Как да развия секцията Форум

mamaweb.bg

New Member
Приятели, имам уеб сайт mamaweb.bg и бих желал да развия форума си. Бихте ли ми дали хубави съвети? Предварително благодаря!
 
От: Как да развия секцията Форум

Приятели, имам уеб сайт mamaweb.bg и бих желал да развия форума си. Бихте ли ми дали хубави съвети? Предварително благодаря!

Купуваш бгмама и го редиректваш :twisted: Ако не ти харесва идеята, има цял форум с Хубава литература
 
От: Как да развия секцията Форум

Един от начините е ти(или да платиш на няколко човека) да пишат във форума и да заформят дискусии - да се симулира, че във форума има активност
след това с малко реклама ще дойдат релани потребители.

Иначе в празен форум едва ли някой би се регистрирал като има по-развит на същата тематика.

виж и тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=30965

Сайта добре се е получил, поздравления!
 
От: Как да развия секцията Форум

Идеята ми е да се разработи сериозна платформа за дискусии, свързани с темите в сайта.
 
хъм един форум трябва да дава нещо на потребители си дали ще е безплатно експертно инфо... не става с написани дискусии

аз като се сетя колко пъти съм отговорил какво е беклинк :) въпроса е да можеш ти да го дадеш в началото :)... освен това може да дадеш някакви награди за пишещите (ще струва пари но стимулира) и да не е фейк или нещо глупаво а полезни неща ... сериозните проекти от този тип искат сериозни инвестиции в реклама, пюрета, памперси, играчки...

зарибявка за майки аз така бих постъпил... стратегията не гарантира пълен успех но е стратегия която ще го задвижи
 
От: Как да развия секцията Форум

Като за начало направи няколко акаунта, прави теми и си отгаряй сам.
 
От: Как да развия секцията Форум

@nortrant: Zaformihme nqkolko diskusii s pomoshta na priqteli i saprugata mi i leka-poleka zapochnaha da se registrirat novi i nepoznati hora, oste e dosta vqlo no taka ili inache ne si pravq iljuzii, che forumat ste trygne predi esenta.

@coolice: Govorih s nqkolko doktori akusher-ginekolozi, koito se saglasiha v zamqna na reklama da sa edin vid konsultanti i da otgovarqt na temi i vaprosi da kazem 1 pat sedmichno. Reshih da napravq i edna po-agresivna FB kampaniq + specialna stranica za tazi cel (osven fanpage-a) - ste dam nagrada vaucher za detski magazin za ok. 150-200 lv. kato uslovieto ste e like+registaciq vav foruma+pone 1 post ili nesto takova, ste go pomislq oste malko. Nadqvam se taka da se indeksiram po-dobre i nestata da potrygnat.

Blagodarq vi za hubavite idei i se izvinqvam za latinicata, no nqmam vazmoznost za kirilica v momenta :(
 
От: Как да развия секцията Форум

@coolice: Форумът лека полека потръгва, има вече около 100 потребителя, като около 1/3 пишат редовно. Вслушах се в съвета ти и смятам да дам награда ваучер на Дъглас за 50 лв. на активен потребител през май - евентуално да стане традиция. Тук обаче имам малък проблем - нямам идея как точно да се случи това, т.е. изборът на победител :( Някакви идеи?
 

Горе