Как да постъпя, когато пусна сайта онлайн?

От: Как да постъпя, когато пусна сайта онлайн?

Абсолютно! Нека покажи на хората, че си активен и поддържай едно ниво.

Трупачите на постове я врътнете малко по-нагоре и вижте предходните току ще регистрирани с безсмислените мнения как са почервенели. :P
Защо всички решават, че то това е правилната тема да си навъртят мнения? :D

А също не бих пуснал всичките наведнъж.

Ето тук подробно е описано как да се подготвим за стартирането на новия сайт и какво трябва да направим след това: http://epis.bg/internet/kakvo-e-vajno-za-edin-nov-uebsait/

Имам на локалхост един блог, с около 50 статии, естествено писани специално за блога ми ( не са дубликейт). Как да постъпя, когато пусна сайта онлайн? - Да оставя всички артиклес, или по-удачният вариант - да оставя 5-6 и всяка седмица да добавям определен брой от драфта, за да му е по лесно на Г и на мен. Някой сблъсквал ли се е с подобна дилема?

пс: домейнът не е нов, има си PR, става въпрос за статии на ЕН , а целта ми е да дръпна напред с long keywords ( имам си хубава ниша ) точно от статиите, за които говоря.

За Гогол нема значка, ама за твоят сайт и за твоите фенове е по-добре да се дава по лъжичка

Бих пуснал 20 от статиите още от началото за да може сайта да има добър начален старт. Останалите може и на седмица по една, зависи дали си подготвил още за нататък и за да ти стигнат за повече време.

Ако се пуска на седмица по една, хората ще загубят интерес. Трябва всеки ден поддръжка.

Ако се пуска на седмица по една, хората ще загубят интерес. Трябва всеки ден поддръжка.

Не съм съгласен - много зависи от нишата, от потребителите и от това какво имате да им кажете ново и интересно. Някъде би било съвсем нормално 1 път в седмицата да се публикува в блога, пък даже и по рядко :)

Не съм съгласен - много зависи от нишата, от потребителите и от това какво имате да им кажете ново и интересно. Някъде би било съвсем нормално 1 път в седмицата да се публикува в блога, пък даже и по рядко :)
И като допълнение, може да се комбинира с активност в социални мрежи. Така пак се поддържа интерес, макар и да няма ново съдържание на сайта.

Здравейте, искам да ви попитам когато работя в Opencart, как от таблоидно меню горе да направя вертикално меню отстрани?

Здравейте, искам да ви попитам когато работя в Opencart , как от таблоидно меню горе да направя вертикално меню отстрани?

You can keep posting blogs on site, which would increase customer knowledge and help them to know more about business.

През 2026, къде пускате нови сайтове за да получат няколко линка и да се индексират автоматично освен социални мрежи и search console?

През 2026, къде пускате нови сайтове за да получат няколко линка и да се индексират автоматично освен социални мрежи и search console?
Подписи по форуми, като тук. Някоя друга статия някъде.
Фри е малко сложно, че не останаха много директории. Има тук таме някакви бизнес каталози също, но като цяло най-добре е статия някъде, и то на хубаво място. Ако някой ти дължи услуга, може да се възползваш.

Горе