И колко долу-горе струва?
Не е за патент бе измамник.Просто си прегледай старите теми и спести на аудиторията ежегодния си цикъл -> https://www.predpriemach.com/threads/Въпрос-за-авторски-права-и-патент.83525/
Защото не съм ги задействал. Ти като искаш себе си да лъжеш бягай по тъча от отговор по същество. Недей. Недей да се опитваш да ми пилееш енергията с форумни изгъзици.Просто си припомни защо не проработиха същите, или почти същите, ти идеи преди 1.5 години.
Купих си. Купих си и миксер за тесто и разни други джаджи. И, абе айде ще те осведомя. И с един приятел разисквах. Вентилацията наистина многократно забързва процеса на печене, специално за хляб. Обаче не знам как са ги правели тези печки едно време - този Раховец ако не приспаднеш времето и разхода на ел. енергия не ги прави по-малко вкусни. За хляб говоря специално. А покрай това разглобих и една наистина дърта печка, сигурно от 70-те, то аз да отида да я продам за желязо ще изкарам сигурно колкото за половин нова малка фурна А да не споменавам какво мощно, стабилно, огромно, масивно, дебело алуминиево фолио има за изолация.По-добре си купи фурна
Значи нямаш пари за търговска маркаКупих си.
Ти въобще чувал ли си за за един международен закон, който е над всички останали. Няма да ти го казвам кой е той защото като гледам си диво прасе. Само ще ти дам жокер - свързано е с това защо в личните ти документи имената ти са изписани с ГЛАВНИ БУКВИ.Значи нямаш пари за търговска марка
Обикновено първо питам по форуми от една страна да си спестя труда да се ровя аз. От друга това би трябвало да е част от дейността на един форум. В повече от половината пъти накрая ми се налага сам да си намеря точната информация, но пък и в доста пъти някой отговор ме улеснява. Или пък ме насочва.Това е към адвокат, който ще ти даде цена, в зависимост това, в коя държава (европейски съюз), в кой клас, и най-важното, ще ти направи преди това проверка има ли и дали е свободна, и в кой клас е свободна.
Ето малко инфо, не е реклама, но с тези съм се консултирал: iusauthor.com/uslugi/targovska-marka.html