Как да започна ако нямам сайт

От: Как да започна ако нямам сайт

Мисля,че въпроса трябва да се насочи към друга цел.. Сайт Лесно можеш да създадеш 50-100лв, но това не означава,че веднага ще започнеш да продаваш, Важна според мен е рекламата и към нея трябва да се обърне повече внимание как да я направим, щото без реклама кой ще разбере за теб?

Относно онлайн Търговията на скоро гледах по тв7, че сме на Предпоследно място по Продажби по Интернет в Европа със 11%,(сравнение с Англия към 70%) А като се има на предвид,че последните 2-3 години масово излязоха какви ли не сайтове за онлайн търговия, явно самия Български Клиент все още е едно Десетилетие назад, или просто не желае да рискува, за да не бъде измамен.
 
От: Как да започна ако нямам сайт

Здравейте,
Относно тази статистика (България 11% а Англия 70 %) бих искал да допълня, че все пак не е казано сайта да е предназначен за българския пазар.
Онлайн магазинът може да е за цял свят, което и според мен е смисъла. В тази насока заслужава да се работи. Българския пазар е изключително малък и слаб и както казвате по-горе , като добавим и несигурността у потребителите, поради страх да не бъдат измамени картинката става ужасна.

Все пак аз съм оптимист за развитието на онлайн покупките в България. Наблюдавайки познати , те все повече и повече пазаруват онлайн.

поздрави и успехи :)
 

Горе