Как в София да наема на далавера жилище?

От: Как в София да наема на далавера жилище?

Вискяр :) ти си готин Брат. А аз съм инвалид 2-ра група - пенсията ми е 180 лв закръглено. Това е единственото нещо, което ползвам от държавата ми - ползвам го на далавера.

Нито държавата ми даде щастливо детство - нито родителите ми. Докато не срещнах Надя - жена, която искаше да е щастлива и да живее спокойно. Нищо повече - нищо по-малко.

Нито се сърдя на държавата ми - заради това гласувах през живота ми само един път като станах на 16 г. После разбрах, че всичко е БИЗНЕС. Значи трябваше да стана БИЗНЕСМЕН.

Не се сърдя на родителите ми, които щастливи в щастието си от моето раждане не ми дадоха никаква ПОМОЩ и сам трябваше да се преборя в гетото на Перник и всичко останало. Беден в щастието е като да си беден и без пари - но да мечтаеш да имаш пари - за да си купиш маратонки и дънки - щото те сочат в даскалото :) шматките.

Естествено - никога не се обадих повече на родителите ми. Отчуждихме се. Не ми вярват - че да родиш дете и да не му дадеш ЩАСТИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, което струва ПАРИ е все едно да се подиграваш с живота даден от господа.

И си казах, че няма да живея живота на родителите си - както правят повечето от вас. Това в България е като Ебола - зараза за всички млади.

Вискяр БРАТ ти ме познаваш онлайн - знаеш ли какво е да отидеш да търсиш работа в строителният бизнес и да си инвалид. Само един БРИГАДИР ме прие.............. после станах кондуктор - после продавач в 24 часа денонощно магазинче и после срещнах Надя.

И живота ми се промени. Спрях да работя за другите. Почнахме да работим за себе си. И решихме ако нямаме възможност - да не правим децата си лъжливо щастливи.

И двамата БРАТ Вискяр сме родени от хора, които щото си жена на 24 години и си женена от 2 години трябва да родиш 5 деца.

Аре да го еба и живота :) ако трябва ще осиновя - ще стана приемно семейство - но няма да се срамувам от децата си. Да ги лъжа, че имам пари да имат образование - дрехи - детство - бъдеще - работа.

Не се сърдя :) преборих се и оцелях ВИСКЯР. И искам да помогна на всички слепи, които сега се оплакват, че парното им е 1 000 лв :) а моето 150 лв.
 
От: Как в София да наема на далавера жилище?

Много се оскрънзиви темата - нали сме предриемачи като имаш по-големи разходи ще се стремиш да си вдигнеш приходите, а не да се буташ в 'адския транспорт. :wink:
 

Горе