани година за година. Да не говорим, че никога в Интернет не е имало "равни други условия". Аз лично не съм усетил каквато и да било разлика.
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Естествено, че периода на регистрация на домейна играе роля, но не е въобще решаваща. Мен лично ме радва, че малко или много се мисли в насока изчистване на пространството от еднодневки и безполезни уеб пространства. А и това засилва домейнинг-а. Sedo и Afternic нямат интерес от краткотрайни домейни ;)
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

обяснете на Български , защото не хванах повечето неща с прости думи как е най-добре да рекламирам моя сайт?
 
От: Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Добави го в ето тези директории:
http://dobavi.hit.bg/

Безплатно е. :)
 

Горе