Как да започна ако нямам сайт

coolice

Owner
Ако нямате собствена уеб страница най-лесният начин да се сдобиете с такава е да се запишете за програма която предлага темплеити (Private Label Reseller) или да си напавите блог.

Повечето Private Label Reseller affiliate programs предлагат безплатен хостинг. Нуждаете се само от домеин.

Някои програми предлагат безпллатни субдомеини. но саитовете на субдомеин са подходящи донякаде за СЕО но са меко казано не сериозни от гледна точка на съдаването на собствена марка.


След като сте се сдобили с подходящ домеин и хостинг избирате темплате които да инсталирате и с те готови...........
 
Бягайте от субдомейн като дявол от тамян!

Да, не използвайте в никакъв случай безплатен хостинг и субдомейни! Та какво ще си помисли потенциалният клиент за вас?! Ще ви кажа. Ще си помисли горе- долу следното: "Глей го тоя измекяр- няма някакви си 50- 60 лв. за собствен домейн и хостинг, а тръгнал да ми се прави на голям бизнесмен!"
Освен това субдомейнът си е робия. Говоря от личен опит. Близо година работих с тия келеши от gbg.bg, създадох сайта http://horoskopi.gbg, след няколко месеца имах към 1 000 000 посещения (!), ама парите бяха мижави. Благодарение на тази ЗАВИСИМОСТ от "гювечарите". Не, не ползвайте субдомейни- това е една ОГРОМНА ГРЕШКА!
 
Добре дошъл в нашият все още незавършен форум :)

Абсолютно съм съгласен със че със субдомеин не се прави бизнес обаче
го предлагам като идея за да могат бъдещите уебмастъри да се научат да си променят темплеитите и да експериментират със Search Engine Optimization без да се налага да влагат някакви пари. В последсвие покупкта на домеин е Задължителна.
 
Ако нямате саит Дидито ще ви направи в замяна на линк към неговите :D
 
Бихте ли казали изпитана Private Label Reseller програма, само да не е за хостинг :)
Благодаря предварително, ще казвам какво става :wink:
 
Последно редактирано от модератор:
Feliche, здрасти и добре си ни дошъл тук, скоро ще получи и отговор на въпроса ти, само да знаеш че конкуренцията там е повече от голяма. А и комисионите не са толкова големи, само на големите пакети ще се осещат, но хубавото е че кинтажа е месечно, а именно абонамент. Това му е най-привлекателното на тези риселар услуги. :)

Приятен престой тук, Feliche. Чао за сега. :wink:
 
Благодаря ви, случайно попаднах тук и ме заинтригувахте :D
А то вече ниша без конкуренция не остана, така че ще видя какво ще направя с моята неопитност :lol: . Ще съм доволна и на малко (каквото и да означава това :lol: ), въпреки че девиза на Мечо Пух и тук е в пълна сила.
 
От: Бягайте от субдомейн като дявол от тамян!

създадох сайта http://horoskopi.gbg[url]http://horoskopi.gbg[/URL], след няколко месеца имах към 1 000 000 посещения (!), ама парите бяха мижави.
(сега го видях това)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: паднах човек.Откъде го намерихте тоя дъртак?
кърти мивки :lol:
 
От: Как да започна ако нямам сайт

:wink:ей хора плс некой да ми каже как да си напрая сайт ет ми го скйпа който знае как са праи да ми пише по скйпа ет го b_l_a_d_e93 мс предварително
 
От: Бягайте от субдомейн като дявол от тамян!

Да, не използвайте в никакъв случай безплатен хостинг и субдомейни! Та какво ще си помисли потенциалният клиент за вас?! Ще ви кажа. Ще си помисли горе- долу следното: "Глей го тоя измекяр- няма някакви си 50- 60 лв. за собствен домейн и хостинг, а тръгнал да ми се прави на голям бизнесмен!"
Освен това субдомейнът си е робия. Говоря от личен опит. Близо година работих с тия келеши от gbg.bg, създадох сайта horoskopigbg(dot).gbg, след няколко месеца имах към 1 000 000 посещения (!), ама парите бяха мижави. Благодарение на тази ЗАВИСИМОСТ от "гювечарите". Не, не ползвайте субдомейни- това е една ОГРОМНА ГРЕШКА!

съгласен съм.. говори много лошо за самият човек че се опитва да гради бизнес а не може да отдели няколко лева за домейн ( поне ) и хостинг .. някак си гледат на теб като на несериозен човек
 
От: Как да започна ако нямам сайт

Малко стара тема, но реших да пиша т.к. забелязох че повечето са се съгласили.
Ми нека да започне с замунда? torrent.linkos.bg предполагам ви говори нещо? Не е вярно, че субдомейна е отрицателен фактор за вашият бизнес.
Ако има тарикати. Да пробваме.
Някой да си регне банички.сом , а аз да използвам банички.абв.бг да видим кой колко банички ще продаде.
... Пенсионерите трябва не само шофьорските книжки да им вземат, ами и компютрите...
 
От: Как да започна ако нямам сайт

За субдомейни мога да кажа, че трябва да ги ползвате само ако сте голяма марка или много малка и да се присъедините към друга
 

Горе