Винаги отговарям на всеки мейл без значение за какво е. Забелязвам обаче, че не винаги получавам отговори, дали ще е ЛС или мейл, повече в България разбира се, но и от чужбина се случва да не ме отразят. Аз това не го намирам за нормално, особено ако съм клиент.
Въпрос на гледна точка, ако примерно си написал това, което питат и си обявил, че няма да отговаряш на въпроси дето отговора им го има там, вече топката не е при теб.
Трябваше една анкета за залепиш за темата, бате.Винаги отговарям на всеки мейл без значение за какво е. Забелязвам обаче, че не винаги получавам отговори, дали ще е ЛС или мейл, повече в България разбира се, но и от чужбина се случва да не ме отразят. Аз това не го намирам за нормално, особено ако съм клиент.
Това е малко нож с две остриета. Имах един такъв дето водехме очи в очи и се гледахме през седмица за всяка миниатурна корекцийка по сайт за никакви пари. Отвратителна случка и това "на живо" гледайте да не е много често, защото в един момент просто ще се откажете от този тип комуникация.Аз съм на принципа, че по-добро от очи в очи в бизнеса няма. Особено за нещо сериозно. Останалото може и по телефона.