Как да изкарам 300 - 3000 лв за месец?

fifi85

New Member
Има ли някакъв начин да изкарам между 300 и 3000 лева на месец?

Ако някой може да помогне да пише...



-------------------------

Главния герои на тази тема е трол но се получиха много добри отговори затова я пооправихме и се надяваме да ви е полезна
 
Никой няма да ти каже ..направи това и това и това и гарантирано ще имаш 300 лева на месец.Прочети форума и се запознай със основите на този бизнес и ще ти стане ясно как да изкарваш доста повече от 300 лева.Не чакай на готово ами научи възможно най много и го приложи в действие.
Успех.
 
:)

Здравей и добре дошла/ъл. Еми няма да е лошо да поразбледаш насам натам и да зададеш по конкретен отговор, ние тук ще помагаме с каквото можеме, но въпроса ти ни връща много в началото. Ако може да си по точен/а в питането си. :wink:
 
Re:

Да,това ми е ясно!Обаче,ще се радвам и ако помогнете малко...като разясните

Например какво е Изи Трейдър?
 
Отг:

Това,че е най добратапрограма го разбрах,даже вече се регистрирах!Исчетох сума ти глупости за това...и всеки ми казва различо,като питам!Нали Човек се учи докато е жив? :D
 
Aко ще е изитрейдър по-добре адсенс ... въпреки че и те нещо съкс ... дай малко повече инфо ... блог имаш ли сайт имаш ли ... основни познание по хтмл пхп или нещо друго имаш ли ... англ испански френски немски нещо ... или само много много много желание и време ?
 
отг:

Май само Мерак имам! :oops: От скоро имам PC и сега още се уча...малко HTML PHP и т.н.Сайт нямам все още за съжаление...
 
:)

Не се притеснявай, ще получиш много помощ тук, само влез малко в час, за да улесниш и тези които ти помагат. Иначе това че си момиче е супер - ще превлечеш още повече внимание. Ти само упорставай и чети с хъс, другото само ще дойде. :) :wink:

Успехи. :wink:
 
AxCx каза:
Бедното момиченце :wink:
излишен спам...


Здравей и добре дошла при нас fifi85 надявам се да намериш всичко каквото те интересува в нашия форум.

Иначе тези изитрейдър ги остави, много малко плащат. Те са PPC програма , която е подобна на Google AdSense, но е българска и плаща много малко.

Щом нямаш сайт се насочи към ученето на HTML. Това е език за уеб форматиране(някои му викат програмиране, но не е точно това), не е сложен спокойно. След като го научиш ще ти става ясно как работи един сайт и ще можеш да си едитваш темплейти(донякъде...).

Ако има неясни неща ще се радвам да помогна, както и всички останали ;)
Късмет
 
щом си напълно начинаеща със всичко можеш да започнеш едно блогче в блогспот примерно на тематика която ти е хоби, която ти носи удоволетворение. Кота правиш блог просто ще се сблъскаш с проблеми чиито решения ще ти носят знания. След като вече знаеш каква ще е тамитика на блога се запитай как ти самата намираш иинформация за това нещо ... какво търсиш и си поставяш цел примерно блога да излезе в топ 10 или топ 20 а защо не и топ 3 за това нещо ... това е приерно ... като цяло идеята на блога ще е да правиш нещо което ще ти носи удоволствие а просто покрай него ще се учиш ... но това до тук е изцяло с образователна цел ... а темата е как да изкарваш поне 300 лв. на месец, отговора на въпроса : Със знания :)

П.С. Когато се сбъскаш с конкретен проблем първо търси - тук ( примерно ) а после питай :)
 

Горе