Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

• Търсачка

Votes: 456 65.8%
  • Реклама на сайт

Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

Votes: 165 23.8%

• Общо гласове
    693
От: Как открихте нашия форум?

Мерси много за колентара. Ще се радвам и ако споделиш как е станало на въпрос за форума. Така де, каква е била темата на разговора, за да се стигне до препоръката. :) Успехи и до нови срещи тук.

Форумът ми го препоръча приятел,когато му споделих,че искам да правя преводи и да припечелвам.

Форумът ми го препоръча приятел,когато му споделих,че искам да правя преводи и да припечелвам.
Мисля, че това е точното място, на което да може да си продаваш услугите. Пожелавам ти приятен престой тук и до нови срещи в бъдеше.

Аз намерих форума чрез Google, търсейки информация за печелене на пари от интернет. Това беше отдавна, а по-сериозно започнах да го чета от няколко месеца.

Аз намерих форума чрез Google, търсейки информация за печелене на пари от интернет. Това беше отдавна, а по-сериозно започнах да го чета от няколко месеца.

Мерси много за мнението ти. Надявам се да ти допадат повечето теми и обстановката тук. Продължавайте с мненията. :) И благодаря предварително. ;)

-

Последно редактирано от модератор:

И аз ви намерих чрез Google. Честно казано забравих какво търсих :) Като се сетя, пак ще пиша.

И аз ви намерих чрез Google. Честно казано забравих какво търсих :) Като се сетя, пак ще пиша.

Мерси за мнението. Определено да драснеш като се сетиш. :) Приятен престой тук. ;)

Чета форума от доста време, а го намерих преди години кагто търсих в google за "уеб дизайн" (май точно за това беше)

Чета форума от доста време, а го намерих преди години кагто търсих в google за "уеб дизайн" (май точно за това беше)

Здравей и добре дошъл тук. Мерси за мнението ти. Надявам се да ти допада тук. А ще ми кажеш ли, защото често го пишат и други нови потребители, защо не се регна веднага като видя инфото във форума и ти допадна? Интересно ми е, все пак сме доста гостоприемно общество. ;) Мерси още веднъж за отговора ти. :)

И аз разбрах за форума от приятел.Започнахме нов проект с него, а мненията и темите тук помагат много за развитието на сайта ни.

И аз разбрах за форума от приятел.Започнахме нов проект с него, а мненията и темите тук помагат много за развитието на сайта ни.

Мерси много за мнението ти. Пожелавам ви много успехи и адски много преспектива във всеки ваш бъдещ проект. ;)

Още мнения? Аа, да те питам, как стана дума за форума. Обикновено около това също има интересни истории също. :)

Мерси много за мнението ти. Пожелавам ви много успехи и адски много преспектива във всеки ваш бъдещ проект. ;)

Още мнения? Аа, да те питам, как стана дума за форума. Обикновено около това също има интересни истории също. :)

Ами като цяло се захващаме с нещо ново за нас.Главно ще разчитаме на висока посещаемост в сайта ни и беше важно да открием в каква реклама да отделим време и финанси.Е , точно в това ни помогнаха мненията на потребителите тук.
Иначе преди няколко дни просто ми изпрати линк към форума с думите, че ще открия полезна информация.Не ме е излъгал...освен полезна тя е и ИНТЕРЕСНА.Доста часове прекарах в четене :)
Скоро ще отворя и тема, в която да ни давате съвети как да действаме за в бъдеще.

Поздрави.

Намерих форума от гугъл, доста често излиза по всякакви теми, чета от доста време , беше време да се регистрирам..

Намерих форума от гугъл, доста често излиза по всякакви теми, чета от доста време , беше време да се регистрирам..
Мерси за мнението ти. Доста често вече започна, форумът, да излиза за много неща. От такива свързани с IT, до извън тази област, но обкръжаваща го. Сега си имаме сектор политика и успехи на наши съфорумци, скоро се очаква и още секции да се пуснат, на база това, че освен онлайн, обсъждаме и малко офлайн бизнес, но те реално в наше време са много тясно свързани. Както му казаха на братовчед ми, когато искаха потенциални клиенти да работят с него, дали имал сайт, за да го погледнат какво е правил, какви услуги има на него и всичко. Ето и как офлайн бизнеса и онлайн частта се сблъскват. Но с една обща цел - развитие. ;)

Много ще се радвам да видя и други подобни истории. Съберете смелост и дайте своето мнение тук. Мерси предварително на всички ви. ;)

Горе